PDA

View Full Version : Probleme cu dwwin.exe. Virus?Boggy
11-03-2007, 19:22
Va salut.

Din cand in cand imi porneste la procese dwwin.exe, care imi suge foarte mult procesor. De ex, cand sunt in NFS Porsche(lame, stiu, da' macar asta merge brici pe "bestia" mea :D ), se blocheaza brusc mouse-ul si tastatura(jocul mergand perfect, e ca si cand as tine apasat pe aceleasi taste). Ma intrec ce ma intrec, si imi ramane blocat controlul pe o pozitie constanta. Se mai intampla chestia asta si in meniu, dupa ce ies din cursa, sa mi se blocheze mouse-ul si tastatura... Ce sa fac? Chestia e ca nu pot iesi de fiecare data cu Alt + Tab ca imi da eroare, si imi inchide jocul.

Problema nu se intampla doar in Porsche, dar macar in cazurile astea nu imi blocheaza mouse/tastatura, doar papa procesor.

Am sters manual dwwin.exe din win/sys32 dar se "regenereaza". Nici scan-ul cu Avast 4,7Pro nu a vazut ceva in neregula...

Sugestii?

P.S. Fara reinstall de Win, ca o sa-i dau reinstall prin Iunie-Iulie cand o sa reconfigurez partea hardware.

viper_x
12-03-2007, 14:15
Salut!
dwwin.exe e parte integrata din Microsoft Doctor Watson si este un utilitar de reportare al erorilor care vine "pachet" cu unele produse Microsoft.Daca tie iti face belele doar in joc inseamna ca jocul are "buba".Cauta PC-ul de spyware si vezi daca nu ai ceva carcalaci pe acolo.Poti sa incerci cu asta (http://www.liutilities.com/products/campaigns/winners/rb/thankyou.html?cb=aff/rb/registryboosteraff.exe) o scanare de registrii sa vezi daca sunt ok.

Poti sa incerci asta:
Deschizi Control Panel - System
Click pe Advanced tab
Click pe butonul Error Reporting
Click pe Choose Programs
Adauga dwwin.exe la lista "Do not report errors for these programs".

Bafta! :yes:

Boggy
12-03-2007, 17:04
Am facut toate astea, dar tot asa face... :(

mache
12-03-2007, 17:27
dwwin.exe (http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/dwwin/) nu este virus...

Este un crash handler de aplicatii a carui menire e doar de a raporta catre M$ date despre aplicatia care a crapat, sistemul de operare si alte date care sa ii ajuta pe bajeti sa-ti identifice problema...

Eroarea de la tine e cam 99% din cauza jocului (vezi in Event viewer sau in \Windows\DrWatson\DrWatson.log ultima aplicatie care a cauzat eroarea si vezi daca nu cumva e chiar executabilul jocului)

Boggy
12-03-2007, 20:48
Eroarea de la tine e cam 99% din cauza jocului (vezi in Event viewer sau in \Windows\DrWatson\DrWatson.log ultima aplicatie care a cauzat eroarea si vezi daca nu cumva e chiar executabilul jocului)

Te referi la adresa de pe hard? Ca nu am gasit in Windows folder Dr. Watson. Nu e nici pe hidden... :what:
Chestia e ca nu facea asa. Recent l-a gadilat dracu' in talpi... :icon_wall