View Full Version : P4C800-E Deluxe is back :D
Caligula
24-09-2004, 23:42
Nu-i asa ca-i dragalas? Normal, i-am facut droop mod si acum merge struna, inainte nu vroia sa auda de frecventele astea. Ciudat e ca desi spune ca are PAT in 2 sticks de memorie, tot nu difera fatza de 4 sticks (PAT disabled?) si scoate aceleasi rezultate cu AI7 in b/w, chit ca ultimul are PAT enabled sau disabled. WTF, wind effect? Ce-mi place la asta e ca rulez stabil 2.8-ul la < 1.6V si ca e stabila in 5-2-2-2.5 (AI7 nu vroia decat 5-3-3-3), are latente mai mici, dar si pretul e pe masura, ba chiar peste masura.
De ce nu ai luat P4C800-E Deluxe rev. 2.x ? Ca aia cica e mai buna.
Caligula
25-09-2004, 01:10
dio: pai e ala normal, ce poze mai trebuiesc?
alexandrus: e rev 2.0 din cate scrie pe pcb - cpu-z bug? bios bug? - , dar 1.0 mi se pare mult mai buna (tot lipsesc niste condensatori, dar fata de p4c800gold au mai aparut doi in jurul NB).
Nu mai inteleg. Pai e -E Deluxe, sau nu ? Si de ce ti se pare rev. 1.x mai buna ?
Caligula
25-09-2004, 03:38
Deci: sunt fericitul posesor al unui P4C800-E Deluxe rev 2.0. In poza rev 1.0 vad 3 condensatori electrolitici in jurul CPU care in versiunea asta tot nu sunt :( In schimb la asta au aparut 2 pe langa NB, fata de versiunea Gold. Overall placa nu e cine stie ce daca nu ii faci droop mod. Personal as considera AI7-le lui VM cea mai buna alternativa la ea - daca as gasi cui sa o dau pe asta, pt Romania Mercedesul nu e cea mai buna masina, daca pricepi unde bat ;)
Hai ca la SH nu mai costa prea mult.. e totusi veche. Tu ai luat-o din magazin?
Caligula, eu as tine P4C800-E Deluxe, daca tot ai dat banul pe ea. Daca nu, atunci AI7 merge si aia, ce sa zic, dar cum am zis, prefer i875P.
Cit despre condensatorii aia, pai e super simplu, ii pui tu daca chiar te streseaza problema. What's the big deal ?
Caligula
26-09-2004, 01:10
Va zic maine ce si cum, nu pe forum....
Pai mai facem ceva maine ? Ca nu avem nici cu ce, nici cu cine, nici tragere de inima, sincer sa fiu.