Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Post code 02 evga 750i FTW
Results 1 to 7 of 7

Thread: Post code 02 evga 750i FTW

  1. #1
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default Post code 02 evga 750i FTW

    Imi apare post code 02.In manual scrie Jumps to E000 segment--Execution of POST routines in E000



    Nu pot sa dau nici del sa intru in bios.Am incercat cu vreo 3 tastaturi.


    Ce sa ii fac?
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  2. #2
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Am gasit rezolvarea.Am sa postez aici cum s-a manifestat la mine placa deoarece poate fi de folos la altii useri care au aceeasi placa de baza:

    Prima eroare a fost 02 .Am rezolvat-o prin pornirea pc-ului cu mufele sata scoase.A intrat in bios , am dat disable la floppy (la mine e musai.daca nu il pun pe disable ingheata cand apare imaginea de post) , am pus boot priority HDD si am dat save.Am legat mufele sata si am pornit din nou.Toate bune si frumoase, intra in win totul parea ok.Dau shut down ca sa bag si al 2lea dimm de memorie.Dupa ce l-am bagat imi ingheata din nou imaginea la post si imi apare eroarea 7F adica cecsum error.Dupa vreo 20 de reseturi de bios si scos bateria de vreo 10 ori ma gandesc sa mai pornesc inca o data cu un singur dimm de memorie.La fel....eroare 7F.Nu ma lasa nici macar sa dau del sa intru in bios.Rezolvarea a venit dupa ce am bagat un mouse pe usb.Am setat voltajul ramilor la 2,1V (1,8 default) si totul merge perfect cu hdd si 2 dimmuri de ram.
    Deci ramii corsair dhx 6400 nu pornesc fara 2,1 V.
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  3. #3
    Crazypc Club quintus's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    712

    Default

    Nvidia si chipsetele lor. Imi amintesc evga-ul lui samba 790i era jale coduri draci laci.
    Blocaje nenumarate la 02, c1, c6, 5bparca si multe multe altele, Emil stie mai bine.
    Crima si teroare, dar merg bine daca ai nervi tari

  4. #4
    Loading... TheDogg's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Craiova
    Posts
    189

    Default

    Quote Originally Posted by catalanu View Post
    Am gasit rezolvarea.Am sa postez aici cum s-a manifestat la mine placa deoarece poate fi de folos la altii useri care au aceeasi placa de baza:

    Prima eroare a fost 02 .Am rezolvat-o prin pornirea pc-ului cu mufele sata scoase.A intrat in bios , am dat disable la floppy (la mine e musai.daca nu il pun pe disable ingheata cand apare imaginea de post) , am pus boot priority HDD si am dat save.Am legat mufele sata si am pornit din nou.Toate bune si frumoase, intra in win totul parea ok.Dau shut down ca sa bag si al 2lea dimm de memorie.Dupa ce l-am bagat imi ingheata din nou imaginea la post si imi apare eroarea 7F adica cecsum error.Dupa vreo 20 de reseturi de bios si scos bateria de vreo 10 ori ma gandesc sa mai pornesc inca o data cu un singur dimm de memorie.La fel....eroare 7F.Nu ma lasa nici macar sa dau del sa intru in bios.Rezolvarea a venit dupa ce am bagat un mouse pe usb.Am setat voltajul ramilor la 2,1V (1,8 default) si totul merge perfect cu hdd si 2 dimmuri de ram.
    Deci ramii corsair dhx 6400 nu pornesc fara 2,1 V.
    La fel mi-a facut si mie cu 4x1G corsair dhx (scrie chiar pe ei voltajul 2.1), insa cu 2x1 mergea fara probleme, drept pt care am scapat de ei
    Baga un update de bios si incearca cu 2x2G de ram...merge fara nici cea mai mica problema.
    Am mai avut o problema cu vizionarea de filme...se bloca in filme...freeze si nu mai vroia decit cu restart...oricum e plin forumul de la evga cu bug-ul asta si se rezolva tot cu update-ul de bios.
    CPU: C2D E8600 / TRUE
    MB:EVGA nForce 750i SLI FTW
    RAM: 2x2GB Mushkin 1066Mhz radioactive
    HDD: 2x500 GB Seagate
    VIDEO CARD: ZOTAC GTX285
    PSU: CHIEFTEC Turbo CFT-850-14C 850W
    CASE : Lian Li Metal Boned K7
    MONITOR: Acer AL1916 19" LCD
    SOUND : Jazz Speakers J-9940 5.1 channels 200W RMS


  5. #5
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Thedogg- zi-mi si mie la cat la % ti fanul de la placa de baza ?


    rami 2x2 gb nu am .
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  6. #6
    Loading... TheDogg's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Craiova
    Posts
    189

    Default

    Quote Originally Posted by catalanu View Post
    Thedogg- zi-mi si mie la cat la % ti fanul de la placa de baza ?


    rami 2x2 gb nu am .
    Pt daily use pe SmartFan cum le pune default biosul.
    Astea-s temperaturile la un ambient de 27oC
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	151 
Size:	284.9 KB 
ID:	41829  
    Last edited by TheDogg; 04-07-2009 at 15:52.
    CPU: C2D E8600 / TRUE
    MB:EVGA nForce 750i SLI FTW
    RAM: 2x2GB Mushkin 1066Mhz radioactive
    HDD: 2x500 GB Seagate
    VIDEO CARD: ZOTAC GTX285
    PSU: CHIEFTEC Turbo CFT-850-14C 850W
    CASE : Lian Li Metal Boned K7
    MONITOR: Acer AL1916 19" LCD
    SOUND : Jazz Speakers J-9940 5.1 channels 200W RMS


  7. #7
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Eu il tin fara fan pe placa de baza.Acum l-am stabilizat la 3,5 cu 1,2V si mem la 900 4-4-4-12 2,2V pe coolerul stock setat la 70% nu trece de 70*c cu 2xPrime95 ,chipsetul sta pe la 45-50* maxim .Super multumit de sistem
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EVGA 285GTX FTW Watercooled
    By ibm390s in forum Closed
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2009, 09:20
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-03-2009, 18:38
  3. TEST: eVGA 8800GS vs. Mushkin XP 8800GT
    By matose in forum Articole, Reviews, Teste
    Replies: 4
    Last Post: 20-02-2008, 12:13
  4. Replies: 26
    Last Post: 11-10-2006, 20:46
  5. Sistemul nu aunge la POST. Help needed !
    By pasatoiutd in forum Help!
    Replies: 8
    Last Post: 08-11-2005, 06:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •