View Full Version : polarflo sau dangerden?
un prieten cred ca imi poate aduce niste waterblocuri din sua
ideea e ca nu stiu ce waterblocuri sa cumpar de la polar flo sau de la danger den.
daca aveti si alte recomandari le astept .......
PS : nu imi recomandati sistemul de racire a lui para pt ca waterblocurile ce mi le va aduce prietenul meu , ii voi da banii in rate pt ca nu am bani sa dau deodata , ca altfel as fi luat si eu sistemul lui para , doar sunt patriot
cred ca dangerden...
anumite modele aratau f bine dar altele ma lasau rece.
oferta ai garla...depinde si de bani si de mai multe...
cauta exact ce anume vrei...
Din pacate cele mai bune WB-uri la nivel mondial provin ori din Australia Cathar's LRWB (LittleRiverWaterBlocks) cu modelele Whitewater, Cascade si cele mai noi Storm G4 respectiv Storm G5 (full silver) si Germania in speta Alphacool asa ca in state le gasesti la preturi mai ridicate.
Ce patriotism ? L1QU1D ONE are un raport performanta/pret imbatabil.
Also check out www.alphacool.de.
Ce patriotism ? L1QU1D ONE are un raport performanta/pret imbatabil.
sunt convins de asta dar , cum am spus , nu pot sa dau banii dintr-un foc .....
asa ca...........
poate ai noroc si iti face un sistem de rate:D
poate ai noroc si iti face un sistem de rate:D
ar fi interesant , dar nu stiu cum face para rate la o persoana pe care nu o cunoaste si mai sta si intr-un punct diametral opus fata de el :what:
cel mai bine ar raspunde para la aceasta intrebare
so , sa revenim la topic
Dead Ghost
10-08-2005, 22:23
Vezi ca Para si-a exprimat disponibilitatea de a vinde in rate, pt cei cu mai putini bani. Vezi pe threadul L1, sau mai bine da-i pm.
Daca ar fi totusi din US, as alege ceva Swiftec, ori Storm (dar numai impreuna cu o pompa puternica) ori 6002 (merge f. bine pe un sistem low flow)...
eu intelesesem ca astea (http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=17&cat=21&page=1) sunt cele mai bune ..
Zyklon, un link la alea australiene ?
eu intelesesem ca astea (http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=17&cat=21&page=1) sunt cele mai bune ..
Zyklon, un link la alea australiene ?
mah dar nu e mai indicat varianta cu 3 duze? btx sau cum le zice ?
nu la tipul asta de block ...
dupa rezultatu-l la poll cred ca o sa merg pe waterblockuri danger den
asta daca nu ma enervez si incep sa strang bani pt un sistem L1 a lui para
thank you se poate inchide , cred.....
Little River Water Blocks (http://www.employees.org/~slf/lrwb/)
News drepturie de manufacutura si distributie pentru Storm G4 au fost achizitionate de Swiftech:
Swiftech STORM (http://www.swiftnets.com/products/Storm.asp)
PS: asta inseamna ca se gaseste cu usurinta in state .. trebuie neaparat sa iei in considerare si varianta asta, mi-am permis o mica modificare la poll:D.
White Water (http://www.dtekcustoms.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=137) 400g fara adaptor pe el, $45
yummy :D
Little River Water Blocks (http://www.employees.org/~slf/lrwb/)
News drepturie de manufacutura si distributie pentru Storm G4 au fost achizitionate de Swiftech:
Swiftech STORM (http://www.swiftnets.com/products/Storm.asp)
PS: asta inseamna ca se gaseste cu usurinta in state .. trebuie neaparat sa iei in considerare si varianta asta, mi-am permis o mica modificare la poll:D.
am observat modificarea mersi de ea :D
pana la urma cred ca o sa iau un Little River Water Block pt cpu de la cooltehnica si cel pt chispet de la para incluzand si pompa si un radiator
WB gen RBX sau White waterul ala cu 2 iesiri le consider ff incomode..
cel atasat se bazeaza pe acelasi sistem dar ai comoditatea de a folosi doar 2 tuburi fara a pierde nimic in prestatii.. cu siguranta nu vei avea mai multi L/H la iesire decat la intrare,cel mult lucrurile sunt egale asa ca nu vad rostul dar nah se vede ca e glamour acum.
Ideea e ca fluxul de intrare sa vina perpendicular si exact in punctul care trebuie racit, e foarte important pentru block-urile "jet-impingement". Glamour e poate Asetek Antarctica, care nu e un "jet-impingement" adevarat si n-ar avea nevoie de doua evacuari.
ca intrarea trebuie sa fie perpendiculara pe core,sunt de acord dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai 2 iesiri separate din waterblock,ele pot fi colectate extrem de simplu in partea superioara,sunt extrem de sigur ca de RBX ar fi avut acelasi sistem de evacuare nu ar fi pierdut nici macar 0,1°. e doar o bataie de cap in plus.
am si io o intrebare
in loc de 2 evacuari nu poti pune 2 intrari pe lateral si o evacuare (duza centrala)
sau ar fi prea mare presiunea pe duza de evacuare?
N-ai treaba cu presiunea, ca intra pe 7 gauri sau pe una tot aceeasi e (presiunea statica creata de pompa - pierderi hidrodinamice). Oricum, nu stiu ce ai citit pana acum, ca doar in cele doua posturi dinaintea ta s-a zis ca intrarea trebuie sa fie perpendiculara pe punctul care trebuie racit.
RoyaL, ca sa faca un sistem de colectare in interiorul WB-ului ar fi insemnat mai mult material, mai multa munca de proiectare, mai mult timp de prelucrat la router-ul CNC si probabil un cost mai ridicat, fara vreun castig in performanta (ba poate cu o minora penalizare); trebuie sa iei si astea in considerare.
Micutzu am citit postul ala inainte sa postez but i was just thinking
nu se creeaza destule turbulente or something daca apa intra prin lateral si iasa prin centru ? :what:
sorry my dumy(not the user) right now :(
Dead Ghost
12-08-2005, 15:06
Swiftech STORM nu e tocmai o noutate, e de ceva timp prin magazine (frozencpu spre exemplu). De aia l-am si recomandat. Dar ai grija ca arunci banii pe geam daca nu ai si o pompa care sa dea presiune mare. Este un bloc destul de restrictiv si isi arata plusurile fata de alte blockuri numai la presiune mai mare. Eu as lua un Swiftech 6002 si o pompa mai cuminte, mai silentioasa, cu presiune decenta (un CC MAG spre exemplu sau Eheim Eheim 1046-1048) si nu ai pierde decat cateva grade (destul de putine a.i. sa fie neglijabil pt utilizatorul de rand). La radiator, daca tot poti aduce de dincolo, eu as lua un Thermochill PA160, fabricat dupa conceptul lui Cathar (cel care a conceput initial si STORM-ul) si facut special pt fanuri silentioase. Pt placa video un DD Maze 4 Acetal si gata treaba. :) Pt mine asta ar fi sistemul w\c de vis, daca as avea bani. Raceste foarte, foarte bine si este extrem de silentios, adica asa cum ar trebui sa fie un w\c adevarat.
pana la urma am zis sa imi aduca AL Topped White Water
Universal CPU Water Block si pt gpu danger den maze 4 , radiator thermochill si o sticla de zerex super coolant :D (eftin :insane: )
Restul (adica pompa , block pt chipset , rezervor ...) m-am gandit sa le iau de la para
sper sa fi facut alegere bune si sper sa imi gaseasca loc de ele in bagaj .
Revin cu detalii in octombrie daca totul merge cum trebuie
PesteImputit
15-08-2005, 23:37
damn...
vreau si io un danger den rbx....
PLS
damn...
vreau si io un danger den rbx....
PLS
poate iti fac o surpriza ;)
PesteImputit
16-08-2005, 17:52
sa imi spui cat ma costa ca de adus de afara de unu singur ma rupe....