PDA

View Full Version : Shim



AsAsIn8eR
19-02-2006, 11:40
M-ar interesa unde as putea gasi ceva shimuri pentru procesoare a64 mobile.Sau daca nu se gasesc care ar fi inaltimea coreului.Daca stiti unde as putea gasi va rog sa ma anuntati ori aici ori pe PM.Multumesc anticipat.:bow2:

Neo
19-02-2006, 13:20
O cutie de lapte Dorna - taiata in 4 bucatele - rotunde, patrate, triunghiulare - cartonul este exact cat o pastila de A64 pe inaltime. Poti sa iei la pila de unghii daca sunt prea inalte. Cam pe vineri-sambata va demonstrez procesu' tehnologic. Deocamdata nu am banda...:icon_wall

AsAsIn8eR
19-02-2006, 13:31
Am pernute din alea dar pe mine ma intereseaza un shim din cupru.Am cine sa mi-l faca dar ma intereseaza daca se gasesc de cumparat sau care este inaltimea core-ului.Nu stiu ce grosime are cartonul de la Dorna.Multumesc.

h3x0r
19-02-2006, 14:24
Mergi si cumpara niste DOrna si afli si ce inaltime are core-ul!NU ai cumva un subler sau micrometru acasa??;) Anyway ,nu cred ca transferul de caldura intre IHS si core era problema ta Asasinator ! Sursa for start...si coolerul in sine!

AsAsIn8eR
19-02-2006, 18:58
Da normal dar pasta aia ce era intre facea o diferenta de 3C.Poate ca nu o sa castig mult daca il dau jos de tot dar pierd si o gramada de pasta daca il pastrez.Pentru ca de fiecare data cand trebuie sa il dau jos va trebui sa pun pe core si pe IHS pasta.

Predator
19-02-2006, 19:19
Pentru ca de fiecare data cand trebuie sa il dau jos va trebui sa pun pe core si pe IHS pasta.

Pai si ce tu il scoti zilnic ?
O pui odata si o schimbi la 6-8 luni :D

AsAsIn8eR
19-02-2006, 21:11
De ex. acum ca imi schimb coolerul iarasi consum pasta pe care as putea sa o folosesc la chipset.Si degeaba.Va rog frumos sa va rezumati strict la intrebare.Sa imi spuneti concret ce inaltime are sau daca stiti unde gasesc de cumparat shimuri pentru procesoare mobile A64.Multumesc.