Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968
Upgrade Socket A
Results 1 to 5 of 5

Thread: Upgrade Socket A

  1. #1
    Member hellfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Somewhere between good and evil.
    Posts
    94

    Default Upgrade Socket A

    Salutare tuturor amd-istilor. A ajuns momentul sa ii fac un upgrade la calculatorul tatalui meu. Are momentan un Sempron 3000+ pe o placa "PC Chips", nu stiu modelu, mai are 2 GB DDR1, o placa Nvidia 6800, un hdd pe IDE de 320 si o sursa no name de 400.

    As vrea sa ii pun un GIGABYTE - M720-US3 - NV 720d, AMD - Athlon II X2 245 2.900GHz, KINGMAX - DDR2/800 2048MB si GALAXY - 95TGE8HUFEXX. Restu componentelor vor ramane.

    Calculatorul il fac pentru jocuri. Vreau sa ii mearga Call of duty toata seria si mai multe shootere.

    Componentele vechi le-as folosi la un HTPC care sa redeie continut 1080p. Eu nu stiu daca merge asa ca va intreb pe voi. Daca ziceti ca nu atunci investesc intr-un HTPC.
    Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16 | Asus P5Q-Deluxe bios-mod | 2x2GB Mushkin & 2x2GB Kingstone |
    ASUS EN8800GT 1GB | 1X750GB Samsung SpinPoint F1 & 1X250GB Seagate ST |


  2. #2
    Inter Fan! Vladu's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    77

    Default

    Placa video din cate stiu nu are decodare hardware, deci asta ar fi un minus iar ca procesor ti-am trebui un x2 cel putin. Uite aici recomandarile apple pentru a reda continut HD: http://www.apple.com/quicktime/guide...endations.html Oricum Quicktime decodeaza software, deci in cazul asta placa video nu prea conteaza, daca vrei sa decodezi software, i-ati un procesor performant. In schimb Decoderul de la Cyberlink foloseste intens functiile hardware ale placii video in cazul asta iti trebuie o placa video performanta... Deci ca placa video iti trebuie ceva de la 7600 in sus ( aproximativ ), iar ca procesor un x2 sau 3500+ 64 ar fi ideal.
    " For a pure playback machine with a NVIDIA GeForce 8600/8500 or ATI Radeon HD 2600/2400 video card:

    The GeForce 8600/8500 and Radeon HD 2600/2400 GPUs are equipped with H.264 decode process engines that 100% offload H.264 decode work from the CPU. With these GPUs, any machine with a decent CPU (single-core or dual-core) can play even the most demanding H.264 contents pretty easily. Moreover Radeon HD 2600/2400 GPUs also 100% offload VC-1 decode work "
    Last edited by Vladu; 25-01-2010 at 12:57.
    Sara' Capitato Anche A Voi Di Avere L'INTER Nel Cuore Cantando Una Sola Canzone Che Fa Nerazzurri ALE' Nerazzurri ALE'

  3. #3
    Member hellfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Somewhere between good and evil.
    Posts
    94

    Default

    Mersi de raspuns. As putea sa overclock-ez procesorul, makar un 720p(umpic de distractie). Voi incerca dupa ce ii iau lui calculatorul. Daca numi iasa atunci dau pe o placa intel cu x4500HD si un E5400.

    Despre configuratia pe amd ce zici? Ar duce jocuri mai recente?
    Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16 | Asus P5Q-Deluxe bios-mod | 2x2GB Mushkin & 2x2GB Kingstone |
    ASUS EN8800GT 1GB | 1X750GB Samsung SpinPoint F1 & 1X250GB Seagate ST |


  4. #4
    Inter Fan! Vladu's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    77

    Default

    Configuratia pe care vrei sa o cumperi este ok, seria call of duty o sa-ti mearga sigur. Nu o sa mearga cu toate setarile la maxim, dar la medium o sa fie ok. Cu jocuri actuale este aceeasi chestie o sa-ti mearga toate, nu se pune problema, doar ca o sa le joci pe low/medium. Iti recomand daca mai dispui de vreo 200 ron, sa-ti cumperi in loc de acel 9500GT una din urmatoarele placi video ca joci jocurile pe medium/high:
    http://www.pcgarage.ro/placi-video/g...-ddr3-256-bit/
    http://www.pcgarage.ro/placi-video/p...-ddr3-256-bit/
    http://www.pcgarage.ro/placi-video/p...-128-bit-hdmi/
    http://www.pcgarage.ro/placi-video/g...-ddr3-256-bit/

    Daca reusesti sa achizitionezi o placa de genul, este foarte ok configuratia, 9500GT te cam trage in jos, nu prea e placa de gaming, macar un 9600GT sa cumperi daca nu dispui de buget! Si neaparat cumpara o sursa " de firma " cu pocnitoarea aia de 400w nu o sa faci nimic, daca crapa e posibil sa-ti mai i-a cu ea vreo componenta. Cumpara macar un Sirtec la 400w sau un Enermax :
    http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec/hpc-400-h12s/
    http://www.pcgarage.ro/surse/enermax/ecs405agt-405w/

    Achizitia unei surse de firma iti va aduce numai beneficii, deci ia chestia asta serios in calcul daca tii la componente !
    Last edited by Vladu; 25-01-2010 at 13:24.
    Sara' Capitato Anche A Voi Di Avere L'INTER Nel Cuore Cantando Una Sola Canzone Che Fa Nerazzurri ALE' Nerazzurri ALE'

  5. #5
    Member hellfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Somewhere between good and evil.
    Posts
    94

    Default

    Mersi de sfat, ma voi mai gandi o data ce placa video voi achizitiona. in legatura cu sursa nu stiu momentan nu am bani sa mai dau si pe aia. cei drept daca pusca sunt sanse mari sa mai ieie ceva cu ea si asta numi convine...
    daca lui ii vor merge pe medium toate va fi fericit ca sa plictisit de moha cod2 si painkiller.
    Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16 | Asus P5Q-Deluxe bios-mod | 2x2GB Mushkin & 2x2GB Kingstone |
    ASUS EN8800GT 1GB | 1X750GB Samsung SpinPoint F1 & 1X250GB Seagate ST |


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-02-2010, 12:25
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-02-2010, 11:32
  3. recomandare upgrade de la Seasonic S15-500 revA3
    By lastOne in forum Carcase si Surse
    Replies: 42
    Last Post: 18-11-2008, 19:31
  4. Socket 754 sau 939
    By Cobra in forum General Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 21-11-2005, 16:06
  5. P4 vs Athlon for Upgrade!
    By Warmachine in forum General Hardware
    Replies: 17
    Last Post: 07-06-2005, 12:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •