Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
VENICE DEBLOCAT (uhu)
Results 1 to 16 of 16

Thread: VENICE DEBLOCAT (uhu)

  1. #1

    Default VENICE DEBLOCAT (uhu)

    Aseara, la cam o luna de la achizitonarea "bijuteriei" am zis, la "mishto asa" sa incerca daca pot modifica multiplicatorul si ce sa vezi : A MERS, e deblocat (mai putin 9X care il vede ca 5X) dar de sunt destul de multumit si asa. Am vazut, la un curent de doar 1,5 (ca se incalzeste de-mi vine sa plang) a mers pana la un FSB de 320 MHz dupa care nu mai pleca (frecventa nu am trecut de 2650 MHz deja era fried 60 in idle si nu vreau sa stiu in full).
    Mai o sa pot sa vin si cu un print-screen.
    Am deschis acest post pentru a vedea daca mai sunt si altele deblocate , din cate stiam eu s-a dus vremea cu proace deblocate (offf jiuhb).


    P.S. Caut memorii in garantie care sa tina 300 FSB la un voltaj de 2,8 (atat stie Abit-ul meu)- cl-ul de 2,5 (Eventual un upgrade la niste Kingmax-uri Hardcore PC4000, tin la cl3 FSB 285 si voltaj 2,8 V-au garantie pe viata)
    Platform : DFI Lanparty SLI-DR Expert
    Engine : Opteron 165 /\ 2X512 Corsair PC 3500C2 aka CAMIOANELE /\ EVGA 7900GTX-KO /\ Antec True Power
    Cooling : XP90-C & Antec 92 mm /\ Stripped /\ GTX Stock /\ 2X90mm Stoc Fans /\ X-Clio2
    Specs. : 2900 Mhz @ 1.45 V /\ 264 - 2-2-2-0 @ 3.5 V /\ 690/1760 (Stock)

  2. #2

    Default

    Toate A64 au multiplicatorul deblocat in JOS, doar FX-urile il au deblocat si in SUS !

  3. #3
    Forever Improver mimed's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucharest
    Posts
    192

    Default

    matose, ai postat mai repede decat mine. dar puteai sa-l mai lasi un pic sa se bucure ...

    "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom

  4. #4

    Default

    S-a bucurat destul 10 minute, dupa aia ce-i prea mult strica !

  5. #5

    Default My Bad

    De bucurat oricum ma bucur, dar treaba cu multiplicatorul deblocat chiar n-o stiam. Oricum eu zic ca-i de bine poti creste FSB-ul.

    P.S.: Voi ce racire folositit fratilor ca pe mine ma sperie temperaturile ale!! Cred ca (scuzati cacofonia) daca era coolerul stoc, nici macar la frecventa default nu facea fata!!

    P.S2: Rautatilor!!
    Platform : DFI Lanparty SLI-DR Expert
    Engine : Opteron 165 /\ 2X512 Corsair PC 3500C2 aka CAMIOANELE /\ EVGA 7900GTX-KO /\ Antec True Power
    Cooling : XP90-C & Antec 92 mm /\ Stripped /\ GTX Stock /\ 2X90mm Stoc Fans /\ X-Clio2
    Specs. : 2900 Mhz @ 1.45 V /\ 264 - 2-2-2-0 @ 3.5 V /\ 690/1760 (Stock)

  6. #6
    Verii Important Papagal faraonu's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in spatele tau, cand stai aplecat
    Posts
    691

    Default

    Quote Originally Posted by Ettore13
    De bucurat oricum ma bucur, dar treaba cu multiplicatorul deblocat chiar n-o stiam. Oricum eu zic ca-i de bine poti creste FSB-ul.

    P.S.: Voi ce racire folositit fratilor ca pe mine ma sperie temperaturile ale!! Cred ca (scuzati cacofonia) daca era coolerul stoc, nici macar la frecventa default nu facea fata!!

    P.S2: Rautatilor!!
    eh.nu aveai de unde sa sti...(daca nu citesti destul)
    cat despre temperatura..baga ultimu bios.poate au rezolvat problema falsei raportari
    am o ..placa de baza....si 3 condensatoare...fix in sutienu tau de baie

  7. #7

    Default

    Chiar am ultimul BIOS dar baiatul tot cald sta (in idle, fara sa faci absolut nimic sta pe la 46 grd dar cand joc ceva imi raporteaza 72-73 grade-in conditiile in care am si Water Cooling!!!)
    P-acilea n-am gsit nimic, am dat search si nimic!! de multiplicator deblocat.
    Platform : DFI Lanparty SLI-DR Expert
    Engine : Opteron 165 /\ 2X512 Corsair PC 3500C2 aka CAMIOANELE /\ EVGA 7900GTX-KO /\ Antec True Power
    Cooling : XP90-C & Antec 92 mm /\ Stripped /\ GTX Stock /\ 2X90mm Stoc Fans /\ X-Clio2
    Specs. : 2900 Mhz @ 1.45 V /\ 264 - 2-2-2-0 @ 3.5 V /\ 690/1760 (Stock)

  8. #8
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    LOL... aia nu e temperatura reala a procesorului (~70C). Raporteaza Abit-ul cu galme. Pune degetul pe radiator si vezi ca mai mult de 50C nu prea are cum sa aiba.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  9. #9
    Crazypc Club sabinus's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Giurgiu
    Posts
    970

    Default

    Daca tot e cald, verifica pompa de apa... s-a putea sa fie "coapta". Am patit-o si eu , mi-am luat un shi**y watercooler Titan si avea pompa de apa arsa sau defecta.
    Deci "no water" coooling.
    Chiar asa, tot e mare totusi temperatura.

  10. #10

    Default

    Ochiometric vb curge apa, pot verifica in vasul de expansiune si curge mititica, face pisu, acum sincer sa fiu nu am alt termen de comparatie sa vad cum curge la o alta pompa (oricum aia nu cred ca face 1000l/ora, la debitul ce-l are)
    Platform : DFI Lanparty SLI-DR Expert
    Engine : Opteron 165 /\ 2X512 Corsair PC 3500C2 aka CAMIOANELE /\ EVGA 7900GTX-KO /\ Antec True Power
    Cooling : XP90-C & Antec 92 mm /\ Stripped /\ GTX Stock /\ 2X90mm Stoc Fans /\ X-Clio2
    Specs. : 2900 Mhz @ 1.45 V /\ 264 - 2-2-2-0 @ 3.5 V /\ 690/1760 (Stock)

  11. #11
    Crazypc Club sabinus's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Giurgiu
    Posts
    970

    Default

    Atunci fa ce zice Varzmaster... pune mana si daca poti sa o tii lejer pe radiator, inseamna ca raporteaza aiurea.

  12. #12
    Cola Cooled DevanG's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti/DN1
    Posts
    244

    Default

    E deblocat si nu e deblocat.
    Chestia este ca daca reusiti sa rescrieti FIDVID_STATUS (registrul C001_0042h) cu valoarea 10_1010b aveti un mini-FX.
    do androids dream of electric ships ?

    Gaming Machine --> Xeon SECC2 450Mhz, 256MB PC100 ECC, VooDoo3 2000 16MB AGP1.0, Maxtor 720GX
    Nu sunt partinitor cu nici o firma, fie ea MSI, Abit, Intel sau Ati.

  13. #13

    Default

    Poate placa de baza ti l-a deblocat in general ASUS deblocheaza multiplicatoarele procesoarelor dar nu orice model dar vad ca u ai ABIT hmmm interesant oricum ai avut noroc cemai

  14. #14
    Crazypc Club sabinus's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Giurgiu
    Posts
    970

    Default

    Me_high, citeste tot threadul si vei vedea ca Ettore13 NU are multipl. deblocat decat in jos (cum au toate Venice-urile)...
    E8400 |Tuniq Tower 120 |4 GB GEIL 2x2GB PC6400 Ultra+|Sirtec 560W PSU w. Wattmeter|Xaser III SuperTower| DFI LP LT P35|Creative X-Fi XTreme Music| LG DVD RAM| GigaWorks S750 THX
    __________________

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    8

    Default

    Problema cu water-coolingul e probabil la contactul termic. Incearca sa refaci instalarea, cu atentie mai mare la WB

  16. #16
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Constanta
    Posts
    4

    Default 9x vazut ca 5x

    Fenomenul apare datorita drv AMD 64!Mai exact biosul il vede 9x, dar win si drv. cu pricina il desfiinteaza!Scoti drv, si nu ai aceasta problema.Valabil si pe 754!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Schimb DFi NF4 , Venice, Twinmoss(utt)
    By vidockq in forum Closed
    Replies: 4
    Last Post: 28-07-2005, 11:07
  2. Schimb venice 3000+ pe winchester
    By vidockq in forum Closed
    Replies: 2
    Last Post: 17-07-2005, 12:19
  3. Replies: 14
    Last Post: 10-07-2005, 10:15
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-07-2005, 13:09
  5. Venice VS San Diego ...
    By xwoodoo in forum AMD
    Replies: 6
    Last Post: 26-05-2005, 02:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •