Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 39 of 39

Thread: Problema cu NeoHE 430

  1. #31
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Daca spui ca a mers o perioada dupa care nu a mai servit nimic, du-o in garantie.

    Altfel, problemele nu se leaga de mufele de 4 sau 2 pini.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  2. #32

    Default

    a dus-o omu la garantie (btw e vb de caro ) si i-au dat-o inapoi ca nu are nimic. cred ca a fost o manvra cu ea pt sigiliul de pe ea e rupt si se vede si la suruburi ca s-a umblat. acum daca ma duc eu cu ea sigur mi se va spune ca nu mai intra in garantie. de aceea am intrebat daca ma poate ajuta cineva cu ea
    AMD64 X2 3800+ Toledo E6 w/Freezer 64 PRO|MSI K8N NEO 4 PLATINIUM|G.Skill F1-3200USU2-2GBHS|MAXTOR ATA 80GB(extern)|WD 120GB JB (extern)|WD 120GB JS|2xMaxtor SATA 200GB DiamondMax 10 NCQ (RoHS)|MSI NX7900 GTO|DVDRW LG 4163B|TVTUNER KWORLD|Creative Audigy PLATINUM modded to AUDIGY 4|CASE YY-5603-BK/SV-UIAF12 + Vantec fancontroller 3.5"+2xAF120|PSU Seasonic S12-500W|Boxe EBODA 5.1|Benq FP202W 20.1" WIDESCREEN|Logitech Pilot Optical Mouse&Corded Media Keyboard Elite(black) | X64 PRO

  3. #33
    Manic Miner burebista's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    1,196

    Default

    În principiu de la seria S0511 sau mai sigur S0512 (adică noiembrie-decembrie 2005 ) problema s-a rezolvat. Dacă o luai de la itdirect sunt sigur că ţi-ar fi schimbat-o cu una din noile serii, dar aşa...
    Pe SPCR e un ditamai thread-ul despre NeoHE, undeva unu' zicea ceva de conectarea a câtorva ventilatoare de sistem pentru rezolvarea problemei, iar aici sunt ceva tip's-uri interesante.
    ...un fleac...m-au ciuruit...

  4. #34

    Default

    Quote Originally Posted by burebista
    În principiu de la seria S0511 sau mai sigur S0512 (adică noiembrie-decembrie 2005 ) problema s-a rezolvat. Dacă o luai de la itdirect sunt sigur că ţi-ar fi schimbat-o cu una din noile serii, dar aşa...
    Pe SPCR e un ditamai thread-ul despre NeoHE, undeva unu' zicea ceva de conectarea a câtorva ventilatoare de sistem pentru rezolvarea problemei, iar aici sunt ceva tip's-uri interesante.

    este S0509 man. sa inteleg ca esti de la itdirect? macar daca te poti uita la ea...ca eu nu ma pricep. presupun ca tot de la voi ia si caro :d
    AMD64 X2 3800+ Toledo E6 w/Freezer 64 PRO|MSI K8N NEO 4 PLATINIUM|G.Skill F1-3200USU2-2GBHS|MAXTOR ATA 80GB(extern)|WD 120GB JB (extern)|WD 120GB JS|2xMaxtor SATA 200GB DiamondMax 10 NCQ (RoHS)|MSI NX7900 GTO|DVDRW LG 4163B|TVTUNER KWORLD|Creative Audigy PLATINUM modded to AUDIGY 4|CASE YY-5603-BK/SV-UIAF12 + Vantec fancontroller 3.5"+2xAF120|PSU Seasonic S12-500W|Boxe EBODA 5.1|Benq FP202W 20.1" WIDESCREEN|Logitech Pilot Optical Mouse&Corded Media Keyboard Elite(black) | X64 PRO

  5. #35
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Da, hmmm, s-ar putea sa lucreze la itdirect... ca e cam suspect la cata reclama face.

    Si mie mi s-a intamplat ca dupa conectarea unui ventilator de sistem sursa sa "o ia din loc" (NeoHE 430W S0510blah pe Gigabyte K8NE)... o vrea mai multe sarcini inductive naibii. Stiu ca unele Hiper-uri mai vechi aveau probleme in a porni si functiona corect numai cu sarcini rezistive (pe multimetru e tensiunea de 12 )... check pics.

    Oricum, problema nu am intalnit-o niciodata pe DFI sau Abit... Ca sa rezolvi problema garantiei, du-te frumusel cu sistemul in brate la ei si arata-le ca sursa nu merge. Daca nici asa nu ti se serveste schimbarea, treci te rog cu ea pe la IT Direct.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	hiper_bec.jpg 
Views:	203 
Size:	68.4 KB 
ID:	9672   Click image for larger version. 

Name:	hiper_osc.jpg 
Views:	196 
Size:	56.7 KB 
ID:	9673  
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  6. #36
    Manic Miner burebista's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    1,196

    Default

    Quote Originally Posted by BoDoPSX
    este S0509 man. sa inteleg ca esti de la itdirect? macar daca te poti uita la ea...ca eu nu ma pricep. presupun ca tot de la voi ia si caro :d
    Hehe, mi-ar fi placut sa lucrez cu baietii de acolo. Din pacate io's undeva prin inima Moldovei... In schimb citesc a dreq de mult pe netu' asta...
    Dar cu Varzmaster e alta treaba, s-ar putea sa fie lozul tau cistigator
    ...un fleac...m-au ciuruit...

  7. #37

    Exclamation

    am fisa de garantie de la caro in care scrie "retur testat ok"

    pai si eu o pun pe direct si merge...dar in sistem e varza

    daca pot rezolva la itdirect macar un PM cu detalii pls

    am atasat si fisa de garantie sa o vedeti

    ms mult
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	garantie.JPG 
Views:	218 
Size:	131.9 KB 
ID:	9674  
    AMD64 X2 3800+ Toledo E6 w/Freezer 64 PRO|MSI K8N NEO 4 PLATINIUM|G.Skill F1-3200USU2-2GBHS|MAXTOR ATA 80GB(extern)|WD 120GB JB (extern)|WD 120GB JS|2xMaxtor SATA 200GB DiamondMax 10 NCQ (RoHS)|MSI NX7900 GTO|DVDRW LG 4163B|TVTUNER KWORLD|Creative Audigy PLATINUM modded to AUDIGY 4|CASE YY-5603-BK/SV-UIAF12 + Vantec fancontroller 3.5"+2xAF120|PSU Seasonic S12-500W|Boxe EBODA 5.1|Benq FP202W 20.1" WIDESCREEN|Logitech Pilot Optical Mouse&Corded Media Keyboard Elite(black) | X64 PRO

  8. #38
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Hmmm... nu cunosc scrisul ala.

    Ok, e clar ca sursa aia are ceva. Du-te la ei cu sistemul si explica-le ca exista probleme de incompatibilitate intre anumite serii de Antec NeoHE si mai multe placi de baza. Spune-le sa iti schimbe sursa pentru ca tie nu iti merge si pentru ca nu ai fost avertizat referitor la incompatiblitatile de care spuneam mai devreme. Sunt baieti de treaba si nu cred sa strambe din nas la asa ceva.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  9. #39

    Default

    am sunat si nu mai era nimeni in service. sun maine sa vad ce se poate face. sper sa o rezolv. revin cu amanunte
    AMD64 X2 3800+ Toledo E6 w/Freezer 64 PRO|MSI K8N NEO 4 PLATINIUM|G.Skill F1-3200USU2-2GBHS|MAXTOR ATA 80GB(extern)|WD 120GB JB (extern)|WD 120GB JS|2xMaxtor SATA 200GB DiamondMax 10 NCQ (RoHS)|MSI NX7900 GTO|DVDRW LG 4163B|TVTUNER KWORLD|Creative Audigy PLATINUM modded to AUDIGY 4|CASE YY-5603-BK/SV-UIAF12 + Vantec fancontroller 3.5"+2xAF120|PSU Seasonic S12-500W|Boxe EBODA 5.1|Benq FP202W 20.1" WIDESCREEN|Logitech Pilot Optical Mouse&Corded Media Keyboard Elite(black) | X64 PRO

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eterna problema la TFT-uri
    By dios in forum General Hardware
    Replies: 42
    Last Post: 13-07-2007, 23:17
  2. Problema ciudata cu un 7500
    By Symi99 in forum Crazy Overclocking
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2005, 17:23
  3. problema grea
    By Wormboy in forum General Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 18-08-2005, 16:10
  4. Problema cu dungi bleo pe ecran
    By ch405 in forum Help!
    Replies: 2
    Last Post: 28-06-2005, 19:53
  5. Problema boxe 4.1 sau placa sunet
    By pcornel in forum Help!
    Replies: 16
    Last Post: 22-06-2005, 01:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •