PDA

View Full Version : Realtime Raytracing



RoyaL
04-06-2006, 10:59
ma uitam ca pe la noi pe forum,nu exista nici un test de rendering..si chiar ar fi interesant sa ne masuram nitel si cu astfel de chestii.

Am dat peste unul destul de dragut,zic eu..

http://www.realstorm.com/

Daca nu va place asta,cautam altul..stiu ca avem unul chiar made in Ro. pe xtremepc.

anyway mai jos e screenul meu
1280x1024 toate detaliile la maxim
daily use :)

let me know what u think. :P

moru
04-06-2006, 11:54
Buna idee, astfel speram ca se va echilibra balanta si pentru cei cu intel + NetBurst. (cu toate ca arhitectura NB e mai buna pt video encoding)
Sa vedem rezultatele :)

Am dat si eu un bench, fara optimizari, cu cateva programe active in background

M3kk
04-06-2006, 12:16
Prima incercare , fara nici o modificare , winamp , and shit in background..
2 - RealTime prority fara winamp :)

RoyaL
04-06-2006, 16:15
asteptam si un NetBurst :)

kevin_m
04-06-2006, 20:26
prima incercare si la mine...nush daca e bun rezultatul sau nu....

marcopolo
07-06-2006, 10:43
P4 3.o ghz

moru
07-06-2006, 11:33
Nu e rau avand in vedere ca e default. la 3.8ghz cred ca ar fi mai bine :).

Am mai dat un test. De data asta @ 2.7GHz dar fara programe de background si CL2.5 in loc de 3. A scos mai bine acum ;). Conteaza mult latentele.

RoyaL
07-06-2006, 15:53
hai bajetii..
vreau sa vad un NetBust pe la 4.5-4.6ghz :)

kevin_m
14-06-2006, 18:00
am si eu o intrebare....de ce imi arata la cpu athlon FX???ca este un 3700+ san diego....merci si scuze....mai are cineva 3700+ si e vazut FX???merci!!!

Stealth
14-06-2006, 20:14
pe sempronu meu il vede Athlon64 :D oricum are core venice.. nu ma supar :yepp:

1516 cu messengeru deschis si cu ramu la 327mhz.. :(

cam putin marcopolo... doar 1800 cu un p4 la 3Ghz.... fata de al meu la 1.8Ghz... :bulb:

Artanis
14-06-2006, 21:27
2317 pe Venice 250x10 si video onboard (6150) :love:

Ankh
20-06-2006, 18:38
@ Wizard : astazi dimineatza chiar ma uitam peste thread-ul ala si am dat si eu un test, dar nu e relevant, fiindca aveam foarte multe chestii deschise in acelasi timp. Dar ca idee la 3 GHz am scos 1860. nu mai pun poza pt. ca (presupun) ar trebuii sa ma credeti pe cuvant , la valori dintrastea.

moru
20-06-2006, 18:40
Ok, multumesc. Cand mai dai un OverClock @ 4.4GHz poate mai dai odata :).Sunt curios de NB @ >4GHz

M3kk
20-06-2006, 19:22
La 3200 mi-a dat 29xx , parca 295x

lastOne
17-08-2006, 03:07
4600+ x2

Fatal1ty
17-08-2006, 08:24
3000+@2670 http://img224.imageshack.us/img224/2128/x2hp0.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=x2hp0.jpg)

Sven
18-08-2006, 16:33
Si un E6400 in actiune

mdk22003
30-08-2006, 21:57
P4 3Ghz @ 3.9 :icon_wall Prescott sucks

Susp3ctu
15-09-2006, 07:18
http://img205.imageshack.us/img205/7154/realstormbw8.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=realstormbw8.jpg)
:mda:

nuke
15-09-2006, 12:26
vad ca am scos mai mult decat un X2...:confused:

RoyaL
15-09-2006, 18:22
nuke
nu ai activat depth of field ;)

HymuraX
17-09-2006, 22:07
Sempron socket A 2600+@2200MHz:(

mdk22003
17-09-2006, 22:10
hymuraX , e ceva gandeste-te ca un p4 la 3Ghz scoate 1600 , deci respect pt sempron oc ;)