Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Windows 7
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 133

Thread: Windows 7

  1. #1

    Default Windows 7

    Deschid acest topic in ideea de a grupa aici impresii, teste, review-uri, probleme ce privesc noul OS de la MS.

    Windows 7: Release Candidate 1 Preview
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	19056.png 
Views:	188 
Size:	18.9 KB 
ID:	40277   Click image for larger version. 

Name:	19057.png 
Views:	163 
Size:	18.0 KB 
ID:	40278   Click image for larger version. 

Name:	19067.png 
Views:	158 
Size:	18.9 KB 
ID:	40279   Click image for larger version. 

Name:	19068.png 
Views:	147 
Size:	17.5 KB 
ID:	40280   Click image for larger version. 

Name:	19069.png 
Views:	159 
Size:	18.1 KB 
ID:	40281   Click image for larger version. 

Name:	19070.png 
Views:	167 
Size:	32.8 KB 
ID:	40282   Click image for larger version. 

Name:	19072.png 
Views:	158 
Size:	33.1 KB 
ID:	40283   Click image for larger version. 

Name:	19077.png 
Views:	167 
Size:	16.7 KB 
ID:	40284  

    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    Sa le explice cineva astora de la Anandtech ca XP64 se comporta mai slab decat cel pe 32 de biti ? Comparatiile sunt incomplete... pana nu apar si testele pe 32 de biti nu prea sunt convins de marele avans adus de Win7... oricum au inca timp destul pana la release sa mai aduca imbunatatiri

    PS: teste de I/O nu prea vad (copiere de fisiere, incarcare de programe, etc.)
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  3. #3
    Duck Dodgers CQSTELUSH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    دبيّ
    Posts
    892

    Default

    Peste 10 ani, procesoare cu zeci de nuclee și terabiți de RAM... tot veți mai ține cu dinții de XP și de al lui consum redus de resurse, în special memorie...

    De ce teste pe 32 biți? Am făcut o comparație (hardware modest acum, un Prescott 630 și 2 GB de RAM) între XP pe 32 biți și VISTA SP1 pe 64 biți și ghici cine a câștigat, la majoritatea categoriilor. Avem procesoare pe 64 biți de ani buni, doar pe 32 nu se mai fac... și nu-mi zi de chestia că nu e soft suficient, pe 64 biți. Ăla care există, există. Care nu, merge și pe 32. Pe sistemul cu 64, evident. Chiar se mai justifică folosirea unui sistem pe 32 biți (nu știu câți de pe aici își modifică Vista pe 32 biți cu fișiere din Windows 2008 pe 32 biți - sau știu măcar de soluția asta ilegală oricum -, pentru a putea accesa 4+ GB de RAM).
    I would spread the cloths under your feet:
    But I, being poor, have only my dreams;
    I have spread my dreams under your feet;
    Tread softly because you tread upon my dreams.

  4. #4

    Default

    Mda, nu prea inteleg obiectia lui mache...pana la urma-urmei, testul de mai sus este doar un preview bazat pe RC1. Si nu are pretentia sa fie complet.
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    CQ - nu stiu cat ai programat in x86 - x86-64 dar crede-ma ca nu e chiar asa de "clar" care tehnologie anume este castigatoare in aceasta 'batalie' (32biti vs 64biti)... mai ales cand vine vorba de necesitatile utilizatorilor din ziua de azi (sa nu uitam economistele care au doar programe scrise in x86-64 )

    Artanis - tu nu prea intelegi multe de regula... nu am zis c-ar fi vorba de un review la un produs final dar puteau sa faca unul bazat pe realitatile zilnice - aka un OS folosit de marea majoritaritate a utilizatorilor (XP 32 vs Vista 32 vs Win7 32)
    Last edited by mache; 06-05-2009 at 21:12.
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  6. #6
    [Big Boobs] Alice's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wonderland
    Posts
    584

    Default

    4GB ram au ajuns sa coste < 200 lei. Ba chiar am vazut la <150 lei.
    In conditiile astea, 64bit it's a must.

    Eu cu vista nu m-am inteles absolut deloc. Am preferat sa raman la XP32 si sa folosesc doar 3/4GB.
    Insa win7... imi place. Cred ca e cel mai bun termen. Se misca bine, unele programe parca se misca ceva mai bine decat pe XP (outlook-ul cu multe mail-uri, de exemplu); etc. O sa fie un succes, fata de vista.
    Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
    Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?



  7. #7
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Idem Alice, zilele astea tocmai am reinstalat un Vista 64 biti pentru un review si am pierdut iarasi aproape o zi ca sa-l fac sa mearga onorabil. De Windows 7 nu m-am atins inca dar cred ca o sa-l incerc cat de curand ca m-am saturat de Vista, cel putin combinatia Vista & ATI este criminala .
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  8. #8

  9. #9
    Elektromodulator eXpander's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bistrita
    Posts
    544

    Default

    $350 pt un cont pe un an... Oy! Bine, se merita daca chiar folosesti cam tot ce e pe-acolo.

    Back on topic: Eu am rulat Seven pe un Asrock cu E2140, 2x512 DDR 400 si GeForce 6200 AGP si mergea la fel de bine ca XP. Vista, la configuratia asta mergea execrabil.

    Subscriu la parerea lui Alice ca o sa fie un succes.

    Inca n-am testat varianta x64, deci nu ma pot pronunta. In schimb varianta x86 merge excelent.
    O singura problema: la revenirea din stand-by nu mai merge reteaua, pana nu-i dau un restart

  10. #10
    [Big Boobs] Alice's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wonderland
    Posts
    584

    Default

    Aia tine de drivere, cu alea am si eu probleme.

    RC-ul e public preview, deci toate alea le poti avea si fara cont la Technet.
    Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
    Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?



  11. #11
    Member tonito's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    bailesti
    Posts
    60

    Default

    subscriu la ce a zis @Alice. Acum downloadez si eu win7 x64. De o saptamana am pus win XP pentru ca nu am avut dvd-ul cu win7 la dispozitie si ....parca e mai bine pe win7
    Gigagyte M61P-S3||AMD Athlon X2 6400+ on Scythe Ninja Plus.B||2x 1GB A-DATA||HIS HD4850/Scythe Musashi||WD 250GB||LG GH22NS40||Realtek HD Audio||Altec Lansing 121i||Corsair VX450w||THERMALTAKE WING RS101||Taxan Ergovision 975

  12. #12

    Default

    Quote Originally Posted by mache View Post
    sa nu uitam economistele care au doar programe scrise in x86-64
    Si mai ales sa nu uitam ca Windows x64 ruleaza bine-merci aplicatii 32bit

    In alta ordine de idei, viitorul este clar pentru toata lumea (bine, mai putin pt. mache) si este 64 bit only Si cand vorbim de Windows 7, vorbim de viitor.
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  13. #13
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    Da Artanis de pe vremea lui A64 te tot chinuie afirmatia asta cu viitorul este clar pe 64 de biti...

    Trebuie sa intelegi ca exista o mare de oameni care nu are aceasta necesitate de tranzitie catre o tehnologie ce nu este complet matura... Nu toata lumea traieste in era Nehalem, Radeon 4890 si a Windows 7 pe 64 de biti... so chill cu viitorul ca nu vine asa de repede pe cat ai crede.
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  14. #14

    Default

    Da, si dupa cum bine poti observa, sunt destui useri chiar si aici care au OS 64bit.

    Oricum, masa "mare" de oameni va fi complet indiferenta in fata noului OS, 64 sau 32bit deopotriva - asa ca nu are relevanta ontopic.
    Eu raman la parerea ca volumul cel mai mare de licente vandute pentru Windows 7 vor fi cele 64bit.
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  15. #15
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    Quote Originally Posted by Steam survey April 2009
    Windows Version
    Windows XP 32 bit
    (+0.28%) 60.96%
    Windows Vista 32 bit
    (-0.91%) 25.49%
    Windows Vista 64 bit
    (+0.19%) 10.15%
    Windows 7 64 bit
    (+0.36%) 1.14%
    Windows 7
    (+0.10%) 0.83%
    Windows 2003 64 bit
    (+0.02%) 0.82%
    Windows XP 64 bit
    (-0.01%) 0.32%
    Windows 2000
    (-0.02%) 0.17%
    Other
    (0.00%) 0.13%
    Si cu asta am zis tot despre cati oameni folosesc OS pe 32 de biti ... putem discuta despre Win7 linistiti in continuare...
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  16. #16
    Duck Dodgers CQSTELUSH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    دبيّ
    Posts
    892

    Default

    Ideea era alta... nu câţi folosesc acum sisteme pe 64 biţi sau nu.
    I would spread the cloths under your feet:
    But I, being poor, have only my dreams;
    I have spread my dreams under your feet;
    Tread softly because you tread upon my dreams.

  17. #17
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    Stiu care e era ideea... doar ca viitorul inseamna in > 2 ani de zile si pe vremea aia am impresia ca o sa cautam alt sistem de operare
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by Alice View Post
    Aia tine de drivere, cu alea am si eu probleme.

    RC-ul e public preview, deci toate alea le poti avea si fara cont la Technet.
    Cum poti si fara cont ?
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  19. #19
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    L-am instalat in seara asta...

    Ca prime impresii :
    - vitezoman la instalare si la rulare (fata de Vista este cu cel putin 30-40% mai rapid, fata de XP mai trebuie sa "sap" )
    - suita de featureuri inutile ca si la Vista
    - primul BSOD luat cand am incercat sa instalez driverul de Creative de Win2k/XP
    - media player stie in sfarsit sa decodeze niste filme (mai mult decat mpeg2 si wmv )
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  20. #20
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Am si eu un Creative vechi (Creative Sound Blaster Live! 5.1), sincer iti spun ca gasisem o varianta sa-l fac sa mearga pe Vista 64 dupa multe BSOD-uri, din pacate nu mi-am notat la vremea respectiva si evident am uitat ce driver am folosit, acum ca am reinstalat Vista am ramas iarasi fara el. Dar aici vina nu este a lui Microsoft ci a producatorului de placi de sunet, daca ar face drivere pentru 64 biti pentru placile vechi ar ramane cu X-Fi-urile pe stoc .
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  21. #21

    Default

    Cum ia in calcul survey-ul ala de mai sus ponderea unui OS care nu este inca final, doar ei stiu...In fine, back ontopic: faptul ca apar BSOD intr-un OS in stadiu de dezvoltare inca, n-ar trebui sa surprinda pe nimeni, doar se-ntampla asta si in medii mature, la al n-lea service-pack Iar pack-uri cu diverse drivere pt. 7 au inceput deja sa misune pe net. Iata inca o stire care confirma stadiul nefinisat al lui Seven - cu speranta ca problema va fi in sfarsit adresata: Windows 7 Retains Windows Explorer Security Risk.
    Last edited by Artanis; 08-05-2009 at 07:34.
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  22. #22
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    1. Artanis survey-ul respectiv este facut cu oamenii care se joaca in acel sistem de operare... deci pentru acel survey nu este important daca e un produs final ci este vorba doar de enumerarea platformelor
    2. crashul initial de la driveri a fost greseala mea pentru ca driverii de Win2k/XP au informatii si moduri de instalare diferite fata de cei noi pentru XP/Vista
    3. nu am reusit nici cu varianta beta pentru Win7 de la Creative sa fac sa mearga sunetul
    4. nu este numai vina producatorului ci si a M$ cand vine vorba de driveri... unii driveri pentru anumite echipamente foarte intalnite ar trebui deja sa fie suportati si de M$


    PS: am instalat Win7 Ultimate 32 bits
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  23. #23
    Crazypc Club atomidude's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    down under
    Posts
    416

    Default

    L-am instalat si eu pe batranul meu A64 3000+. Am ales varianta pe 32 de biti, nu pentru ca ma sperie viitorul ci lipsa driver-ilor. Imi place cum se misca, e mult mai bine decat cu XP-ul care era un unstall vechi de aproape 5 ani.
    Am ramas placut surprins cand castile Plantronics au fost instalate automat. In schimb instalarea driver-ilor pentru placa de retea wireless, un D-link DWL-G510 rev. C, mi-a scos ceva peri albi, dar nu atat de multi ca placa de baza care nu vedea HDD-ul de 500 GB de la Samsung pe care instalam... Oricum, totul e OK acum, nici un BSOD so far.

    Am un Windows Experience Score de 3.9, asta din cauza procesorului antic. Placa video, cu chip 6800 si drivere noi noute de la nVidia, se simte foarte bine in 7. Pentru ca am 2 GB de RAM, am un swap file de 3 GB-in total OS-ul ocupa acum 10 GB. Nu-i rau deloc cand te gandesti ca un HDD de 1TB costa sub suta de EURO.

    Planuiam sa fac un upgrade major in 2-3 luni. Acuma ca Micro$oft ne-a dat un OS moka pana in Martie, am decis sa aman operatiunea pana e lansata versiunea finala. Voi trece pe Nehalem pentru un salt de viteza substantial de la A64 3000+
    Intel Core i7 920|Gigabyte EDX58-UD5|6 GB G.Skill Trident DDR3-1600 CL8-8-8-21|Sapphire VaporX HD 4890| HAF932 case|2 X 1TB Seagate SATA RAID 0| Windows 7 64bit

  24. #24

    Default

    Toate bune si frumoase pana cand am rulat Doom 3 in 1280x1024 si imi afisa 4:3 pe monitor 16:10, in 1600x1200 imi da "Out of range", in 800x600 se vede OK streched, m-a deranjat f. mult asta si l-am scos rapid. Nu este de la monitor, daca asta va intrebati, nu are astfel de setare in meniu, iar in Vista mi-a mers normal.

    In rest mi se pare mult mai rapid decat Vista, instalarea a durat doar 15 min, ferestrele parca se misca ceva mai fluid, se pare ca foloseste ceva mai mult GPU-ul.

    Fara probleme la drivere, totul s-a instalat smooth. M-a incantat faptul ca Windows Media Center lucreaza mai bine cu tv-tunerul, in Vista cand schimb programele are un delay cam de 1 sec. si cand mut fereastra de pe-un monitor pe altul sau cand fac resize, agata putin imaginea, eeeh... in Win7 probleme astea dispar.

    Windows 7 64bits RC 7100
    TV-Tuner - ATI Theater 550pro
    Last edited by eL3ctr1c4L; 09-05-2009 at 19:29.

  25. #25
    gotta find a way klau1st's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bistrita
    Posts
    225

    Default

    Impresie proasta in cazul meu.Probleme ar fi dupa cum urmeaza, cu toate ca s-au instalat driverele corect, anumite componente nu functioneaza corect si unele deloc , instabilitate, crashuri aleatorii.Cel mai trist e ca nu am reusit sa observ mare imbunatatire de performanta sau de orice altceva fata de vista, mai mult s-au jucat iar cu partea de design grafic, asta e cel mai evident la noul win...XXX.Totusi poate ca ma asteptam eu la prea mult.In concluzie, decat beta , rc, sau sinonime mai bine....In other words urmatoarea impresie cel mai repede la anu sau la mai multi.

    Windows 7 64bit RC .7100
    Sistem Fujitsu Siemens Esprimo V6505
    When a man is faced with his own death he finds the impossible less of a barrier
    E8600ES(Q814A527) 4,4 GHz@1,35v,ASUS P5K VANILLA, CRUCIAL BALLISTIX 667, ATI HD2900GT 256MB, SAMSUNG HD322HJ 320 GB, DELL P991, CORSAIR VX 450W---XP SP3---

  26. #26
    Pepsi cooled. Twist Lemon Cosmo Kramer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Marghita
    Posts
    406

    Default

    Cum schimb tema la 7? As vrea sa pun asta, e tema pentru Vista deci teoretic trebuie sa mearga...

    Dau dublu-click pe ea si nu se intampla nimic, ce as putea face? Stiu ca sunt programe care te ajuta, dar nu stiu care e cel mai bun.

    PS: nu ma faceti nebun ca vreau sa schimb tema la Windows 7, mie pur si simplu nu-mi place .

    10x.

  27. #27
    Duck Dodgers CQSTELUSH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    دبيّ
    Posts
    892

    Default

    Quote Originally Posted by klau1st View Post
    numite componente nu functioneaza corect si unele deloc , instabilitate, crashuri aleatorii
    Dar pe Vista îţi merg bine? Eu cred că voi tot nu aţi înţeles care-i faza cu sistemul ăsta. Nu e un XP modificat, e VISTA modificat. Dacă ai un tuner care merge doar pe VISTA 32, nu te aştepta să meargă pe 7 64 (tocmai ce mi-a zis cineva pe messenger chestia asta, dezamăgit). Ce merge bine pe VISTA, va merge şi mai bine pe Windows 7. E simplu.

    După două click-uri date, un WinAMP instalat şi un Firefox butonat, se taie şi spânzură şi se pune diagnosticul: e jaf, tot mai bun e e Windows 98 SE (şi merge mai rapid, da da!). Oare n-aţi înţeles că feedback-ul ăsta e egal cu zero? Mă aşteptam la o discuţie mai interesantă, nu doar câteva păreri de rău şi explicaţii cum că programatorilor le trebuie 32 biţi, nu 64, care nu-s buni la nimic (ce contează că e backwards compatible, nu? ).

    klau1st, mie mi-a mers minunat (şi pe desktop şi pe laptop), iar asta încă de la versiunile beta închise, dinainte de M1. Atât în jocuri, în suita Adobe CS4 cât şi în alte aplicaţii de grafică pe care le folosesc. În plus, se simte diferenţa dintre cele două: atât la performanţă cât şi la feeling-ul general. Nu merită up-grade-ul (de la VISTA) dacă dai banii pe el, însă ca produs stand-alone, merită fără discuţie.
    I would spread the cloths under your feet:
    But I, being poor, have only my dreams;
    I have spread my dreams under your feet;
    Tread softly because you tread upon my dreams.

  28. #28
    Erou in devenire! DiaboRO's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    331

    Default

    Quote Originally Posted by Cosmo Kramer View Post
    Cum schimb tema la 7? As vrea sa pun asta, e tema pentru Vista deci teoretic trebuie sa mearga...

    Dau dublu-click pe ea si nu se intampla nimic, ce as putea face? Stiu ca sunt programe care te ajuta, dar nu stiu care e cel mai bun.

    PS: nu ma faceti nebun ca vreau sa schimb tema la Windows 7, mie pur si simplu nu-mi place .

    10x.
    Incearca cu TuneUP Utilities. Versiunea care merge pe Vista ar trebui sa mearga si pe 7

  29. #29
    Pepsi cooled. Twist Lemon Cosmo Kramer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Marghita
    Posts
    406

    Default

    Nu merge cu TuneUp.

  30. #30
    gotta find a way klau1st's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bistrita
    Posts
    225

    Default

    Nu e xp modificat , pai nici nu i-a cerut nimeni sa fie .Dar nu ma asteptam sa nu fie nici macar compatibil nu hardware-ul meu Am specificat pe ce sistem am probat noul SO.Prin urmare puteai stii sau afla ca laptop-ul asta nu e tocmai vechi.Procesorul e un T5800 iar memoria e suficienta, 2GB DDR2 800 astfel incat nu pot spune ca ar fi fost limitat vista de hardware si de aceea nu vad mare diferenta nici pe 7.Inainte aveam instalat vista 32.Stai linistit ca am probat suficient ca sa imi dau seama ca nu merita deranjul, cel putin nu inca .In titlul threadului scrie clar si impresii nu ? Asta ce inseamna ?Inseamna ca de ex. putem deasemenea spune fiecare care a fost prima noastra impresie? E posibil sa fie asa ? Nu ? Bun, scuze stergeti postu' whateva.

    Nu mi-a mai functionat touchpad-ul si imi facea figuri placa de sunet+ alte surprize gen crash , freeze.
    When a man is faced with his own death he finds the impossible less of a barrier
    E8600ES(Q814A527) 4,4 GHz@1,35v,ASUS P5K VANILLA, CRUCIAL BALLISTIX 667, ATI HD2900GT 256MB, SAMSUNG HD322HJ 320 GB, DELL P991, CORSAIR VX 450W---XP SP3---

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CO2-SOLID Reviews
    By CQSTELUSH in forum Out There
    Replies: 113
    Last Post: 28-07-2009, 11:23
  2. win Vista tunning
    By darko1515 in forum Software
    Replies: 8
    Last Post: 22-12-2007, 19:51
  3. Dual Core pe Windows XP
    By Dragos Saraolu in forum Intel
    Replies: 14
    Last Post: 04-06-2007, 13:36
  4. Adio Windows Update
    By dios in forum Software
    Replies: 13
    Last Post: 28-11-2005, 18:00
  5. Socks sub Windows XP
    By photoMaxx in forum Internet & Networking
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2005, 09:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •