PDA

View Full Version : Extreme cpu temp on my laptop

theo85ro
04-01-2008, 22:19
M-a pus dracusorul sa iau personalul, pentru ca nu mai aveam nici un mijloc de transport spre destinatie la ora respectiva.
De curiozitate mi-am deschis laptopul sa vad ce temperatura va afisa...restul vedeti in SS
Traiasca CFR-ul !!!

winch
04-01-2008, 22:24
M-a pus dracusorul sa iau personalul, pentru ca nu mai aveam nici un mijloc de transport spre destinatie la ora respectiva.
De curiozitate mi-am deschis laptopul sa vad ce temperatura va afisa...restul vedeti in SS
Traiasca CFR-ul !!!

Oricum, personalul + laptopul e o combinatie cam neobisnuita:) daca nu incompatibila.

Monstru
04-01-2008, 22:50
Parca vad o noua moda cu mania bench-urilor in personal....Va oferim temperaturi mici prin toate colturile patriei :D

theo85ro
04-01-2008, 22:59
Oricum, personalul + laptopul e o combinatie cam neobisnuita:) daca nu incompatibila.

personalul era singura solutie pentru locul unde trebuia sa ajung.
oricum sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie sa recurg la actiuni din astea disperate...:(

dios
05-01-2008, 00:30
Mai ramane sa vorbim din tramvaiul 41 la ora de maxima audienta pe un Vertu de platina, sorbind pervers dintr-un kg de icre negre, care se scurg planturos printre dintii din aurul cel mai pur catre diamantele negre De Grisogono aruncate alandala prin parul de pe piept :D

Dar daca ai trisat si ai scos cu mana-ti tremuranda, bunatate de laptop pe geam? Sau daca ai facut scurta la mana apasand Print Screen in disperare, pe hol, la tigare?

Data viitoare sa faci film. Cu fata vecinului, mai bine :D