Link-ul vorbeste de la sine. Felicitarile mele pentru performante si plusul de imagine pe care l-ai aruncat asupra OverClock-erilor din Romania.
Link-ul vorbeste de la sine. Felicitarile mele pentru performante si plusul de imagine pe care l-ai aruncat asupra OverClock-erilor din Romania.
Last edited by mache; 27-09-2010 at 07:37.
DESKTOP
Zotac H55 miniITX WiFi
i5 750 @ 3000 MHz stock cooler (150 BCLK)
Sparkle GTS250 Low Profile 1GB/256biti
4GB DDR3 A-DATA
Fujitsu 320GB 2,5" + 1TB Western Digital Green
Antec Earthwatts 500
Carcasa... open air
Link-ul dat de tine e eronat.
Felicitari!
Last edited by Thor; 26-09-2010 at 21:48.
http://techpowerup.com/131635/Matose...O-OC-2010.html
Un concurs pe care l-a dominat de-o maniera categorica de la un cap la altul.
Bravo Matose!
Mersi frumos pentru urari baieti!
) uite ca a venit...
) felicitari,in sfarsit i-a batut pe galbejiti///creca acu sunt si mai galbeni...
I3 Sandy,MSI H61 P,2x2048 Kingmax 1333 ,BBA HD 5850 ,Seagate 1TB S-ata3,lg-h10n,Benq E2200 HDA,razer imperator,microsoft natural ergonomic 4000,akasa freedom xone,silverstone strider 560w....
matose, felicitari omule
mi-a dat un coleg linkul si am crezut ca nu vad bine
bravo
acum schimba guvernul si presedintele si iti ramanem vesnic indatorati![]()
am o ..placa de baza....si 3 condensatoare...fix in sutienu tau de baie
O reusita superba pentru un campion intrinsec, descoperit de mine acum multi aniDar reusita este a lui si numai a lui, atat timp si efort investit a dat niste roade extraordinare. Felicitari inca o data!
Aficionado
ma bucur ca eforturile si munca depusa in acesti anii este recunoscuta si pe plan mondial ...nu c-ar fi prima oara dar acum este intr-un cadru spectaculos. felicitarile noastre sincere si aprecierile mele personale ptr faptul c-ai avut langa tine un steag romanesc.
Felicitari Matose ! Felicitari echipei lab501 ! In sfarsit mai reuseste si Romania sa iasa in evidenta prin fapte si rezultate demne de laudat !
Cu toate ca nu am mai fost activ in acest domeniu tot am mai citit cate ceva. Felicitari si din partea mea pentru cei implicati!
Platform : DFI Lanparty SLI-DR Expert
Engine : Opteron 165 /\ 2X512 Corsair PC 3500C2 aka CAMIOANELE /\ EVGA 7900GTX-KO /\ Antec True Power
Cooling : XP90-C & Antec 92 mm /\ Stripped/\ GTX Stock /\ 2X90mm Stoc Fans /\ X-Clio2
Specs. : 2900 Mhz @ 1.45 V /\ 264 - 2-2-2-0 @ 3.5 V /\ 690/1760 (Stock)
Felicitari Matose !!
chiar cu intarziere impardonabila, trebuia sa-ti zic BRAVO ca te-ai tinut de treaba.
Sunt aproape invidios ca n-am avut ocazia sa fac mai mult, remember de unde am plecat si unde AI ajuns acumhttp://forum.computergames.ro/2-hard...er/page-3.html
E8400 |Tuniq Tower 120 |4 GB GEIL 2x2GB PC6400 Ultra+|Sirtec 560W PSU w. Wattmeter|Xaser III SuperTower| DFI LP LT P35|Creative X-Fi XTreme Music| LG DVD RAM| GigaWorks S750 THX