PDA

View Full Version : Merge 4x512 pe o AG8?



Cosminel
22-09-2005, 12:47
Merge sa pun 4x512 module identice pe Abit AG8?

faraonu
22-09-2005, 12:49
da nu poti sa verifici pe site la abit?sau au devenit secretosi?

Gogu
22-09-2005, 13:01
Lasa ma nu vezi ca omul deschide nshpe topicuri pentru fiecare intrebare stupida pe care o are ?

Cosminel
22-09-2005, 13:15
Am luat manualul de la Abit inainte sa postez aici si sa-l irit pe Gogu suficient de mult incat sa dea replici acide, stupide si offtopic. Indica mai multe modele de "asezare a memoriei" (scuze pt exprimare) dar in niciunul nu arata 512 pe toate sloturile, cel mai apropiat model fiind de 512+256 pe fiecare canal. Intrebam ca nu vreau sa am surprize, ma gandeam ca poate cineva de pe-aici a incercat asemenea configuratie si poate sa-mi spuna daca e ok sau nu.

faraonu
22-09-2005, 13:32
de obicei poate sa tina atatia giga de mem cate sloturi are...de obicei...
la cele cu 4 sloturi parca se limiteaza la capacitatile procesoarelor de adresare a mem...care parca era 3 gigi.eu zic sa incerci si gata...(daca nu ai timp sa bagi nasul pe site la abit)
ce-o sa se intample? o sa mearga mai bine calculatorul? :rotf: :rotf:
daca o sa booteze vei afla daca merge sau nu:)

Cosminel
22-09-2005, 13:43
ce-o sa se intample? o sa mearga mai bine calculatorul? :rotf: :rotf:

Pai chiar asta intentionam sa mi se intample, am deja 2x512 si nu vroiam sa imi mai iau 2 de pomana, totusi... nu le iau pe gratis...

faraonu
22-09-2005, 13:48
si ce ai tu ma rog instalat pe calculatorul ala?
eu am 512MB si ma simt destul de bine...si probabil am de 2 ori mai multe pe pc decat tine...
spune-ne totusi..la ce folosesti tu 2 GB de ram? poate e motivata gandirea

Cosminel
22-09-2005, 13:57
Am omis sa mentionez ca nu e pentru mine, vrea un prieten sa-si ia (eu i-am facut sistemul, am ales fiecare componenta). Si eu l-am intrebat la ce-i trebuie atata memorie ca nu face mare lucru pe el (Corel, cate un joc din cand in cand si ceva editare/compresie video) dar omului i s-a pus pata...

Para
23-09-2005, 01:00
Merge 4 module :p
Am io la un amic neshte tetecedeuri puse asha.

... si zi-i omului tau ca e mai modern sa ti se puna sata, decāt pata... :D

Cosminel
23-09-2005, 08:35
Desi pare ca m-am exprimat gresit, e corect "merge (sa pun/modelul/configuratia) 4x512?" :) Mersi pt info!