View Full Version : Primele imagini cu coolerul VGA de la TR
Dead Ghost
08-11-2004, 21:16
http://forums.silentpcreview.com/viewtopic.php?t=16682
Cam ciudat aranjamentul, mai ales partea inferioara, care vine pe chipul placii, are finii cam prea scurti, daca pui un fan acolo, ala va bate in fier practic -> zgomot inutil.
In al doilea rand, sunt curios cum se va prinde de placa, pare cam greu de montat. Ca sa nu mai zic de cum or sa rezolve compatibiliatea cu diverse placi.
QD, niste inside info poate? :)
Arata cam complicat, iar faptul ca are un fan de 80mm cred ca va spori incredibil greutatea. Ma intreb daca merge si pasiv pe un 9800/5900. Ma intreb daca o sa bata VM-101, care e incredibil de usor, cel putin comparat cu fostul meu ZM80C. Oricum, am fost mai multumit de Aerocool decit de Zalman, desi si asta are o problema majora. Heatpipe-ul ridicat din spate sta in northbridge din cauza "elevantiei"... Sunt curios si la ce bani il scot. Eu am dat pe VM-101 fix 33.5 euro (cu transport intern in Germania).
Dead Ghost
08-11-2004, 22:13
Tu ai tinut vm-101-ul pe 9800Pro? Ma gandesc daca ar merge pasiv (ma indoiesc). Iar radiatorul ala ar baga toata caldura in fanul de la proc...
Pe 9700np. Din cite stiu eu merge pasiv pe 9800pro si chiar pe X800pro.
Ei mi-au zis asa: aircooled is king of the hill. Se pare ca l-ar vrea pasiv si inca nu-s multumiti de cum merge fara fan.
Dead Ghost
10-11-2004, 00:05
QD, ti-au zis si cate fanuri are? Unul sau doua? Ambele de 80mm? Din poza nu prea imi dau bine seama, daca se poate monta in fata (unde e chipul) unul sau nu..
Si este pt toate placile sau numai pt cele de ultima generatie (6800 si x800)?
Asta nu mi-au zis si n-am intrebat...inca