PDA

View Full Version : Bad capacitors pe un ABIT KT7A-Raid



eL3ctr1c4L
10-10-2006, 11:21
Inca n-am testat placa, revin diseara cu detalii, pan` atunci ma poate ajuta cineva sa-i schimbe ? fac cinste...etc :D

LE: am testat-o, merge, a facut niste figuri la inceput, dar sigur a fost din cauza procesorului, nu-i facusem bine contactele L1 :D, le-am sters si n-a mai facut fitze

h3x0r
12-10-2006, 21:12
Schimba-i urgent!:D

faraonu
12-10-2006, 22:30
daca-ti iei condensatori ii schimb eu(gratis) daca te deplasezi cu inculpatu-n pana-n berceni.