View Full Version : Partitie busita
Revolution
13-05-2005, 15:02
Nu stiu cum naiba, dupa un restart nu mai booteaza winu hmm, ok toate bune si frumoase pana aici, scot cdu fac un reinstall, totu ok, merge perfect, dupa ce am facut reinstall, am observat totusi ca nu imi mai vede o partitie de 60gb :( , defapt o vede, dar e considerata RAW, problema mea sta in felul urmator, pe partitia aia erau data destul de foarte importante, exista cumva o modalitate sa refac partitia fara sa pierd datele ?, doar sa refac partitia nu sa copiez fisierele de pe acea partitia pentru ca nu am unde sa le pun.
baga un produs de recuperare totusi si vezi daca poate sa scoata ceva de pe ea(asta pt ca nu modifica nimic pe partitie si nu strici nimic)
fa rost de un hdd gol imprumut si fa asa..cred ca e cel mai sigur...daca incerci sa refaci partitia s-ar putea sa modifice ceva si sa pierzi din informatie...
theo85ro
13-05-2005, 15:34
cu partition magic am reusit sa scol din morti o partitie. mie-mi disparusera doua dar una am reusit s-o reinvii fara nici o pierdere de date :cool:
Incearca programul atasat - il rulezi de pe o disketa bootabila (sau CD, dupa preferinte).
Easy Recovery Pro, e cam the best din cate am incercat. Poti sa incerci si cu PQ Lost & Found care e cam vechi in schimb si nush' cat o sa te ajute...
Revolution
13-05-2005, 19:04
Multumesc baieti, primele 2 cad din start, ramane sa fac un disc butabil si/sau sa folosesc Easy Recovery Pro.
Poti sa bagi HDD intr-un calc care are ERP instalat, ai nevoie de spatiu liber pentru datele de recuperat, nu le poti pune tot acolo. Si nu cumva sa mai scrii pe HD ala, altfel pa pa date.
Varzmaster
14-05-2005, 08:24
Cele mai bune rezultate le-am avut cu GetDataBack. M-a scapat de fiecare daca cand mai toate celelalte solutii clacau. :)
Revolution
14-05-2005, 15:35
La mine e si putin dubios, imi tot da CRC error pe cateva mii de sectoare, daca nu chiar sute de mii, si asta incetineste f mult procesul, o sa il las in noaptea asta la recladit.
Apropo - never buy maxtor - :)
Bullcrap, folosesc maxtor de cativa ani, nu am avut probleme.
nu as da vina pe Maxtor ...
aurelian17
15-05-2005, 10:20
yeah yeah
eu am hdd-uri maxtor de 3 ani si mie se par destul de bune
am avut probleme mai mari cu wd si seagate alea au crapat mai de graba
Mda, si ce legatura are cu topicu'?
Revolution
15-05-2005, 15:07
bashing, iti spun eu :)
pana acum, am folosit R-Studio si am apucat sa recuperez niste fisiere, dar se intampla ceva ca dupa ce ajunge la jumate de scan da o eroare,nu se intampla intodeauna, dar da, o sa trebuiasca sa iau toate prog. la rand...
Ai incercat macar ce ti-am atasat? mie programul ala mi-a reparat o partitie disparuta cum s-a intamplat in cazul tau.
Revolution
17-05-2005, 01:09
Nu am apucat sa incerc progu tau, dar s-a rezolvat oricum cu Easy Recovery, va multumesc pentru rasp prompt. :P