View Full Version : MSI Megabook GT735-006 Review
Astazi avem in fata laptopul MSI Megabook GT735-006, un laptop foarte sexy, stilat, dar si plin de muschi. Acest laptop face parte din divizia de notebookuri pentru gaming (G) oferite de catre Micro Star International, si beneficiaza de un procesor AMD din noua gama, intitulata Puma.
Review complet aici (http://lab501.ro/diverse/msi-megabook-gt735-006-review).
Dupa cum zice si M1 in inceputul articolului, e primul meu review pe lab501, asa ca astept parerile si criticile voastre (constructive). :)
La CPU-Z print screen-u sa fie facut la frecventa maxima, cu multiplicatorul 11x.
Si eu as prefera ca imaginile sa se deschida in fereastra noua sau in tab nou. Mereu am tendinta sa inchid fereastra cu imaginea in loc sa dau back.
In rest felicitari iar imaginea in infrarosu, geniala.
Dragos Saraolu
22-12-2008, 22:08
Ceva nu se potriveste la taste, este un lucru esential pentru utilizator, multi nu se obisnuiesc cu combinatii ciudate mai ales daca lucreaza si pe desktop simultan.
La CPU-Z print screen-u sa fie facut la frecventa maxima, cu multiplicatorul 11x.
Si eu as prefera ca imaginile sa se deschida in fereastra noua sau in tab nou. Mereu am tendinta sa inchid fereastra cu imaginea in loc sa dau back.
In rest felicitari iar imaginea in infrarosu, geniala.
Pur si simplu multiplicatorul nu vrea sa stea la maxim (in afara de situatiile in care procesorul este in Load). Iar prin BIOS nu e nici o optiune pentru a-l putea forta pe maxim (cum e SpeedStep de la Intel, spre exemplu).
Cat despre poze, din pacate nu iti pot spune mare lucru pentru ca nu ma ocup eu de site. Iti poti spune parerea pe topicul dedicat (http://forum.crazypc.ro/showthread.php?t=9640). :)
Ceva nu se potriveste la taste, este un lucru esential pentru utilizator, multi nu se obisnuiesc cu combinatii ciudate mai ales daca lucreaza si pe desktop simultan.
Da, asa este, eu am testat modelul FR (French). La noi in tara se aduce modelul EU, dar cum eu am primit la teste un model FR, am decis sa pun acea imagine de pe site-ul producatorului, cu tastatura US/EU.