Results 1 to 15 of 15

Thread: Probleme OC DFI LANPARTY UT DK P35-T2RS + Q9300

  1. #1
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default Probleme OC DFI LANPARTY UT DK P35-T2RS + Q9300

    Sistemul este alcatuit din:
    MB : DFI LANPARTY UT DK P35-T2RS
    Intel Quad : Q9300 SLAWE
    Ram: TWIN2X4096-8500C5
    Video: XFX 8800GTX Extreme
    Sunet: Audigy 2 zs
    Sursa: Hiper Power HPU-4M730 730w
    Cooler: Thermalright Ultra-120 Extreme + Antec 3 Cool
    NB cooler :Thermalright HR05 SLI IFX

    Problema e ca booteaza la fsb de 480 intra in win si dupa 2-3 secunde ingheata.
    Va rog daca se poate sa imi explicati si mie ce V sa dau in nb,proc,sb,cpu vvt ..etc
    Multumesc
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMAGE_119.jpg 
Views:	97 
Size:	489.2 KB 
ID:	36704   Click image for larger version. 

Name:	IMAGE_120.jpg 
Views:	86 
Size:	536.5 KB 
ID:	36705   Click image for larger version. 

Name:	IMAGE_121.jpg 
Views:	92 
Size:	458.2 KB 
ID:	36706   Click image for larger version. 

Name:	IMAGE_122.jpg 
Views:	84 
Size:	476.6 KB 
ID:	36707  
    Last edited by Baubaul; 17-01-2009 at 11:40.
    am calculator.....

  2. #2
    義勇仁礼誠誉忠智 HymuraX's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Constanta
    Posts
    517

    Default

    In primul rand ai muuult prea mult voltaj in NB, ar fi de preferat sa il tii pe la 1,5-1,6 ... si voltajul in SB/PLL ar fi ok pe la 1,65. Umbla pe la VTT dar in pasi mici(si maxim 1.30), si pune Clockgen Voltage Control pe la 3,75-3,85, si blocheaza frecventa pci la 101. Core Multi-Processing il pui pe enable ca sa iti mearga toate coreurile. Plus ca pentru un quad un FSB peste 450 e mai mult decat ok...deci ar trebuii sa fii relativ multumit ca iti sare de 420-430.
    Bafta numai bine


  3. #3
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default

    Quote Originally Posted by HymuraX View Post
    In primul rand ai muuult prea mult voltaj in NB, ar fi de preferat sa il tii pe la 1,5-1,6 ... si voltajul in SB/PLL ar fi ok pe la 1,65. Umbla pe la VTT dar in pasi mici(si maxim 1.30), si pune Clockgen Voltage Control pe la 3,75-3,85, si blocheaza frecventa pci la 101. Core Multi-Processing il pui pe enable ca sa iti mearga toate coreurile. Plus ca pentru un quad un FSB peste 450 e mai mult decat ok...deci ar trebuii sa fii relativ multumit ca iti sare de 420-430.
    Bafta numai bine
    Pai la 450 fsb merge ok dar vreu putin mai sus.
    O sa incerc si satarile spuse de tine.
    Merci
    am calculator.....

  4. #4
    Cunning linguist dev's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    601

    Default

    intrebarea e: duce ram-ul frecventa aia? kit-urile astea noi de corsair sunt varza rau de tot.
    Equally cursed and blessed

  5. #5
    義勇仁礼誠誉忠智 HymuraX's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Constanta
    Posts
    517

    Default

    Ramul e abia la 960, pana la 1066 cat e frecventa default mai au ceva...


  6. #6
    Cunning linguist dev's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    601

    Default

    daca iti spun ca am avut corsair si nici macar la 900 nu boota. asta cu frecventa default e relativa la reviziile astea noi si e mai mult o loterie.
    Equally cursed and blessed

  7. #7
    dus departe
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    957

    Default

    In schimb eu am avut Corsair 2GB XMS2 revizia 2.1 parca... si am duc 1180 cu 5.5.5.15 si 2.3v
    Last edited by DeDeRa; 17-01-2009 at 13:26.
    Intel P31 , Intel E5200 , ATI HD4850 , DDR2 2GB , HDD 640GB , PSU 400 , Antec 300
    Ford Fiesta 1.4 TDCI 68CP Ghia 2007

  8. #8
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default

    memoriile tin lejer 1100mhz 5.5.5.15 2,1v
    am calculator.....

  9. #9
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default

    Am reusit sa dau un 3dmark la 467fsb 35003mhz si 472 fsb super pi,momentan.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	14.453.JPG 
Views:	88 
Size:	211.6 KB 
ID:	36709  
    am calculator.....

  10. #10
    義勇仁礼誠誉忠智 HymuraX's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Constanta
    Posts
    517

    Default

    Quote Originally Posted by dev View Post
    daca iti spun ca am avut corsair si nici macar la 900 nu boota. asta cu frecventa default e relativa la reviziile astea noi si e mai mult o loterie.
    Daca nu boat la frecventa default sau mai mica inseamna ca erau defecte, sau ai avut parte de o incompatibilitate, nici decum memorii proaste.... oricum la 2x2 gigi mai trebuie gadilat si voltajul la NB, ca pe voltaj default poti avea parte de mici surprize.
    Baubaule e destul de ok fsb-ul dar ca sa il considerii stabil baga un prime/orthos mai mult de 10-12 ore .
    Bafta numai bine


  11. #11
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default

    Quote Originally Posted by HymuraX View Post
    Daca nu boat la frecventa default sau mai mica inseamna ca erau defecte, sau ai avut parte de o incompatibilitate, nici decum memorii proaste.... oricum la 2x2 gigi mai trebuie gadilat si voltajul la NB, ca pe voltaj default poti avea parte de mici surprize.
    Baubaule e destul de ok fsb-ul dar ca sa il considerii stabil baga un prime/orthos mai mult de 10-12 ore .
    Bafta numai bine
    Trebuie sa recunosc ca stabil (adica 40 minute prime95) sta la 3300mhz.
    Cand am luat placa asta de baza am avut un E6550 care a tinu mai bine,adica fsb stabil de 495.
    O sa mai bibilesc eu pe la el macara sa vad un 3600mhz in 3dmak.
    Merci
    am calculator.....

  12. #12
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Nu trebuie sa compari fsb-ul maxim atins de la dual core cu cel de la quad deoarece quadurile au fsb wall sub 500mhz, ce vezi pe net peste 500mhz sunt raritati, dar ma gindesc ca stii deja treburile astea
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  13. #13
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default

    Quote Originally Posted by poparamiro View Post
    Nu trebuie sa compari fsb-ul maxim atins de la dual core cu cel de la quad deoarece quadurile au fsb wall sub 500mhz, ce vezi pe net peste 500mhz sunt raritati, dar ma gindesc ca stii deja treburile astea
    Stiu si nici nu sunt mare OC-ker.....am mai tot cautat si am gasit si asta http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=175220
    Sunt canvins ca nu fac mare lucru cu procu asta ...o sa mai bibilesc sa vedem ce iese.
    Merci
    am calculator.....

  14. #14
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    516

    Default

    man vinzi coolerul de chipset?

  15. #15
    Member Baubaul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    262

    Default

    Quote Originally Posted by al3_xxx86 View Post
    man vinzi coolerul de chipset?
    Nop...nu am nimik de vanzare
    am calculator.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme Dfi 965-S. Help !!!!
    By elmysterio in forum Intel
    Replies: 76
    Last Post: 02-05-2009, 08:51
  2. Vand DFI Lanparty Lt P35 T2RS!
    By Iubitel in forum Closed
    Replies: 3
    Last Post: 20-06-2008, 11:49
  3. Cumpar DFI LANParty UT nF4 si PV 7900 sau 7600
    By Techno_Mind in forum Closed
    Replies: 4
    Last Post: 11-12-2006, 10:30
  4. DFI LANPARTY UT nF3 ULTRA-D + Leadtek A400GT
    By Techno_Mind in forum Closed
    Replies: 12
    Last Post: 25-10-2006, 00:14
  5. Replies: 8
    Last Post: 12-06-2006, 11:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •