Taica-miu are un Passat Variant 1.9 TDI 130 CP din 2002, in curand o sa fie a mea.Voi ce masini conduceti ?
Taica-miu are un Passat Variant 1.9 TDI 130 CP din 2002, in curand o sa fie a mea.Voi ce masini conduceti ?
Un r***ahat de Golf III 1.4 benzina '94 hatch al maicamii deocamdat, una bucata Peugeot 305 '86 gatit ca de nunta vreun an la el, ca in octomrie 2008 sa mi-l faca un prieten acordeon... Viitor inlocuitor al 305-ului ar fi un Volvo V70/850T5.
Un Peugeot 206 SW cu motor de 2.0 L! Adica motor mare pe o masina mica.
DESKTOP
Zotac H55 miniITX WiFi
i5 750 @ 3000 MHz stock cooler (150 BCLK)
Sparkle GTS250 Low Profile 1GB/256biti
4GB DDR3 A-DATA
Fujitsu 320GB 2,5" + 1TB Western Digital Green
Antec Earthwatts 500
Carcasa... open air
Ford Focus 2, 1.6 100CP benzina, nimic schimbat la el, desi caut de mult o bara stabilizatoare si n-am gasit nici o varianta care nu presupune mutarea bateriei si/sau a pompei de frana.
show version | include ([0-9]*)(_\1)+
Fiat Albea de la firma, urmatoarea va fi o masina full electrica, peste vreo 2 ani cand voi fi in Canada, hopefully, cel putin acolo au inceput sa investeasca in infrastructura ca poporu' sa treaca pe aceste variante, la noi cand?
"If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible"
"If you bring forth what is within you, what you bring forth will save you. If you do not bring forth what is within you, what you do not bring forth will destroy you." -The Gnostic Christ (Dead Sea Scrolls)
Rock-ul este cultura, pentru ca face parte dintre marcile de noblete ale lumii civilizate si se comporta ca o gura de foc a spiritului asa incat nici macar ingerintele demente ale politicienilor semidocti si gaunosi nu-i tulbura adevaratele ierarhii valorice" - Petre Magdin
Astra H CDTi 150
![]()
Last edited by atomidude; 27-02-2009 at 14:34.
Vectra 1.7 TDI din 1995. Macar e a mea.
Taica-miu are un Kyron d`ala, nici nu stiu cum se scrie marca...
Intel P31 , Intel E5200 , ATI HD4850 , DDR2 2GB , HDD 640GB , PSU 400 , Antec 300
Ford Fiesta 1.4 TDCI 68CP Ghia 2007
laguna 2 benzina 1.8 . merge I 55, II 100, III 140, IV 170, V ... pina la maxim
sunt curios daca tine 300k Km. deocamdata are 121K
Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
KTM 400...525 EXC user
I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment
Am si eu o conserva, pardon ... un Megane 2 Hatch 1.5 dci
Sonata '94 2.0i 139 cp. Nova gt - 75 cp dintre care 50 iepe si 25 de mânji![]()
Mining hard for ISK
O barcă de Păsat 2.0 FeSeIiii, pe care mă chinui să îl schimb cu un C5D Type-R.
A guilty conscience is more honorable than regret.
Kartu se pune?Daca da am un TonyKart cu mot Parila de 100 33CP.Fac suta in 2,8-3 sec(anu` asta va fi folosit intens la drag racing in ungaria si campionatul judetean)
.La iarna fac 18 si urmeaza un Golf3 VR6 cel mai probabil.
E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W
cielo '97 korean 167.777 kmmasina de invatat condurecere pe ea. Benzina si ulei.....
200 postariyepiiiiiii
Last edited by raresvintea; 28-02-2009 at 20:07. Reason: 200 postari :)
Misto culoare dark mocha, eu am indigo blue pearl sau cum i-o zice ..![]()
Aficionado
Ce sufera hondarii astia![]()
H-audi B8 2.7 multitronic tedeyyyysa moara dusmanii...se stiu ei ...
P.S. ... emoan esti pregatit ?
ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons
Nu face asta ca scazi in ochii mei, come on, aia e masina de pusti de 18 ani frustrati de al lor fizic si/sau intelect, sau de programatori sau alt gen de corporatisti pe la 30 de ani, cu frustrari legate de tineretea irosita.
You're way better than that. Mai bine iei un Clio RS sau F1 R27, nu au nici o treaba cu prostia de Civic.
spiderr, ti-a dat-o si Civic-ul tractoras remapat si tot nu te-ai potolit?
You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.
Mergi un pic cu amandoua si-ti vei schimba parerea. RS simplu e petarda rau.. Nici R27 nu e departe, chiar daca e superioara ca si sasiu, motor, cu interiorul ala MIZER nu prea e o optiune din pacateMai bine iei un Clio RS sau F1 R27, nu au nici o treaba cu prostia de Civic.![]()
Aficionado
Ma lesi, am mers cu toate 3, Civic-ul e praf ca dinamica pe linga Clio RS. Interiorul conteaza la masinile alea, ce sa zic...
You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)