Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968
Need For Speed Shift - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 47 of 47

Thread: Need For Speed Shift

  1. #31
    Erou in devenire! DiaboRO's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    331

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu View Post
    Ca sa poti sa-i dai o nota trebuie jucat totusi ceva mai mult din el.
    Nu ii dau inca o nota dar pot sa spun ca nu e genul de joc pentru care as cere o zi libera de la munca ca sa-l joc . Grafica e punctul forte al jocului ...

  2. #32
    Performance Fan Boggy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pe ecranul monitorului tau
    Posts
    676

    Default

    Pe mine ma enerveaza controlul(joc pe tastatura). Sunt convins ca s-ar schimba situatia in prezenta unui volan, dar... De ce sa nu-l reglezi si pentru astia cu tastatura? Daca era ceva gen Grid, era perfect.
    Boggy doesn't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

    Q6600 G0@ 2,8GHz, P5N32-E SLI Plus, A-Data Extreme Vitesta 2x1GB 4-4-4-8 @833Mhz, Sapphire HD4850 Dual Slot @ 700/2240, WD1600JB 160GB IDE + WD6400AAKS 640GB SATAII, Sirtec 500W... Aaa, era sa uit: Neon rosu in carcasa

  3. #33

    Default

    controlul e foarte bun si din controller de xbox 360
    din tastatura intr-adevar lasa de dorit.

  4. #34
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Oradea
    Posts
    4

    Default

    Am o problema cu NFS'u de cateva zile imi tot face figuri... intru in joc, si dupa 3 - 4 min imi iese si imi apare fereastra ca Windows error - NFS.exe has stopped working... de ce ? si ce pot face sa nu imi apara? am reinstalat si am luat crackul de altundeva, si tot la fel
    In rest jocul este ok fata de celelalte este cel mai reusit, doar ca nu trebuie sa fim pretentiosi sa fie ceva perfect.
    Athlon X2 BE 2.8ghz ; Gigabyte 9600GT ; Geil 1x2 800mhz ; Asus M2N SLI Deluxe ; 250 GB Samsung ; Phillips 19'' ...that's all - in 2010 system i7 (860vs920)

  5. #35
    Horny Little Devil dreamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    621

    Default

    L-ai piratat, nu te vaita ca ai probleme. Aici nu se discuta deshis despre crack-uri & stuff.
    Asus M3A78-T : PhenomII X3 720 BE @ 3.6GHz : 2x2GB Mushkin XP2-6400 : Sapphire HD4850 : WD6400AAKS : Xonar D2 + NAD C325BEE + Monitor Audio BR5 : SLK3000B + Sirtec HP-500-A12S : LG L1953TR-SF + Samsung LE-32S71B

  6. #36

    Default

    Si eu am o problema cu demo-ul pe Vista/32/sp2,unde imi merg multe jocuri noi.La instalare imi da o eroare de instalare physX runtime.Daca aveam placa video nVidia,sigur nu primeam eroarea asta.Pe Win7,functioneaza perfect.Ce am instalat de nu vrea?Am dezinstalat physX-ul pe care-l aveam instalat de la Vantage si l-am instalat manual din folder-ul jocului,dar tot aceeasi eroare imi da.Esta ultima data cand mai cumpar o placa ATI,mi-a iesit pe nas raportul pret performanta.
    Last edited by marian57; 20-09-2009 at 20:50.
    Q8200@3,2GHz/ZEROtherm Zen FZ120/fanless,DFI DK X48,2X2GB Geil Ultra,Gigabyte GTX460oc,2 X SSD Intel 40GB X25-V-G2/RAID 0,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65 full hd,Lian-li PC-7BYCF.

  7. #37
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Incercati cu setari pe Off sau Low la asistarea tractiunii, merge mai bine asa din tastatura, derapeaza si foarte frumos . Eu am ajuns pe la Level 17.
    Last edited by Dragos Saraolu; 21-09-2009 at 05:52.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  8. #38
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Oradea
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by dreamer View Post
    L-ai piratat, nu te vaita ca ai probleme. Aici nu se discuta deshis despre crack-uri & stuff.
    nu toti ne permitem sa luam in fiecare luna fiecare an jocuri originale... pe urma le gati odata si nu te mai joci , si n-am stiut ca nu se poate vorbi strict despre date tehnice n-a fost intentie.

    -------

    level 17 ? atunci sigur esti la Tier4 cars, unde este o categorie de work restriction races, si acolo pot participa masinile care au in dreptul lor litera W, iar Lambo are, l-am luat, si tot nu ma lasa sa particip... oricum is dezamagit de acesti masini, is greu de controlat, iar cu Bugatti tresa fi foarte atent. Cred ca o sa-l pun pe easy ca n-o sa termin jocu asta nici intr-o saptamana.
    Apropo, ce-l mai nasol track : Nordschleife
    Athlon X2 BE 2.8ghz ; Gigabyte 9600GT ; Geil 1x2 800mhz ; Asus M2N SLI Deluxe ; 250 GB Samsung ; Phillips 19'' ...that's all - in 2010 system i7 (860vs920)

  9. #39
    Member Pishky's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    494

    Default

    kegat de hocurile originale si cele "mai putin originale" - am jucat colin mcrae 2005 piratat si a mers, se instala intradevar mai greu dar mergea, dupa o bucata de vreme l-am cumparat - sprijin intradevar industria la ce mi se pare mie ca merita - pana aici e totul ok - dar cel original daca incerc sa-l joc imi stinge monitorul, sunetul si altele , si nu nu e absolut nici o problema hardware e pur si simplu de la joc
    e8400, tuniq, p5b plus, dominator 8500c5d, gigabyte 8800 gt,x-fi xtrem audio, purepower 460W, p182, z5500

  10. #40

    Default

    Incearca cu un patch mai nou.

  11. #41
    Member Pishky's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    494

    Default

    nu ma intelegi - jocul pirat merge brici
    - jocul original imi face fitze
    la cel original nu instalez nimic extra extra (gen patch, crack, fix , si alt fel de crap)
    e8400, tuniq, p5b plus, dominator 8500c5d, gigabyte 8800 gt,x-fi xtrem audio, purepower 460W, p182, z5500

  12. #42

    Default

    Pana la urma am reinstalat sistemul ca sa functioneze jocul.
    Grafica este super,stie 4 core si controlul cu volanul este peste asteptari.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	jpg4.jpg 
Views:	269 
Size:	68.5 KB 
ID:	43053  
    Last edited by marian57; 22-09-2009 at 21:05.
    Q8200@3,2GHz/ZEROtherm Zen FZ120/fanless,DFI DK X48,2X2GB Geil Ultra,Gigabyte GTX460oc,2 X SSD Intel 40GB X25-V-G2/RAID 0,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65 full hd,Lian-li PC-7BYCF.

  13. #43
    Horny Little Devil dreamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    621

    Default

    Da, controlul e ciudat si interesant realizat in acelasi timp, este mult mai putin arcade decat in Underground si unele din cele ce au urmat, in care puteai pur si simplu sa ignori frana, ca nu pateai nimic... aici trebuie sa fii ceva mai precis, atat cu frana, cat si cu directia, ceea ce imi place.
    Asus M3A78-T : PhenomII X3 720 BE @ 3.6GHz : 2x2GB Mushkin XP2-6400 : Sapphire HD4850 : WD6400AAKS : Xonar D2 + NAD C325BEE + Monitor Audio BR5 : SLK3000B + Sirtec HP-500-A12S : LG L1953TR-SF + Samsung LE-32S71B

  14. #44
    ghem de blana deghizat Revolution's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    I Forgot!
    Posts
    509

    Default

    Frumos screen-ul, layout-ul imi aduce a porsche unleashed, ceea ce este o lauda mare .

    Intoxicated by the exuberance of your whimsical verbocity...

  15. #45
    ... Ionutz_r08's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    In tara minunilor...
    Posts
    145

    Default

    Si-a cumparat un amic un Laptop Accer. Si instaleaza omu' Nfs Shift si nu ii merge tasta Enter in joc. Limba o selecteaza cu tasta Ctrl. In windows merge perfect (Vista 32). La fel face si in Fifa '07... Care ar fi problema??
    MB: Abit KN9-s
    CPU: AMD Athlon X2 4000+ @ 3000 Mhz, 1.4v
    RAM: A-DATA Vitesta Extreme 2x512 Mb @ 1000 Mhz, 5-5-5-8 2T, 2.2v
    VGA: Palit GeForce 8600 GT Sonic+ @ 700/1420/1950 Mhz
    PSU: Cooler Master Extreme Power Plus 390W
    Heatsink: ZEROtherm Zen FZ120


  16. #46
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    In Shift pe o tastaura normala doar Enter-ul mare merge, poate de aici are probleme.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  17. #47
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    Jocul este ok penru relaxare intre doua reprize de rfactor sau GP4.
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •