Results 1 to 10 of 10

Thread: Merge 4x512 pe o AG8?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    117

    Default Merge 4x512 pe o AG8?

    Merge sa pun 4x512 module identice pe Abit AG8?

  2. #2
    Verii Important Papagal faraonu's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in spatele tau, cand stai aplecat
    Posts
    691

    Default

    da nu poti sa verifici pe site la abit?sau au devenit secretosi?
    am o ..placa de baza....si 3 condensatoare...fix in sutienu tau de baie

  3. #3
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Lasa ma nu vezi ca omul deschide nshpe topicuri pentru fiecare intrebare stupida pe care o are ?
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    117

    Default

    Am luat manualul de la Abit inainte sa postez aici si sa-l irit pe Gogu suficient de mult incat sa dea replici acide, stupide si offtopic. Indica mai multe modele de "asezare a memoriei" (scuze pt exprimare) dar in niciunul nu arata 512 pe toate sloturile, cel mai apropiat model fiind de 512+256 pe fiecare canal. Intrebam ca nu vreau sa am surprize, ma gandeam ca poate cineva de pe-aici a incercat asemenea configuratie si poate sa-mi spuna daca e ok sau nu.

  5. #5
    Verii Important Papagal faraonu's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in spatele tau, cand stai aplecat
    Posts
    691

    Default

    de obicei poate sa tina atatia giga de mem cate sloturi are...de obicei...
    la cele cu 4 sloturi parca se limiteaza la capacitatile procesoarelor de adresare a mem...care parca era 3 gigi.eu zic sa incerci si gata...(daca nu ai timp sa bagi nasul pe site la abit)
    ce-o sa se intample? o sa mearga mai bine calculatorul?
    daca o sa booteze vei afla daca merge sau nu
    am o ..placa de baza....si 3 condensatoare...fix in sutienu tau de baie

  6. #6
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    117

    Default

    Quote Originally Posted by faraonu
    ce-o sa se intample? o sa mearga mai bine calculatorul?
    Pai chiar asta intentionam sa mi se intample, am deja 2x512 si nu vroiam sa imi mai iau 2 de pomana, totusi... nu le iau pe gratis...

  7. #7
    Verii Important Papagal faraonu's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in spatele tau, cand stai aplecat
    Posts
    691

    Default

    si ce ai tu ma rog instalat pe calculatorul ala?
    eu am 512MB si ma simt destul de bine...si probabil am de 2 ori mai multe pe pc decat tine...
    spune-ne totusi..la ce folosesti tu 2 GB de ram? poate e motivata gandirea
    am o ..placa de baza....si 3 condensatoare...fix in sutienu tau de baie

  8. #8
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    117

    Default

    Am omis sa mentionez ca nu e pentru mine, vrea un prieten sa-si ia (eu i-am facut sistemul, am ales fiecare componenta). Si eu l-am intrebat la ce-i trebuie atata memorie ca nu face mare lucru pe el (Corel, cate un joc din cand in cand si ceva editare/compresie video) dar omului i s-a pus pata...

  9. #9
    Crazypc Club
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    597

    Default

    Merge 4 module :p
    Am io la un amic neshte tetecedeuri puse asha.

    ... si zi-i omului tau ca e mai modern sa ti se puna sata, decât pata...
    #1: Biostar TP-45HP, 8600 @ 4GHz, TR Si-128SE, D9-GMH, EVGA 8800GTS, Antec NSK6000
    #2: Zotac 9300-ITX, 7300 stock, Ninja Mini passive, D9-GMH, Samsung 500GB single-platter, NoName ITX

  10. #10
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    117

    Default

    Desi pare ca m-am exprimat gresit, e corect "merge (sa pun/modelul/configuratia) 4x512?" Mersi pt info!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 6600gt racire nesimtzita aţi spune..dar merge :)
    By DyJohnnY in forum Crazy Cooling
    Replies: 22
    Last Post: 24-10-2005, 13:46
  2. Replies: 10
    Last Post: 16-09-2005, 23:00
  3. Ce 9550 merge overclockat cel mai mult?
    By zap in forum General Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 18-06-2005, 21:03
  4. O idee cam crazy,dar merge
    By Kane in forum Crazy Cooling
    Replies: 18
    Last Post: 29-05-2005, 10:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •