Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Sa ne jucam putin cu 2 x GTX295... - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 52 of 52

Thread: Sa ne jucam putin cu 2 x GTX295...

  1. #31

    Default

    In alta ordine de idei, azi am incercat sa ma joc putin FarCry2 si Crysis Warhead pe sistemul asta. FPS-urile sunt uriase, dar cui ii pasa cand ai sttutering la orice pas si de-abia poti sa joci. Sunt profund dezamagit de treaba asta

  2. #32

    Default

    Cine zicea domle ca sursele de 1000W sunt inutile? Check this out
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	975W.jpg 
Views:	213 
Size:	395.3 KB 
ID:	37956  

  3. #33
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    1.27v gpu? sau e in ceva joc ?
    Nu bagi un prime + fur scurt de curiozitate sa vedem ce arata ?
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  4. #34
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Monstru daca tot ai Far Cry 2 te rog ruleaza benchmarkul la cateva rezolutii (cu 8xAA si fara), dupa aceea salveaza pagina htlm, arhiveaz-o si pune-o aici, vreau sa vad si eu cum arata graficele, am impresia ca shuttering nu ai decat cu AA, cel putin asa ar fi logic. Merci anticipat.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  5. #35
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Ce am observat este ca shuttering-ul crestea odata cu AA, la 16QAA era foarte pronuntat dar nu pot sa spun daca fara AA exista sau nu ca nu tin minte sa fi rulat fara AA.
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  6. #36

    Default

    Quote Originally Posted by poparamiro View Post
    1.27v gpu? sau e in ceva joc ?
    Nu bagi un prime + fur scurt de curiozitate sa vedem ce arata ?
    Vantage la 1.20 vGPU

    O sa testez si in FarCry dupa ce bag un nani.

  7. #37
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post
    Cine zicea domle ca sursele de 1000W sunt inutile? Check this out
    Baga si o placa video dedicata pt PhysX, "overclockeaza" si aparatul ala - eu nu cred ca stie afisa puterea cu 4 zecimale - inca o placa video si niste Delte de 4.8 amperi @ 12 V si ajungi sa vezi lucruri care multi le credeau imposibile Cine zicea dom'le ca sursele de 1600W is "overkill"?
    Last edited by RheA; 21-02-2009 at 06:51.

  8. #38

    Default

    Cine zicea dom'le ca sursele de 1600W is "overkill"?
    Pai nu stiu cine zicea, ca noi cand foloseam asa ceva nici macar nu stiau oamenii ca exista

    Aparatul arata 4 cifre, dar asta o sa vad numai daca mai pun o placa de Physix asa cum zici tu. Problema e ca nu ajuta la tridimarci

  9. #39

    Default

    In asteptarea unui i965 mai potent, un strop de distractie la categoria PCMark Vantage...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	PCMV.jpg 
Views:	196 
Size:	379.2 KB 
ID:	37993  

  10. #40
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Am intrat in Crysis sa vad mai bine cum se comporta quad sli, am testat in 1600x1200 (dx10 ultra high 182.06 driver), a mers foarte bine cu exceptia 16x QAA unde am avut ceva slowdon-uri dar care au disparut daca am coborit rezolutia la 1024x768.
    Nu a existat nici o diferenta de frame-uri intre 0x AA si 16x AA, chiar si cu 16x QAA la 1600x1200 frame-urile erau imense dar nu mergea bine, ma gindesc ca este posibil sa fie insuficienta memorie video la 16x QAA din moment ce daca am coborit rezolutia a mers foarte bine, daca aveam slowdown-uri din alta cauza trebuia sa mearga rau si la 1024x768 cu 16x QAA.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-51-07-81.jpg 
Views:	155 
Size:	162.0 KB 
ID:	38016   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-51-29-42.jpg 
Views:	125 
Size:	185.2 KB 
ID:	38017   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-51-47-52.jpg 
Views:	114 
Size:	184.9 KB 
ID:	38018   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-52-07-81.jpg 
Views:	125 
Size:	186.1 KB 
ID:	38019   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-52-49-11.jpg 
Views:	127 
Size:	132.4 KB 
ID:	38020   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-53-13-18.jpg 
Views:	125 
Size:	139.8 KB 
ID:	38021   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-53-30-02.jpg 
Views:	120 
Size:	139.7 KB 
ID:	38022   Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 16-53-47-08.jpg 
Views:	124 
Size:	139.8 KB 
ID:	38023  

    Click image for larger version. 

Name:	Crysis 2009-02-22 17-04-53-30.jpg 
Views:	306 
Size:	118.9 KB 
ID:	38024  
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  11. #41
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    181.22 vs. 182.06
    Am rulat de 2 ori fiecare bench, am pus rezultatul cel mai bun
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	181.22_3dm03.JPG 
Views:	193 
Size:	211.1 KB 
ID:	38101   Click image for larger version. 

Name:	181.22_vantage.JPG 
Views:	197 
Size:	198.5 KB 
ID:	38102   Click image for larger version. 

Name:	182.06_3dm03.JPG 
Views:	199 
Size:	205.3 KB 
ID:	38103   Click image for larger version. 

Name:	182.06_vantage.JPG 
Views:	199 
Size:	198.1 KB 
ID:	38104  
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  12. #42

    Default

    O intrebare pentru tine - atunci cand ai scos 145k in 2003, cumva in testele 2 si 3 s-a intamplat sa nu mai afiseze nimic display-ul si sa ramana negru, dar sa isi revina intre teste?

  13. #43
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Am patit si asa ceva de vreo 2 ori (nu mai stiu in ce moment exact si am oprit testul imediat ce si-a revenit, si odata cred ca am dat restart) dar cind am dat 145k a mers perfect, de ce?
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  14. #44
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Probabil suspiciunea ii aceeasi pe care au ridicat-o multi cand nenea Andre Yang a scos 200k in acelasi benchmark (2x 4870x2) si la fel cum cineva si-a pierdut WR-ul de 135k tri-sli 280 watercooled pe hwbot - doar ca rezultatul lui Ramiro pare mai mult decat plauzibil, insa nicidecum usor de atins (pe aer, cu 920)...multa rabdare si putin noroc intotdeauna ajuta

  15. #45

    Default

    Rhea, un om intelept tace si nu se pronunta in legatura cu lucrurile pe care nu le intelege pe deplin. Personal am avut parte de black-screen in 2k3 cu GTX295, deci bug-ul exista si aici in anumite circumstante. Asta nu are nici o legatura cu cat de "plauzibil" este rezultatul lui Ramiro, doar ma ajuta pe mine sa inteleg niste chestii legate de platforma proprie. Incearca sa nu te mai bagi intre oamenii "mari" atunci cand impartasesc experiente practice, threadul pentru discutii teoretice si comentarii pe baza unor subiecte date se poate face in alta parte daca vrei.

  16. #46

    Default

    Consumul mi se pare exagerat,doar nu este calorifer cu nichelina.Poate un ampermetru pe alternativ ar fi mai exact.Parerea mea(scuze ca mi-am spus parerea intre oameni "mari").
    Last edited by marian57; 26-02-2009 at 16:53.
    Q8200@3,2GHz/ZEROtherm Zen FZ120/fanless,DFI DK X48,2X2GB Geil Ultra,Gigabyte GTX460oc,2 X SSD Intel 40GB X25-V-G2/RAID 0,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65 full hd,Lian-li PC-7BYCF.

  17. #47
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Da, consumul este foarte mare dar trebuie sa tii cont de citeva lucruri:
    - gpu-urile sunt oc si voltmodate (voltmodul in special creste foarte mult consumul).
    - i7 la 4400-4500mhz ht on si peste 1.60v are un consum enorm.
    - si placa de baza, memoria au tensiuni mult peste cele default (chiar daca nu conteaza aceste 2 foarte mult se aduna).
    - consumul este cel din priza si daca iei in calcul eficienta sursei consumul real al componentelor este de ~800 watt.
    Last edited by poparamiro; 26-02-2009 at 18:36.
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  18. #48

    Default

    marian57 - ai dreptate, consumul este iesit din comun. Ca fapt divers, este prima oara cand vad un asemenea consum, si am incarcat cateva componente pana acum. Din pacate....este si adevarat. 4 GPU-uri al caror voltaj a fost crescut de la 1.0375 la 1.188v si a caror frecventa a fost crescuta de la 576MHz la 760MHz tind sa consume mult peste specificatiile date pentru conditii normale de exploatare. Daca mai adaugi si un Nehalem alimentat cu mult prea multi volti fata de ce ar trebui sa primeasca in mod normal, obtii o reteta de cosmar pentru priza. Totusi, situatia nu are echivalent in utilizarea zilnica.

  19. #49
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    3dmark 2003 si Vantage pe windows server 2008 sp2 (181.22 vs. 182.06)
    Am instalat 2 versiuni de windows 7 si daca activez quad sli se blocheaza in jocuri si 3d mark, daca nu e activat merge perfect.

    vista 3dm 2003 - 120855 - 181.22
    vista 3dm vantage - 26219 - 181.22
    vista 3dm 2003 - 121467 - 182.06
    vista 3dm vantage - 26159 - 182.06

    server 3dm 2003 - 121161 - 181.22
    server 3dm vantage - 26001 -181.22
    server 3dm 2003 - 121494 - 182.06
    server 3dm vantage - 26250 - 182.06

    L.E.
    Am instalat 185.20 si e ok quad sli in windows 7

    w7 3dm 2003 - 119524 - 185.20
    w7 3dm vantage - 23574 - 185.20
    server 3dm 2003 - 119894 - 185.20
    server 3dm vantage - 26329 - 185.20

    Memorie ocupata:
    w7
    server 2008
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	181.22_server08sp2_3dm03.jpg 
Views:	249 
Size:	191.7 KB 
ID:	38235   Click image for larger version. 

Name:	181.22_server08sp2_vantage.jpg 
Views:	238 
Size:	197.9 KB 
ID:	38236   Click image for larger version. 

Name:	182.06_server08sp2_3dm03.jpg 
Views:	248 
Size:	187.0 KB 
ID:	38237   Click image for larger version. 

Name:	182.06_server08sp2_vantage.jpg 
Views:	265 
Size:	205.2 KB 
ID:	38238   Click image for larger version. 

Name:	windows7_03.PNG 
Views:	221 
Size:	133.0 KB 
ID:	38239   Click image for larger version. 

Name:	windows7_vantage.PNG 
Views:	219 
Size:	727.4 KB 
ID:	38240   Click image for larger version. 

Name:	server 2008_185.20_2003.jpg 
Views:	222 
Size:	184.1 KB 
ID:	38241   Click image for larger version. 

Name:	server 2008_185.20_vantage.jpg 
Views:	244 
Size:	205.4 KB 
ID:	38242  

    Click image for larger version. 

Name:	server 2008 mem.jpg 
Views:	287 
Size:	150.4 KB 
ID:	38243   Click image for larger version. 

Name:	w7_mem.png 
Views:	258 
Size:	105.0 KB 
ID:	38244  
    Last edited by poparamiro; 27-02-2009 at 04:39.
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  20. #50
    Cunning linguist dev's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    601

    Default

    Am avut dreptate.

    Merge 2008 de rupe, cel putin la mine parca am alt calculator. Daca s-ar gasi si drivere ar fi OS-ul ideal.
    Equally cursed and blessed

  21. #51

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post
    Este prima oara cand vad asa ceva de cand am aparatul de masura...
    De unde ai cumparat asa ceva?

    LE : vad ca nu apare si poza.
    E cam offtopic, dar m-ar interesa si pe mine un wattmetru de ala pentru priza.

  22. #52
    Duck Dodgers CQSTELUSH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    دبيّ
    Posts
    892

    Default

    Quote Originally Posted by dev View Post
    Am avut dreptate.

    Merge 2008 de rupe, cel putin la mine parca am alt calculator. Daca s-ar gasi si drivere ar fi OS-ul ideal.
    Kernel-ul e de VISTA, aşa că e şi placebo... diferenţa dintre VISTA şi 2008, pe un sistem modern, nu se mai simte.
    I would spread the cloths under your feet:
    But I, being poor, have only my dreams;
    I have spread my dreams under your feet;
    Tread softly because you tread upon my dreams.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nvidia GeForce GTX295 - Imperiul contraataca
    By Monstru in forum Out There
    Replies: 73
    Last Post: 15-01-2009, 12:58
  2. Cumpar SSD cel putin 64GB
    By drotaru in forum Closed
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2009, 21:47
  3. Nvidia GTX295 Preview
    By Monstru in forum Out There
    Replies: 22
    Last Post: 19-12-2008, 12:02
  4. Putin Ajutor Va Rog
    By SAMBA in forum Carcase si Surse
    Replies: 11
    Last Post: 27-05-2008, 09:39
  5. Replies: 1
    Last Post: 31-10-2005, 10:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •