View Full Version : Pana cand...?
pana cand se mai tolereaza aceste iesiri de troll si kinda pe acest forum? credeam ca, crazypc este ceva mai aparte nu un refugiu al unui tip gonit de pe toate forumurile mai cunoscute din romania. credeam ca de aproape 1,5 ani s-a cam cernut neghina pe aici...
intreb si eu ca un simplu user care frecventeaza destul de mult acest forum, fara a iesi prea mult in decor sau de a alerga aiurea dupa posturi sau popularitate.
obs. ca don corleone care este vestit (in mod negativ) pe alte forumuri, a inceput si pe aici (http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=2133&page=18) a se da in stamba si nu e prima oara, la adresa mea sau a altora.
cred ca nu mai este nevoie de alte lincuri date, problema fiind stiuta de mai marii acestui forum si, fara suparare, cam tolerata tacit. de ce?
cu respect...
nu iti face griji, asa e el mai zmeu :D si se aprinde usor.. e baiat de treaba una peste alta.. numai ca mai baga in ele din cand in cand :)
Pai nu mi-o lua in nume de rau dar in exemplul care l-ai arata tu , greseala a fost de partea ta , adica daca e sa o luam ca la gradinita tu ai inceput :D
Una peste alta nu mai luati chiar asa in serios toate spusele unora si altora ca pana la urma nu ai de unde sa stii cine sta in spatele tastelor ... poa sa fie si unu de 8 ani care te injura ..ce faci te pui la mintea lui ?:P
Folositi cu incredere report bad post si restul ramane la latitudinea moderatorilor sau administratorilor ;) pt. ca daca am deschide de fiecare data cand nu ne convine un user un thread nou... nu am sta decat sa citim ca lui x nu-i place de y din motivu Z.
ca sa nu mai vorbesc de faptul ca aria community este o arie unde sunt permise mai multe decat pe restul forumului.
ca sa nu mai vorbesc de faptul ca aria community este o arie unde sunt permise mai multe decat pe restul forumului.
atunci hai sa ne balacarim pe community, si in concluzie trebuia sa-i dau la m***, ca se permite , nu?
si asa, ti sa parut ca greseala a fost de partea mea? hmm, ciudat mod de a privi problema....
L.E. aici, daca nu ma insel, sunt cereri si reclamatii, nu?
pai din cate am vazut eu tu te-ai luat primul de el pentru ca automat ai presupus ca el merge cu metroul ...din gluma presupun , si el s-a aprins repede dar sa zicem ca intr-o oarecare masura a avut si motive
acum tu ce vrei sa insinuezi? ca eu am fost de vina, ca eu l-am provocat (daca aia se putea numi provocare) si el e nevinovat si pur ca un inger, dupa cum a postat mai tarziu.
ca pana la urma nu inteleg unde vrei sa ajungi...
spune ce ai de spus pe sleau, ca sa stiu cum sa procedez pe viitor cu astfel de exemplare si gata, poti sa declari topic inchis.
Don Corleone
22-02-2006, 19:04
Sindrom, dupa cum vezi...nu ai dreptate.
Glume am numai cu anumiti useri pe care ii cunosc personal, cum ar fii Dio, Spiderr, Predator etc...
Eu ti-am explicat acolo in acel post exact de ce m-a deranjat reply-ul tau, nu te-am injurat, nu te-am jignit etc...
Eu zic ca ar trebuii sa te gandesti de 2 ori inainte sa postezi asa, glume avem logic...ca suntem colegi de forum, dar pana la o limita.
Nu ne tragem de sireturi sa depasim acea limita.
Eu zic sa te retragi si sa iti revizuiesti comportamentul, glumele proaste nu sunt gustate pe aici, majoritatea dintre noi am fugit de pe alte forumuri penibile ca sa scapam de imbecilitate.
De trecutul meu pe alte forumuri tu nu stii nimic...si nu cred ca are vre-o legatura cu subiectul in sine.
Eu personal nu am nimic cu tine, nu te cunosc si poate de acum in colo(din pacate), nici nu vreau sa te cunosc, "daca 2 iti spun ca esti beat....du-te si te culca" era un proverb, greseala a fost de partea ta, consecintele le suporti chiar daca nu iti convine.
Inca ceva, pe aria "community" nimeni nu isi da la "mui_e" cum zici tu, nu ne balacarim pt. ca nu e permis si pt. ca suntem oameni in toata firea cu scaun la cap pe un forum de HW....nu in spatele blocului sa ne luam la "perpulis" cum ai incercat tu sa o faci cu mine.
Sper ca am fost destul de explicit, salutari.
sindrom nu voiam sa zic nimik anume, pur si simplu mi-am adus aminte de o "cearta" similara pe CG cand un anume user l-a facut SARAC pe Baracuda care intamplator are un jur de 5-6 mertzane :D , ideea mea era sa nu mai faceti prezumtii despre niste persoane care nu le cunoasteti si cu asta am cam incheiat acest subiect.
ingropati si voi securea si sa ne vedem de treaba in continuare ca e pacat
Predator
22-02-2006, 19:39
Sindrom, dupa cum vezi...nu ai dreptate.
Glume am numai cu anumiti useri pe care ii cunosc personal, cum ar fii Dio, Spiderr, Predator etc...
Ahem, cam nepersonal modu` :D Anyway incantat de cunostiinta :P
Si mai lasati hartele. :mda:
am inteles acum atitudinea ta spider, vis-a-vis de replica lui.
cat despre tine,escobul, esti un mare zero pe aceasta lume. nu imi tine mie predici de doi bani ca stii f. bine ce-ti poate capul. ferice de cei saraci cu duhul.
in concluzie nu se ia nici o masura la aceasta atitudine pe care o degaja in continuare? nu de alta, dar deja sunt precedente si prefer sa nu mai vizitez acest forum daca nu se iau masuri asupra lui, unde si-a gasit adapost acest individ bagandu-va sub pielea voastra. sau si pe aici au inceput nepotismele...?
parca stiam ca predator e din cta.. sau ma insel ? :D
anyway.. e adevarat ca corleone a raspuns cam dur la o gluma inocenta.. dar discutia continua in zadar :)
Don Corleone
22-02-2006, 19:56
Sindrom vad ca iti place sa te certi si incepi sa calci stramb, deja in reply-ul tau de mai sus ai inceput sa ma jignesti, nu faci bine deloc si te doare in cot de parerea altora care iti spun ca tu ai gresit...si care te roaga sa incetezi cu tzatzismele, acum imi dau seama ca nu am cu cine sa discut, be gone pls.
KTHXBYE
Frate sindroame, si pe mine m-au luat la perpulis din prima. Da' lucrurile s-au aranjat ... Bajetii e umoristi; daca le-ai dat motive, asta e . Nu pune la suflet ca nu merita. Mai bine da-le inapoi cu dobāndă si cu cap. Si asa e dampulea toata ţara asta; daca mai punem la suflet si micile frecusuri de pe forum, in loc sa " ne rādem" ...
am inteles acum atitudinea ta spider, vis-a-vis de replica lui.
aici ai cam gresit din pacate ca nu il favorizez in nici un caz pur si simplu am citit exemplul dat de tine si am vazut ca TU ai zis ceva personal despre el primul ... in fine destul si nu mai deschideti threaduri aiurea , cand nu va convine ceva REPORT BAD POST sau PM la admini ... destul:mad:
Sindrom vad ca iti place sa te certi si incepi sa calci stramb, deja in reply-ul tau de mai sus ai inceput sa ma jignesti, nu faci bine deloc si te doare in cot de parerea altora care iti spun ca tu ai gresit...si care te roaga sa incetezi cu tzatzismele, acum imi dau seama ca nu am cu cine sa discut, be gone pls.
KTHXBYE
1. tu m-ai jignit primul si nu numai in threadul auto, daca stau sa caut mai gasesc cel putin unul si in alta parte, dar am zis sa trec cu vederea, insa tu esti omul (adica nu esti om) ca daca merge odata hai sa o comit mai departe ca eu sunt buricul si smecherul de bucale, cam asta denota la tine. te incurci in minciuni de nici tu nu le mai stii sa le descurci.
2. care toti? nu vezi ca in afara de spider, nu-ti da nimeni dreptate, sau nu mai stii limba romana din prea multe englezisme?
si inca un lucru: eu am fost ca tine, tu inca nu ai fost ca mine, sa nu uiti chestia asta niciodata.
later edit: acum am vazut si threadul lui spider.
da, nu mi-a convenit, am uitat de report bad post si am postat aici.
in concluzie...? sa inteleg ca l-ai luat pe corleone in brate?
...pur si simplu am citit exemplul dat de tine si am vazut ca TU ai zis ceva personal despre el primul ...
E chiar asa jignitor sa-i zici ca merge cu metroul...?
glumele proaste nu sunt gustate pe aici
Degustibus, pe mine m-a amuzat gluma :D
Acum pe bune, nu ma asteptam sa sari ca precupeata pe topicul auto...
nu este , dar nu ai de unde sa stii cat de ofensat se simte unu si altu atat timp cat nu il cunosti personal
hai fraeteeeeee parca ati fi la gradinitaaa lason PMEA de treaba :D
n-o las! sa-si ceara scuze, ca a fost o gluma, sau sa recunoasca ca nu a inteles sensul...
m-am saturat de toti copii care vin sa se dea granzi pe forumuri ascunsi dupa monitor.
nu mai poti sa citesti sau sa postezi ceva ca hop si ei cu talente si basini in capatani.
Chill Out baieti !!
Dati-va unul la altul numerele de telefon va sunati cand sunteti nervosi, va injurati apoi iesiti la o bere impreuna si e treaba rezolvata.
Atentie acesta este un sfat care nu se cere a fi aplicat obigatoriu asa ca va rog sa il luati ca atare.
Hai ca asta ultima am dat-o ca si avertismentele de pe pachetele de tigari :) :D
Cred ca pasiunea pt. hardware (si calculatoare in general) ne-a adus pe acest forum, nu cred ca este careva care si-a facut cont ca sa faca bascalie de thread-uri sau alti useri, sau cel putin nu vor rezista sa faca treaba asta prea mult timp asa ca time will tell.
PesteImputit
22-02-2006, 22:38
OK,
sa luam problemele pe rand:
numarul unu:
"General chat. Unmoderated. Enter on your own risk! Members only. 16+. Parental advisory."
cand intrati la Comunity stiti ce va asteapta
numarul doi:
tu il iei la (sa imi fie scuzata expresia) "P%$A" pe Don si tot tu incepi cu scandalul?(ce e drept ca mie mi s-a parut ca nici unul din voi nu a insultat pe celalalt prea rau)
concluzie:
daca ai ceva de spus pe viitor fa-o intr-un pm sau cu un report bad post, in nici un caz nu mai fa mii de threaduri pe aceeasi tema
ok then o parte din ce a zis spiderr a fost scris si de mine :D
Revenind la subiectu' in discutie... chiar nu inteleg, ce va atacati atat? Sunt unii sensibilosi nevoie mare... cum naiba s-o intampla nu stiu :) O fi perioada aceea a lunii... sau nu stiu...... nu vreau sa am o opinie personala vizavi de problema asta, ci vreau sa spun doar atat: relacs, duceti-va in parc, luati o cola ceva si-un loc pe banca, ascultati pasarelele.....au fost prea frumoase zilele astea ca sa merite mizerii d-astea.
Si acum daca tot am citit primul post, am sa-ti raspund pt. ca o consider un atac directionat catre mine. Nu e nici un refugiu, pe mine pur si simplu nu ma intereseaza cine ce face in alte locuri. Atata vreme cat se integreaza aici, bravo lor. Nu-mi vine mie nimeni aici cu aere de CG sau de softpedia sau de ce mai vreti voi, pt. ca pur si simplu ma lasa rece ca un faraon (no offence faraoane).
Cat despre interdictiile in vigoare, eu incerc cu tot dinadinsul sa nu opresc accesul la informatie, indiferent de felul acesteia, exclusiv pe baza acceselor comportamentale. Imi place tare mult sa cred despre oameni ca au resursele necesare ca sa inteleaga atunci cand gresesc si sa se corecteze. Cu alte cuvinte, un ban pt. bad behavior vine f. greu, chiar daca unora le cam place (sau le-ar placea nespus) sa umble la butonu' de ban :D
In concluzie nu o sa stea nimeni de pază cu bāta in māna, pentru ca ne-am transforma intr-o adunătura, nu intr-o comunitate. brb ca au venit pompierii si politia la mine pe strada :D
concluzie:
daca ai ceva de spus pe viitor fa-o intr-un pm sau cu un report bad post, in nici un caz nu mai fa mii de threaduri pe aceeasi tema
concluzia ta e gresita. nu am facut mii de threaduri, ci doar unul singur (eventual sa mi le arati si mie pe celelalte).
si iti spun si motivul: deoarece cand am venit aici m-a surprins placut atmosfera si nu vreau sa se intample pe crazy ce se intampla pe alte forumuri cu m*** in direct sau telefonata de la distanta.
spune-mi tu de cate ori ai luat palme peste ochi, metaforic vorbind, in alte parti? si de ce ai devenit asa activ aici si pasiv in alte parti, nu dau nume ca sa nu se interpreteze?
iti spun eu de ce: ca e total alta lume.
nu vreau sa ma erijez in justitiar sau sa spun lucruri mari, dar ar fi pacat din cauza unor pusti teribilisti si fanfaroni sa se duca de rapa totul.
mai sunt unii care au sarit calul dar cu putina urecheala din partea lui dio, care ii admir diplomatia, pe care eu recunosc, nu o am, si-au revenit.
ok then o parte din ce a zis spiderr a fost scris si de mine
nu-i mai lua apararea lui spider, ca nu a fost deloc obiectiv.
1. Laoedi, imo tu ai gresit aici.
2. Nu esti tu in masura sa judeci obiectivitatea unui administrator.
3. Eu sunt ala trigger happy, cu degetul aproape de butonul de ban, deci daca mai continui in stilul asta voi face uz de el
3. Eu sunt ala trigger happy, cu degetul aproape de butonul de ban, deci daca mai continui in stilul asta voi face uz de el
da-i bice linistit, promit ca nu-mi fac clone si nici nu-ti voi purta pica...
Predator
23-02-2006, 08:18
Oamenilor !!! Unde va credeti ? In Morometii ?!
Acum va simtiti ofensati, dar spre exemplu noi (la 16-17-18.... ani) ne injuram permanent afara, cand nu ne convine ceva, dar nici unul nu se supara.
Calmati-va si gata ;).
Da sunt din CTA, de aia am fost mirat o leaca la modul lui Don de a cunoaste personal :eek:.
Si eu nu cred ca am glume prea bune. Am si eu dar nu tot timpul.
si daca tot suntem aici, eu doresc ca atunci cand stau mai mult de 2 ore pe forum sa fiu servit cu fursecuri si apa minerala:D
hai sa uitam de certuri si sa mergem la un folbal impreuna.
Vara ar merge si niste beri reci :rotf: :rotf:
:D fotbal :D , nu e prea bine ca se poate intra tare la ciolane. :evil: :evil: :evil: :insane:
ne injuram permanent afara, cand nu ne convine ceva, dar nici unul nu se supara.
Moaaa, ce marfa ! :)
Predator
23-02-2006, 09:19
Yuk. Fotbal. Nu-mi place :D
Rugby careva ? Da pe zapada, sau pe plaja :drool:
Veniti voi la mare..... :D
Gata. Fara Offtopic. No Fights please :D
kmon ppl, stiu ca v-ati manca de vii daca ati putea :D dar hai sa ne traim utopia in continuare, k?