Results 1 to 7 of 7

Thread: voltaje sursa

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    8

    Default voltaje sursa

    Poate sa-mi spuna si mie cineva care trebuie sa fie tensiunile normale in idle si in full load? Din ce in ce mai multe surse vad ca dau la +5V aproximativ 3V. Mersic in avans!

  2. #2
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    Cum ai masurat tu tensiunea aia?

  3. #3
    Verii Important Papagal faraonu's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in spatele tau, cand stai aplecat
    Posts
    691

    Default

    cum si in ce conditii e o intrebare si mai buna...
    am o ..placa de baza....si 3 condensatoare...fix in sutienu tau de baie

  4. #4
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    "cele mai multe surse..." care surse alea rex power care?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    8

    Default

    pai exact la cele noname ma refer... sursele cu un nume cit de cit au tensiunile unde trebuie... adica o variatie de 10% fata de voltajul specificat. Tensiunile masurate de MB, bios sau diferite programele proprietare placilor. Cred ca totusi bate la ochi sa ai la 5V o tensiune de 3V... cel putin raportata de mb.

  6. #6

    Default

    eu am epox si proasta raporteaza 6v pe linia de 12V, masurata cu mana mea are peste 12V, cel mai simplu le masori cu ceva, daca ai cu ce.
    Ignorance is bliss| :: MB Abit KN8 Ultra v1.1 || CPU Venice 3000+ @ 2350Mhz, powered by 1.4V, stepping 0517 BPEW|| HS XP-90 FANLESS || RAM - 1GB TWINX 3200C2PRO[TCCX inside] @ 250Mhz, [2,5-4-4-8 @ 1T] - powered by 2.8Vdimm || GPU - Gainward 7600gt SilentFx || PSU BlueStorm 400W || Control Logitech MX510 rosu & Benq X-500 || CASE - DIY woodden case - w 2xSUNON A2123HST@110V || HDD - SpinPoint 200GB PATA || DVD-RW - DVR-111 [109 - died]

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    8

    Default

    OK... pe mine ma deruta faptul ca in gol sursa ds tensiunile care ar trebui dar in sarcina tensiunile o iau aiurea...
    Un pic offtopic... unde masor pe placa de baza tensiunea de Vcore?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand sursa Thermaltake PurePower 460W
    By magicfingers in forum Closed
    Replies: 2
    Last Post: 29-09-2005, 20:13
  2. Problema cu o sursa Chieftec 410W
    By XLR in forum Help!
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2005, 09:07
  3. Replies: 22
    Last Post: 29-07-2005, 14:58
  4. Replies: 13
    Last Post: 01-06-2005, 18:44
  5. Replies: 1
    Last Post: 13-04-2005, 20:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •