View Full Version : Heatsink AMD
Cam in ce mod pot aplica heatsink ptr proc amd?
Poza 1 doar pe Core
Si poza 2 si pe core si pe celelalte chipuri mai mici laterale. :what: :what:
Dumy eu zic s-o lasi mai usor cu taria pe caldura asta ...
uita-te si tu daca sunt toate la acelasi nivel si gandeste'te un pic unde ar trebui aplicata pasta
Daca pui cumva Arctic Silver pe toate alea sa ma chemi si pe mine la inmormantare :)
nu pun arctic silver,ci pun pasta alba.
Deci sa inteleg ca nu este bine sa pun pe toate
yeeeee !...
nu-i de bine, este in zadar
Dar pana la urma care tip de pasta este mai buna?
Cea alba sau cea gri?
ambele, dar Arctic Silver 5 ar fi mai bun ca Ceramique ... asta daca te referi la produsele Arctic Silver
Dude, serios, las-o moale. Nu are rost sa pui heatsink pe gandacii aia. Nu se incalzesc, in primul rand. Nu ca nu ar fi posibil (orice se poate cu o doza de crazyness). Si in al doilea rand...cum adica alba sau gri? :bulb:
AS Ceramique e cea mai buna pasta pt tine. E cel putin la fel de buna ca ASilver5 si e electroizolatoare.
Pentru procesoarele cu pastila expusa :Intel P3 pe socket 370 si AMD K7(Athlon ,Athlon XP ,Duron) pasta se aplica NUMAI pe pastila.
Eu iti recomand o pasta termoconductoare de calitate (Arctic Silver sau Arctic Alumina) daca vrei sa faci un overclocking.
eu credeam ca "chipurile" alea sunt rezistoare si ca au rolul de a "fixa" frecventa procesorului. le schimbi rezistenta si te trezesti cu breloc...
treaba ta....mergand pe firul ideii tale de ce nu pui pasta pe toata placa de baza...poate ajuta la ceva.
alea sunt componente destul de sensibile pe care e bine sa le feresti de paste ....
parerea mea ;)
Dude schimba-ti pls cusstom title :D macar pānă mai inveţi cāte ceva :)))
faraoane, ai dreptate, dar cu Ceramique nu se intampla asta...get my point? Nu ca ar fi sane (TM) sa te apuci sa le acoperi pe-alea cu pasta, apoi sa apesi heatsinkul pe ele... :bulb:
Tile, hop si tu...nush daca era nevoie de adaugirile pe care le-ai facut. Asta mai ales ca AS5 si Alumina sunt electroconductoare. Se mai trezeste pujtiu cu un XP 4500+ daca uneste ceva pe-acolo :rotf:
eu credeam ca "chipurile" alea sunt rezistoare si ca au rolul de a "fixa" frecventa procesorului. le schimbi rezistenta si te trezesti cu breloc...
treaba ta....mergand pe firul ideii tale de ce nu pui pasta pe toata placa de baza...poate ajuta la ceva.
alea sunt componente destul de sensibile pe care e bine sa le feresti de paste ....
parerea mea ;)
ntz... ori sunt resiztete, ori conzi, dar nu au nici o treaba cu frecventa. also am avut destule manjite destul de bine cu titan silver si n-au avut nimic.
la punti insa, e alta treaba.
PesteImputit
30-05-2005, 20:59
ca de obicei neo spune tampenii
alumina este precursorul lui AS Ceramique si nu e electro conductoare (e din generatie cu as3) si oricum era sub as3(cu foarte putin)
Trebuia tu sa te legi de ceva. Asa e, ma gandeam la AS3 - si ca sa nu incepi ca nici asta nu conduce, ia citat dp AS.com:
Arctic Silver 3 was formulated to conduct heat, not electricity. It is only electrically conductive in a thin layer under extreme compression.
aahhmm, gata cu distractia. Modul de aplicare al pastelor se gasteste pe www.arcticsilver.com, explicat foarte detaliat. Neo mai informeaza-te, Peşte nu fii rau (oricine mai greseste) iar Dumy pune māna pe google si nu mai deschide threaduri de genu' asta ca te trezesti cu avertisment :D
Circulati va rog. :evil: