PDA

View Full Version : Abit uGuru diagnostic codes



Neo
07-06-2005, 08:58
Ma intereseaza si pe mine de unde si cum sa iau codurile de eroare (sau de functionare normala) care sunt afisate de uGuru Abitului. Stiu ca sunt documentate doar o parte, de aceea cer ajutorul gurului Varzmaster intru completari :D
Cred ca nu mi-ar fi utile numai mie.

DevanG
11-06-2005, 11:46
Mi se pare ca trebuie sa gasesti pe cineva cu un program abit.
ce cod anume ai ?

Neo
07-10-2005, 14:38
Nu am un cod anume, dar mi se pare mai comod sa dam aici exemple. Asta doar daca nu difera codurile de la mobo la mobo :what:
Vaaarz, o parere, ceva? Sau threadul e inutil si ar trebui inchis?

faraonu
07-10-2005, 15:27
daca iti apare un cod ignora mesajul si treci mai departe in diagnosticare :D
daca nu rezolvi schimba si ia un dfi:) that's what i'm going to do in the future :)

Neo
07-10-2005, 15:39
Ok, closed.

dios
07-10-2005, 19:52
de ce closed poate mai are si altcineva nevoie?

Varzmaster
07-10-2005, 20:18
Ăăăăă... right. Se pare ca in ultima vreme timpul nu imi mai permite sa aplec urechea prin toate partile. Railor. :P

Spuneti ce coduri nasoale va dau placile si vom incerca sa le dibuim. :)

Neo
08-10-2005, 21:24
Exemplu: mie imi afisa de 3 ori C1 la pornire, apoi AF. Asta inseamna ca trebe sa scoti memoriile, sa le cureti un piq contactele si sa le infigi la loc. Merge sigur.

alexutus
09-01-2006, 19:57
in manual am 4 pagini dar chestia e ca din cand in cand imi mai apare cate una care nu e in acel tabel.

cehash
11-05-2006, 23:27
cand e in idle uneori scrie 17 uneori scrie 22... habar nu am ce inseamna