Vreau si eu o schimbare de nickname din May007 in Kramer.Multumesc.
Vreau si eu o schimbare de nickname din May007 in Kramer.Multumesc.
E deja un Kramer inregistrat...
Aficionado
C. Kramer sau Cosmo Kramer ar merge?
Dap, care dintre alea sa fie?
Aficionado
Din puzi in Cotos Daniel,trebuie semnatura?
Thx
P.S.: cata mita trebuie sa dau sa fie scris cu albastru?just jokin'
Nu trebuie pt. ca esti inregistrat acum o luna.
Nu trebuie sa dai mita, ci doar sa te faci remarcat in mod pozitiv pe sectorul pe care activeaza forumul crazypc![]()
Aficionado
Rog a mi se schimba Nick-ul din "Triplu_z" in "triplu_z" ,da ..fara majuscula.
Se pare ca sunt probleme cu atribuirea scorurilor postate pe threadurile hwbot.org ranking din aceasta cauza.Multumesc anticipat!![]()
E8600"T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW
Va rog frumos sa-mi schimbati nickname Marian C-ta in marian57.Multumesc.
Q8200@3,2GHz/ZEROtherm Zen FZ120/fanless,DFI DK X48,2X2GB Geil Ultra,Gigabyte GTX460oc,2 X SSD Intel 40GB X25-V-G2/RAID 0,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65 full hd,Lian-li PC-7BYCF.
Si va rog frumos sa mi-l schimati si mie din Coco_ in Coco. Cand facusem contul exista deja Coco, acum vad ca nu mai e.
Si sub Coco daca se poate in loc de Member Mama Omida. Multumesc anticipat.
„Decât o viață în virtute, mai bine una în virtualitate” (Valentin Gora)
„Just because your voice reaches halfway around the world doesn't mean you are wiser than when it reached only to the end of the bar.” (Edward R. Murrow)
E8600"T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW
Pentru custom title vezi User CP![]()
Nu stiam. Multumesc.![]()
„Decât o viață în virtute, mai bine una în virtualitate” (Valentin Gora)
„Just because your voice reaches halfway around the world doesn't mean you are wiser than when it reached only to the end of the bar.” (Edward R. Murrow)
Din do_d0 in dod0
Multumesc anticipat.
As dori si eu schimbare nick, din EyEDoL in eL3ctr1c4L .
Merci![]()
Buna ziua,
Am o rugaminte: daca ati putea schimba username-ul meu din "Obscuru" in "Clauds".
Va multumesc anticipat.
Bine v-am regasit. Doresc si eu din so.ionut in " moru " . Mersi anticipat.
Salut,
As dori si eu o schimbare de username in florin.ics
Multumesc.
LianLI PC-K7B | DFI DK P35-T2RS | E8400 Q747A406 @3.6Ghz + Scythe Mugen | Fortron Bluestorm II 500W | 4*1024 Kingmax DDR2-800 | XFX 9600GT + Accelero S1 pasiv | Seagate 320 s-ata2 7200.10 | Samsung Syncmaster 203B |Creative Sound Blaster Audigy SE + Altec Lansing ATP3 | hwbot