PDA

View Full Version : Enermax UC-A8FATR4 (Fan Controller)



Raptor
08-05-2005, 20:20
Am fan controllerul din titlu (4x RPM, 4x Temp) si am cateva nelamuriri.

1. Cum fac sa scap de alarma la RPM? E tampita si enervanta, nu am nevoie de asa ceva. L-am cumparat sa-mi domolesc ventilatoare sub 1000 RPM si tocmai acolo tipa. Stiu ca tace dupa 30 secunde, dar prefer sa nu zica nimic.

2. La potentiometrul din dreapta sus, respectiv cel din stanga jos unul din LED-uri (cel din stanga, respectiv cel din dreapta) clipeste periodic sau se stinge pentru un timp fara ca nimeni sa atinga potentiometrele. E foarte enervant la ochi noaptea. E normal?

3. Cu ecranul setat pe albastru (si implicit activata afisarea RPM-urilor ventilatoarelor controlate de potentiometrele din stanga), prima temperatura (cea din stanga) imi este afisata ca fiind "LLL" si nu mai apare simbolul de grade Celsius. Toti cei 4 senzori sunt stransi intr-un manunchi si pititi pe undeva prin carcasa. Alarma la temperatura e setata pe High (parca vreo 60*C?), iar ceilalti senzori indica toti cam 25-26*C.

Detin un controller posedat? :yepp:

Raptor
11-05-2005, 09:06
Se pare ca nu remarca nimeni topicul asta...

Behemoth
11-05-2005, 09:10
Mai bine da-i un PM user-ului QD.

Raptor
11-05-2005, 11:45
Din moment ce forumul asta se numeste Suport Tehnic > Enermax, am considerat ca e mai bine sa pun problema mea aici.

Daca QD dorea sa raspunda avea posibilitatea pana acum. Poate totusi timpul n-a fost de partea lui.

dios
11-05-2005, 11:49
Cum fac sa scap de alarma la RPM?
O deconectezi cumva :) De unde ţipă, tre' sa fie un difuzor, ceva...

Raptor
11-05-2005, 14:31
Probabil in felul asta pierd garantia :(

dios
11-05-2005, 14:40
Pai are ce sa se strice la el? Taie-i mau' daca e enervant si gata :)

Raptor
12-05-2005, 19:50
Nu tai nimic pana nu sunt sigur ca nu pierd garantia.

Acum sunt convins ca e posedat :) --- in loc de LLL, temperatura din stanga afiseaza HHH si palpaie in continuu. WTF?

Varzmaster
12-05-2005, 20:40
Problema cu palpaitul LED-urilor am observat-o si eu. Probabil potentiometrele alea nu sunt suficient de precise incat sa taie cum trebuie tensiunea de alimentare (nu-i problema de lipituri reci adica).

Raptor
13-05-2005, 14:46
Eu chiar la lipituri reci ma gandeam, deoarece la doar 2 din cele 8 leduri se manifesta problbema asta.

Para
13-05-2005, 14:58
La mine nu clipeste nimic, niciodata, si-mi arata 4 temperaturi. Ai incercat sa apesi butonelul de reset ?

Raptor
13-05-2005, 15:12
Butonul ala doar reseteaza controllerul, nu remediaza nici una dintre probleme.

Para
13-05-2005, 16:47
Vāsti cu el la garantie.

Varzmaster
13-05-2005, 17:28
Am incercat... tot lotul cica face asa. :(

Raptor
16-05-2005, 00:13
Refund! (j/k)

mRzv
10-02-2006, 22:31
Nu tai nimic pana nu sunt sigur ca nu pierd garantia.

Acum sunt convins ca e posedat :) --- in loc de LLL, temperatura din stanga afiseaza HHH si palpaie in continuu. WTF?

Pana la urma cum l-ai "rezolvat"?