Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
DFI LANParty nF4 ULTRA-D - Page 3
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 90 of 145

Thread: DFI LANParty nF4 ULTRA-D

  1. #61
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Quote Originally Posted by mr.enrich
    o intrebare: daca placa subvolteaza procesorul cu aprox. 0.03 volti o pot duce in garantie?
    Stai lin ca nu subvolteaza Si eu am crezut asa , dar din pacate supravolteaza.. (masurat cu multimetru..)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  2. #62
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Doua intrebari pentru posesorii de DFI Lanparty NF4 Ultra-D revizia AD0:
    1. procesorul se overclockeaza mai mult la acelasi voltaj (masurat, nu raportat de vreun utilitar) ?
    2. placile trec de HTT 340 ? Prime stable evident ...
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  3. #63
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    1. Da.
    2. La mine FSB nu prea duce peste 330 cu AD0 ..
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  4. #64

    Default

    1. Da
    2. 340 ok, 350 trebuie gadilata si nu stiu daca merge zi de zi
    Platform : DFI Lanparty SLI-DR Expert
    Engine : Opteron 165 /\ 2X512 Corsair PC 3500C2 aka CAMIOANELE /\ EVGA 7900GTX-KO /\ Antec True Power
    Cooling : XP90-C & Antec 92 mm /\ Stripped /\ GTX Stock /\ 2X90mm Stoc Fans /\ X-Clio2
    Specs. : 2900 Mhz @ 1.45 V /\ 264 - 2-2-2-0 @ 3.5 V /\ 690/1760 (Stock)

  5. #65
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    1. La mine trecerea de la Abit la DFI a insemnat o crestere a OC cu 100Mhz la aceeasi tensiune de alimentare a procesorului.
    2. FSB maxim obtinut tine si de procesor si memorii, ai o poza cu ce am scos eu stabil, dar sunt niste ciudatenii la FSB mari, in cazul meu daca cobor multiplicatorul la 7 nu mai merge, nu vrea decat cu 8.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	FSB 380.jpg 
Views:	120 
Size:	269.5 KB 
ID:	15424  
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  6. #66
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    1. La mine trecerea de la Abit la DFI a insemnat o crestere a OC cu 100Mhz la aceeasi tensiune de alimentare a procesorului.
    Ce DFI ai avut ? AN8 Ultra, KN8 Ultra/SLI ?

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    2. FSB maxim obtinut tine si de procesor si memorii, ai o poza cu ce am scos eu stabil, dar sunt niste ciudatenii la FSB mari, in cazul meu daca cobor multiplicatorul la 7 nu mai merge, nu vrea decat cu 8.
    Procesorul este un Opteron 144 si vreau HTT macar 340 ca are multiplicatorul ala amarat (9x). Memoriile nu sunt problema ca au mers pe DFI si o sa le tin oricum pe divizor.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  7. #67
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    DFI din semnatura (Ultra-D AD0, dar este generatie mai veche, de anul trecut), AN8 Ultra.
    Nu merge chiar asa usor cu memoriile puse pe divizor, trebuie gasita combinatia potrivita, este posibil sa nu iti raspunda controlerul de pe procesor, iar Opteronul 144 mai rar urca in 3G, stiu doar cateva bucati pe la useri de aici si in nici un caz nu recomand sa fie tinute 24/7 la aceasta frecventa deoarece vor si voltaj maricel. Singurele sanse pe care le ai sunt cu DFI Ultra-D AD0 si memorii cu chipuri TCCD (de memoriile mele nu iti spun deoarece sunt scumpe rau), altfel nu cred ca vei reusi.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  8. #68
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    Nu merge chiar asa usor cu memoriile puse pe divizor, trebuie gasita combinatia potrivita, este posibil sa nu iti raspunda controlerul de pe procesor, iar Opteronul 144 mai rar urca in 3G, stiu doar cateva bucati pe la useri de aici si in nici un caz nu recomand sa fie tinute 24/7 la aceasta frecventa deoarece vor si voltaj maricel.
    Procul meu a facut prime 8 ore la 2880 MHz si o ora si ceva la 2890 MHz pe Asrock 939 Dual-SATA2, volt-modded. Pe un AD0 ar trebui sa tina macar 2950 MHz, daca nu 3000.

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    Singurele sanse pe care le ai sunt cu DFI Ultra-D AD0 si memorii cu chipuri TCCD (de memoriile mele nu iti spun deoarece sunt scumpe rau), altfel nu cred ca vei reusi.
    Nu vreau sa tin memoriile sincron. Acum am 2 GB DDR400 care merg ~ DDR416 2.5-3-3-7 1T. Daca le tin pe divizor DDR240 ar trebui sa fie cel mult DDR 400 cu CPU @ 3 GHz.
    Din ce am citit pe aici TCCD + Opteron + DFI nu reprezinta o combinatie fericita si oricum n-as da 2 GB DDR 400 pe 1GB DDR 666 2.5-4-4.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  9. #69
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Poate divizor DDR 140, cred ca ai gresit cand ai scris. Mie de pilda Opteronul nu imi raspunde la divizoare asa mici. Combinatia respectiva culmea este ca merge la FSB mari foarte bine, la mine sub FSB 270 aveam probleme, la 300 era minunat, iar partea cu 2G o inteleg.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	FSB 270 TCCD cu Opteron146.jpg 
Views:	101 
Size:	272.9 KB 
ID:	15426  
    Last edited by Dragos Saraolu; 21-08-2006 at 12:25.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  10. #70
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    Poate divizor DDR 140, cred ca ai gresit cand ai scris. Mie de pilda Opteronul nu imi raspunde la divizoare asa mici. Combinatia respectiva culmea este ca merge la FSB mari foarte bine, iar partea cu 2G o inteleg.
    Cu RAM-ul @ 133 adica DDR266, frecventa RAM-ului este CPU/14 la multi 9.
    Am zis bine, adica DDR240 = RAM @ 120 MHz la HTT 200.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  11. #71
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Are cineva idee care este frecventa PCIe maxima care sa fie safe si pentru placa de baza (Ultra-D AD0) si pentru placa video (7600GT) ? 120 MHz ? 133 MHz ?
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  12. #72
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default Problema cu DFI Lanpartry Ultra-D

    Pana acum vreo 4 ore, totul mergea OK. Opresc calculatorul, opresc sursa din spate si scot cele doua dimm-uri. Pun alte dimm-uri in loc (care au functionat ok ultima data cand le-am folosit), pornesc sursa si apas pe butonul de power ... nimic. Ventialtoarele nici macar nu pornesc ...

    Mai incerc cu o sursa ... la fel.

    Conectez sursa folosita initial. Cand sursa este pornita (de la butonul din spate) ledul portocaliu de pe placa de baza (din partea inferioara) se aprinde o fractiune de secunda, dupa care se stinge. Daca scot jumperul de la alimentarea RAM-ului se aprinde si ramane aprins, dar ledul de alimentare a RAM-ului tot nu se aprinde.

    Dupa n operatiuni de tipul scos/mutat jumperul - pornit sursa - oprit sursa ca nu se aprinde led-ul am reusit sa pornesc o data placa de baza (acum vreo 2-3 ore), totul parea OK, am intrat in windows etc. dupa care am dat shutdown ca sa montez la loc 2 ventilatoare.

    Surpriza n-a mai pornit, desi am repetat operatiunea de mai sus (vreo 2 ore) .

    Ceva sugestii privind resuscitarea ?

    MB: DFI Lanparty Ultra-D AD0
    CPU: Opteron 144
    RAM: 2*1GB Samsung Value
    Sursa: Enermax Coolergiant 600W
    restul nu cred ca mai conteaza.

    PS: Intr-o buna parte din cele x porniri din spate ale sursei, mosfetul din coltul dreapta sus al placii este fierbinte.



    Much LE: A pornit ... nu mai inteleg nimic.
    Last edited by pasatoiutd; 25-10-2006 at 23:44.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  13. #73
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    la mine nu pornea cu 165 decit daca infigeam un athlon inainte . dupa ce i-am pus 4 Gb ram am incasat si un bsod . a fost cea mai instabila placa vazuta de mine . incearca clear cmos

    LE : nu cunosc sursa dar daca are protectii prea sensibile poate sesiza un fals "scurtcircuit" chiar la pornire . incearca cu alt ram ( mai mic)
    LE2: ..Intr-o buna parte din cele x porniri din spate ale sursei, mosfetul din coltul dreapta sus al placii este fierbinte.
    circuitele integrate cmos au un tiristor parazit in structura . procucatorii se chinuie sa evite amorsarea acestui tiristor parazit ce duce la scurtcircuitarea alimentarii . poate ai "noroc" ca unul din cipurile de memorie sa "beneficieze" de acest fenomen ce apare la variatii bruste ale tensiunii de alimentare . incearca cu alte memorii
    Last edited by blue_led; 26-10-2006 at 01:12.
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  14. #74
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Am incercat si clear cmos + scos bateria de la bios, dupa scoaterea alimentarii sursei si tot nu voia sa plece. De obicei, cand am avut probleme cu placile de baza, porneau ventilatoarele de sistem la initializare, dar nu se ajungea la post. Mai devreme nici macar fanul de la sursa nu voia sa porneasca.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  15. #75
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    fanul e alimentat din railu de 12 . daca sursa nu pleaca comandata de acpi nici fanu nu merge . incearca alte memorii ( am o baniuala )
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  16. #76
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by blue_led
    fanul e alimentat din railu de 12 . daca sursa nu pleaca comandata de acpi nici fanu nu merge . incearca alte memorii ( am o baniuala )
    Acum are memoriile pe care le avea la inceput, dar tot nu a vrut sa plece de buna voie in vreo 2 ore de incercari ... Dupa asta, am lasat uniatea in pace vreo ora, i-am pus cablurile "din spate" (mouse, tastatura, retea, alimentare etc.) si a pornit.
    PS: Cu memoriile pe care le pusesem in loc, placa a mers vreo 2 luni fara sa zica nimic. Este drept ca nu aea BIOS-ul asta (pe asta n-am testat).
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  17. #77
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Sper ca nu esti pe railul de 5V,nu?Nu te mai juca cu jumperul ala.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  18. #78
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by h3x0r
    Sper ca nu esti pe railul de 5V,nu?Nu te mai juca cu jumperul ala.
    Sunt pe railul de 3.3V. Railul de 5V il folosesc doar pentru BH-5 si doar la 3.4 - 3.7V.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  19. #79

    Default

    Întrebare: se poate scoate tabla de deasupra a cooler-ului de pe chipset?

  20. #80
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    Se poate, de ce sa o scoti?

  21. #81

    Default

    Estetica. Da' prima dată să pun mâna pe o placă...

  22. #82
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    E mai urat fara
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  23. #83

    Default

    Mie nu-mi place cu tabla aia.



    O altă întrebare: MOLEX-ul de lângă chipset pt. ce este, ce alimentează?

    Found something:
    If you think your board needs more juice, DFI has added a 3.5" Floppy and a 5.25" Power connector the board. These supply additional power to the motherboard and help reduce the stress on the regular ATX power cables. Electrically, the 12V of ATX Power, ATX12V, 5.25" and 3.5" are connected together, same for the 5V line.
    Da' to nu-s lămurit.
    Last edited by korby; 11-11-2006 at 16:34.

  24. #84
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Baga-le pe toate?CU ce te deranjeaza ?? Din cate stiu eu,alea 2 duc mai mult "juice" la placa video!

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  25. #85

    Default

    Bănuiesc că pt. un 7900GT fără v-mod şi cu frecvenţe de genu' 550/1700 MHz nu e nevoie să conectez alimentările acolo. Nu de alta, da' îmi complică WM-u'.

  26. #86
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Molexul de flopy este nevoie( daca e ) cand folosesti SLI ..

    Molexul mai mare pe mine m-a ajutat cand in cand. ( de exemplu doar atunci era procesorul stabil la 3g@1.43v cand era bagat.. )
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  27. #87

    Default

    Quote Originally Posted by M3kk
    Molexul de flopy este nevoie( daca e ) cand folosesti SLI ..

    Molexul mai mare pe mine m-a ajutat cand in cand. ( de exemplu doar atunci era procesorul stabil la 3g@1.43v cand era bagat.. )
    Aha, atunci probabil că voi avea şi eu nevoie.


    A încercat cineva aşa ceva: http://img74.imageshack.us/img74/614/78006yx.jpg?
    Presupun că e un VF-700 sau ceva de genu'?



    PS: sau metoda alternativă: http://img72.imageshack.us/img72/2830/finished3gq.jpg & http://img458.imageshack.us/img458/9...inplace5mr.jpg.
    Last edited by korby; 11-11-2006 at 23:54.

  28. #88

    Default

    Care sunt diferenţele între NF4-D şi NF4 Ultra-D în afara chipsetului folosit? La OC care cum se descurcă?

  29. #89
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Sabinus are un NF4-D modat in SLI.La concursul ala din primavara am facut OC tot pe NF4-D modat in SLI.Deci crede-ma ca diferenta functionala ca si OC nu e este. Intreba-l pe sabinnus cati rami "a rupt" pe genunchi si ce OC a facut pe aia....
    O sa vina bajetii sa tipe ca AD0 rulz,ca-s curenti mai curati..etc....So what?La 2.5 mil la cat am vazut vanduta un DFI nf4-D cu garantie pe CG..nu cred ca mai conteaza dc nf4 ultra are aur pe ea.....

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  30. #90

    Default

    Quote Originally Posted by h3x0r
    Sabinus are un NF4-D modat in SLI.La concursul ala din primavara am facut OC tot pe NF4-D modat in SLI.Deci crede-ma ca diferenta functionala ca si OC nu e este. Intreba-l pe sabinnus cati rami "a rupt" pe genunchi si ce OC a facut pe aia....
    O sa vina bajetii sa tipe ca AD0 rulz,ca-s curenti mai curati..etc....So what?La 2.5 mil la cat am vazut vanduta un DFI nf4-D cu garantie pe CG..nu cred ca mai conteaza dc nf4 ultra are aur pe ea.....
    Aha, numa' bine că sabin vrea să scape de ea. Da' cam e diferenţă faţă de cât merită ale mele şi cât merită placa lui.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [hwbot] 3DMark01 ranking
    By mbot in forum Hwbot.org Ranking
    Replies: 1902
    Last Post: 30-01-2010, 11:03
  2. DFI Lanparty NF4
    By Micutzu in forum AMD
    Replies: 90
    Last Post: 30-04-2006, 20:33
  3. VAND DFI LANParty UT nF4 SLI-D
    By Cosmin_M in forum Closed
    Replies: 30
    Last Post: 06-11-2005, 11:09
  4. DFI NF4 LanParty UT-D
    By rob_debruce in forum General Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 27-08-2005, 18:05
  5. Replies: 0
    Last Post: 27-05-2005, 12:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •