Regretul meu e ca nu mi-am dat seama la timp ca GTX 275 nu poate ajunge peste 1150fps, dar tot e bine ca macar au castigat ai nostrii !
Regretul meu e ca nu mi-am dat seama la timp ca GTX 275 nu poate ajunge peste 1150fps, dar tot e bine ca macar au castigat ai nostrii !
Este vorba de frecventa Matei, nu de placa. Daca era capabila de 1000MHz GPU, scoatea Nature, daca nu, nu. La fel pentru GTX 285, daca era capabila de frecventa asta scotea, daca nu, nu. Nici cu GTX 280 la frecventa la care ai ajuns tu nu faceam nimic. Problema cu GTX 275 si GTX 285 tine de etajul de alimentare, in afara de hipro (pe GTX 285) nu prea am vazut frecvente de genul >800MHz GPU pe nici una dintre ele. La fel, HD4890 numai peste 1300MHz GPU ar fi scos ceva notabil, 4870 la fel, s.a.m.d (vorbim despre configuratiile noastre cu Nehalem, nu despre E8600). Deci este vorba despre frecventa, nu de placa. In cazul GTX-ului 260 este vorba de placa pentru ca nu beneficiaza atat de mult de anumite chestii ca si surorile mai mari. Acolo si cu 1000MHz GPU ar fi fost greu.
Stai linistit ca nici la 1000Mhz pe GPU GTX275 nu ar fi scos cat ati scos voi !
Cat am scos noi nu ar fi scos din cauza ca scorul de sistem la tine este mai slab. Cat am scos noi Nature (cel din scorul oficial) cred ca se putea obtine.
9800GX2 a scos mai bine ca GTX295?!?!
Nice!
Felicitari poparamiro! Un scor superb, mai mult decat onorabil! Eu sa fi ajuns in Top5 intr-un concurs la nivel mondial as fi fost al naibii de mandru
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)