Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Versiuni memorii Corsair si chip-urile lor - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 61 to 90 of 102

Thread: Versiuni memorii Corsair si chip-urile lor

  1. #61
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Am gasit niste Corsair Value Select 2*1GB. Pe chip-uri scrie 64MBBDC PR1200552. Seria unuia dintre DIMM-uri 5029-0552153-0-501143 (sper s-o fi scris corect).
    1. Ce sunt ? Promos ?
    2. Vreo sansa sa mearga >DDR 400 2.5-3-3 ?
    3. Ce voltaj e cel mai bun ? Eu ma gandeam la 2.6-2.7V.

    M-am "jucat" vreo 90 de minute cu ele pe un DFI nForce4-D (nu Ultra-D), cu un Opty 144 si cam dadeau erori. O eroare aparea in testul 1, intotdeauna la aceeasi adresa de memorie, iar in testul 5 fix 64 de erori de fiecare data. Si ciudat este ca apareau la fel de multe si la DDR 480 3-3-3 si la DDR 430 3-3-3.
    Last edited by pasatoiutd; 04-05-2006 at 01:53.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  2. #62
    Member blana's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    140

    Default

    Vreau sa imi vand memorile si nu stiu cat sa cer pe ele (vreau sa le dau la un pret bun nici prea mare nici prea mic)
    Ele sunt 2x512 XMS-PC3200C2 Rev1.5 Winbond UTT BH-5
    Dfi Lan Party UT SLI-D / AMD 3200+ 64@ 2000mhz 1.15v on AC Freezer 64/ Leadtek 6600 Gt Extreme 574/1200 / 2X512 Corsair XMS CL2 2.2.2.5 /Creative Audigy LS / Antec Smart Power 2.0 500W /WD 1200JB, SP2504C /Antec P 180 Case 4x120 / Sony PSP Value Pack / Samsung SyncMaster 913n

  3. #63
    Member blana's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    140

    Default

    pls help
    Dfi Lan Party UT SLI-D / AMD 3200+ 64@ 2000mhz 1.15v on AC Freezer 64/ Leadtek 6600 Gt Extreme 574/1200 / 2X512 Corsair XMS CL2 2.2.2.5 /Creative Audigy LS / Antec Smart Power 2.0 500W /WD 1200JB, SP2504C /Antec P 180 Case 4x120 / Sony PSP Value Pack / Samsung SyncMaster 913n

  4. #64
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Pai cat duc?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  5. #65
    Member blana's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    140

    Default

    pai asta e faza ca nu prea ma pricep ce setari sa le fac cu 3.2v 480 dar nus stabile nush ce sa le mai fac
    daka stiti sa ma ajutati sunt aici
    Dfi Lan Party UT SLI-D / AMD 3200+ 64@ 2000mhz 1.15v on AC Freezer 64/ Leadtek 6600 Gt Extreme 574/1200 / 2X512 Corsair XMS CL2 2.2.2.5 /Creative Audigy LS / Antec Smart Power 2.0 500W /WD 1200JB, SP2504C /Antec P 180 Case 4x120 / Sony PSP Value Pack / Samsung SyncMaster 913n

  6. #66
    Silent User
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    236

    Default

    Poate sa-mi spuna si mie cineva pe scurt care e diferenta dintre UTT BH-5 si BH-5?
    Am gasit un kitt 2x512 Corsair XMS-PC3200C2 Rev1.5 si vad ca sunt UTT BH-5...

  7. #67

    Default

    BH-5 (sau "Old" BH-5) suporta tensiuni mult mai mari, de obicei merg chiar si cu mai mult de 3,6V (am vazut si cu 4,2V ). UTT BH-5 (sau "New" BH-5) se plafoneaza de pe la 3,2-3,3V.

  8. #68
    Silent User
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    236

    Default

    Quote Originally Posted by korby
    UTT BH-5 (sau "New" BH-5) se plafoneaza de pe la 3,2-3,3V.
    La 2.9v cat stie placa mea,nu cred ca plafonarea era problema
    Mersi oricum de lamurire

  9. #69
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    O intrebare daca se poate...
    O sa intru cat de curand in posesia acestui kit de memorii pe care vreau sa-l pun la lucru pe un ASUS P5W DH Deluxe.
    Care ar fi parerea voastra vis-a-vis de memorii (daca sunt potente, ce cipuri folosesc etc) si de acest tandem (ram-placa de baza)?

    Multumesc.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  10. #70
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by SainT Lunatic
    La 2.9v cat stie placa mea,nu cred ca plafonarea era problema
    Mersi oricum de lamurire
    Pai de aia nu prea ai stabilitate cu memoriile, pt ca nu ai de unde sa le dai mai mult voltaj. Au trecut si pe la mine acele faimoase OCZ-uri Limited Edition 2x512Mb cu BH-5 si pe placa mea de baza, care nu stie mai mult de 3,1V nu am facut mare branza. Deja de la 3,2V in sus se dezlantuie. Cel mai bun kit de 2x512Mb DDR1 ever la mine in pc mergea ca naiba, in schimb altii au stabilit recorduri cu ele. Asta e ghinionul, deh!...

    Cat despre UTT-uri eu stiu ca, spre deosebire de old BH-5-uri, nu erau testate in fabrica si s-ar fi putut sa iei plasa cu niste UTT-uri in sensul amintit mai sus de korby. Cam acceasi mancare de peste cum este acuma cu TCCx-urile: unele sunt speed binned, iar altele de productie mai veche sunt veritabile TCCD-uri.
    Last edited by R/\ZV/\N; 10-08-2006 at 22:40.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  11. #71
    Registered User Techno_Mind's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    10

    Exclamation Cipuri de memorie pe module DDR

    Uitati aici cateva linkuri cu cipuri (IC) pentru modulele de memorie DDR (in special Corsair dar nu numai).

    Corsair official support: http://www.houseofhelp.com/v2/showth...512RE-3500LLPT
    PS: sa nu mai aud ca la Corsair nu conteaza lotul.....

    Un forum rusesc: http://forums.overclockers.ru/viewto...3b810017b87a42

    xtremesystems.org: http://www.xtremesystems.org/forums/...36&postcount=1
    Asta e pentru mai toti producatorii de DDR.

    Iar pt. cei care mai au nevoie "How To Read the Memory Label" (Corsair):
    http://www.houseofhelp.com/v2/showthread.php?t=34307
    Last edited by Techno_Mind; 25-08-2006 at 12:27.

  12. #72
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Au trecut si pe la mine acele faimoase OCZ-uri Limited Edition 2x512Mb cu BH-5 si pe placa mea de baza, care nu stie mai mult de 3,1V nu am facut mare branza. Deja de la 3,2V in sus se dezlantuie. Cel mai bun kit de 2x512Mb DDR1 ever la mine in pc mergea ca naiba, in schimb altii au stabilit recorduri cu ele. Asta e ghinionul, deh!...
    Cel mai bun kit de DDR1 ever...nu era ce se facea reclama ca e.A ajuns la un tip...amic de-al meu,si dupa 2 luni de 240 si 2.9V pe un Lanparty nf4,nu mai mergeau Dual Ch.RMA scrie pe ele..... Erau defecte amice toata ziua.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  13. #73
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by h3x0r
    Erau defecte amice toata ziua.
    Se prea poate...

    Se poate explica oare astfel de ce toti s-au descotorosit de ele?...
    Sa se fi bulit oare de cata forja au luat saracele stickuri?...
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  14. #74
    DFI addict!! AsAsIn8eR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    392

    Default

    stie cineva ce chipuri sunt pe valuie select 512mb667d2?
    MB: DFI Infinity nF4-UltraII M2
    CPU: AMD Athlon 64 3500+ Orleans
    RAM: Corsair Value Select 2x512MB PC2-5300
    VGA: Asus EN7300GT-TOP 128MB DDR3
    cooled by: Zalman VF700Cu
    HDD: Samsung SpinPoint 40GB/7200rpm
    [HWBot]

  15. #75
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  16. #76
    DFI addict!! AsAsIn8eR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    392

    Default

    am vazut ala dar ma gandeam ca le-a testat cineva si banuieste ce au
    MB: DFI Infinity nF4-UltraII M2
    CPU: AMD Athlon 64 3500+ Orleans
    RAM: Corsair Value Select 2x512MB PC2-5300
    VGA: Asus EN7300GT-TOP 128MB DDR3
    cooled by: Zalman VF700Cu
    HDD: Samsung SpinPoint 40GB/7200rpm
    [HWBot]

  17. #77
    DFI addict!! AsAsIn8eR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    392

    Default

    se reia vanzarea la sursa seasonic la 1.6mil cu garantie stare perfecta
    MB: DFI Infinity nF4-UltraII M2
    CPU: AMD Athlon 64 3500+ Orleans
    RAM: Corsair Value Select 2x512MB PC2-5300
    VGA: Asus EN7300GT-TOP 128MB DDR3
    cooled by: Zalman VF700Cu
    HDD: Samsung SpinPoint 40GB/7200rpm
    [HWBot]

  18. #78

    Default

    Quote Originally Posted by AsAsIn8eR
    se reia vanzarea la sursa seasonic la 1.6mil cu garantie stare perfecta
    Aici?

  19. #79
    DFI addict!! AsAsIn8eR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    392

    Default

    oops
    MB: DFI Infinity nF4-UltraII M2
    CPU: AMD Athlon 64 3500+ Orleans
    RAM: Corsair Value Select 2x512MB PC2-5300
    VGA: Asus EN7300GT-TOP 128MB DDR3
    cooled by: Zalman VF700Cu
    HDD: Samsung SpinPoint 40GB/7200rpm
    [HWBot]

  20. #80
    DFI addict!! AsAsIn8eR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    392

    Default

    stie cineva?Varzamaster?Ce se pun mai nou pe Corsair Value?Seamana izbitor cu Micron D9.
    MB: DFI Infinity nF4-UltraII M2
    CPU: AMD Athlon 64 3500+ Orleans
    RAM: Corsair Value Select 2x512MB PC2-5300
    VGA: Asus EN7300GT-TOP 128MB DDR3
    cooled by: Zalman VF700Cu
    HDD: Samsung SpinPoint 40GB/7200rpm
    [HWBot]

  21. #81
    OC'ing since '99 victor.p's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    179

    Default

    Nu gasesc nici unde tipul chipurilor de pe urmatoarele memorii:

    cm2x512a-6400 XMS6405 v4.1

    Lot # 0634053-2

    Ma poate ajuta cineva cu un link...ceva...?
    I:*Intel i7 920*Mugen2 /w Slip Stream-12SH 110cfm*CSXO-CEC3-1600-3GB-CL9*Gigabyte X58-DS4 F5G*640GB WD*BFG GTX260*Antec Sonata III /w EA500D+Fortron Booster x3*Horizon 2206WB
    II: Athlonx2 4000+@2.6GHz*Asrock NF6G*2x2G DDR2 800 Corsair*8800GT*WD 400GB*Samsung 959NF
    III: HP Compaq 6510b - Seagate 160GB*2x512DDR2 400*15.4" TFT*Intel C2D T8100*DVDRW Matsushita UJ-861H*Intel 965 onboard VGA*

  22. #82
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Default

    Stie Careva Ceva De Modelul Asta
    Twin2x1024a-6400

  23. #83
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    10

    Default

    Din cate am observat 6400C4D-ul vine in general cu chip-uri Promos. Merita atunci diferenta de bani pentru un 8500C5D doar pt ca are cip Micron? Precizez ca placa de baza e un Abit AW9D-MAX iar procesorul un E6600.

  24. #84
    Member ananas's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by ionutv
    Din cate am observat 6400C4D-ul vine in general cu chip-uri Promos. Merita atunci diferenta de bani pentru un 8500C5D doar pt ca are cip Micron? Precizez ca placa de baza e un Abit AW9D-MAX iar procesorul un E6600.
    Asa este... 6400C4D, de la rev.2.1 in sus, vin echipate cu chipuri PROMOS. Din cate am vazut recent i-a mai scazut pretu' (fata de cat am dat eu pe ale mele).
    Diferenta de pret, din cate vad eu, este destul de semnificativa. Daca esti interesat de performantele acestui model, gasesti pe aici pe undeva rezultatele unor mici teste care le-am facut.
    Last edited by ananas; 28-01-2007 at 22:19.
    Core2 Duo E6600 / Freezer 7 Pro on ASUS P5B Deluxe, TWINX2x1024 6400C4Dominator,
    EVGA 8800GT 512MB Superclocked & Philips Brilliance 200P7
    2 * 320GB 7200.10 Seagate RAID 0 on ICH8R + WD6400AAKS 640 GB (foreign OS)
    ATX Chieftec LBX-01B-B-B / Sirtec HPC-500-A12S V2.2

  25. #85
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Corsair TWIN2X1024-5400C4 v8.1 ?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  26. #86
    Member ananas's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by M3kk
    Corsair TWIN2X1024-5400C4 v8.1 ?
    TWIN2X1024-5400C4 v7.62?!?
    Core2 Duo E6600 / Freezer 7 Pro on ASUS P5B Deluxe, TWINX2x1024 6400C4Dominator,
    EVGA 8800GT 512MB Superclocked & Philips Brilliance 200P7
    2 * 320GB 7200.10 Seagate RAID 0 on ICH8R + WD6400AAKS 640 GB (foreign OS)
    ATX Chieftec LBX-01B-B-B / Sirtec HPC-500-A12S V2.2

  27. #87
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    TwinX v10.4.05.1 beta 3

    Au luat-o pe ulei Corsair cu versionarile
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  28. #88

    Default

    Am gasit de vanzare niste CORSAIR CMX256-3200LLPTv1.1. Omul spune ca tin "~245 cu 3~3,2v si 260~265 cu 3,4-3,6v" . Din toate datele astea, eu am tras concluzia ca ar fi Old BH-5. Am dreptate sau ma insel??? Am nevoie de un raspuns urgent, ca sa stiu daca merita sa le iau sau nu. Poate exista vre-o problema de compatibilitate intre mobo (cea din semnatura) si ramii astia???

    Thx!

  29. #89
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Sunt old BH-5 si sunt printre cele mai rapide 2x256. Daca-mi aduc bine aminte placa ta de baza nu are voltajul la memorii decat 3.0V sau ceva de genul asta, deci nu o sa le poti OC la potentialul lor.
    Last edited by Dragos Saraolu; 13-02-2007 at 21:09.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  30. #90

    Default

    Din pacate ai dreptate Dragos, cu ultimul Bios placa mea nu stie decat 3.0v pentru ram. Insa, s-ar putea sa stie mai mult cu biosul vechi... Asta mi s-a parut ciudat....ultimul bios scos pentru placa asta are foarte multe setari in plus la memorie (inainte nu putem nici macar sa selectez 1T/2T). Insa, a castrat voltajele -biosul vechi avea gradatii de vcore pana la 1,9v daca imi aduc bine aminte, acum am 1,5v max. S-ar putea ca vechiul bios sa imi permita sa dau mai mult si in ram (peste 3,4 nu as fi vrut sa sar oricum).
    Nu stiu ce sa zic, o sa le iau maine la un test sa vad ce pot scoate cu ele...Oricum, cred ca pana in 235Mhz urca cu 3,0 v, nu??? Oricum, 230-235Mhz/2-2-2-5/1T cred ca duc mult mai bine decat 200Mhz/2,5-3-3-7/2T sau 200Mhz/3-4-4-8/1T, cat pot ale mele. Cred ca diferenta in Spi va fi destul de mare de exemplu, chiar daca nu folosesc memoriile la potential maxim....

    Acum mai imi trebuie doar memoriile, un week-end liber, o noapte foarte friguroasa...si sa duca leneshul meu de E6 ~3100Mhz...Ca sa fac si eu o sesiune de bench cat de cat reusita .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VAND Memorii CORSAIR cu chipuri BH-5
    By GicaDeLaService in forum Closed
    Replies: 13
    Last Post: 08-10-2005, 22:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •