Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
schimb(are)...
Results 1 to 15 of 15

Thread: schimb(are)...

  1. #1
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Red face

    Azi am facut un schimb cu unu si i-am dat xp-ul meu 1800+ (palomino) + vreo 700k pe xp2400 (tbred-ul) lui. Oka pana aici, ajung acasa sii dau pana la fsb 300 cu 1.7v de la 1.65 toate bune pana cand am vrut mai mult si atunci a inceput buba : nu avrut nici in ruptu capului mai mult de 150, nici la 2v core....daca mai are cineva asha ceva va rog raspundeti daca se poate mai mult pt ca eu cred ca ar trebui sa se poate. Acu sta pe la 57-58 de grade (apropo ce temp e periculoasa pt acest proc ? ) cu titanu meu tu5tb la 5000rpm care face ca trenu...oricum sper ca dupa trecerea sapt viitoare la nforce2 sa vrea mai mult...si am depasit recordu cu amaratu meu de sistem 8297 de pct-e in 3dmark2001se !!!!

    [attachmentid=970] [attachmentid=971]


    Sistemul este urmatorul:

    AMD XP2400+ (@2250 Mghz), Titan TU5TB, Epox 8K3A, 2 X 256 DDR TwinMos PC3200, Leadtek GeForce FX5200 A340TD (@315/510), HDD WD 80GB, Sursa No-Name 350W
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	xp2400.jpg 
Views:	91 
Size:	72.7 KB 
ID:	800   Click image for larger version. 

Name:	xp2400_3dmark2001se.jpg 
Views:	87 
Size:	117.8 KB 
ID:	801  

  2. #2
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    Detalii despre sistem, clare.

    1. placa de baza
    2. memorii
    3. sursa
    4. racire procesor

    etc.

    PS: Imparte si tu frazele in propozitii, alineate, pune semne de punctuatie, etc. Parca curge la robinet acolo la tine.
    Aficionado

    Aficionado

  3. #3
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Default

    Scuze...dio da' am stat cam prost cu lb romana in liceu....oricum eu sunt nou in acest forum (care-mi place f mult by the way) si acu mi-am editat si yo semnatura unde o sa gasesti detaliile despre sistemul meu modest (ca na : n-are lumea bani >> fatza de sist voastre) si mi-am pus si avatar (fan inrait Starcraft desi se mai joaca f putin...mai mult pe afara >> server polonia pt cunoscatori)

    P.S. : Daca tot esti uita-te putin si pe postu meu de ieri tot la crazy oc si spune-mi parerea ta...pls

    Si inca o intrebare...in full load mi-a ajuns la 65 de grade este periculoasa aceasta temp ???

  4. #4
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    Aham, nu-i problem. Ti-am editat eu postul, exista riscul (e de fapt o certitudine) ca pe viitor sa-ti iei alte componente, sau sa-ti schimbi semnatura si se duc naibii threadurile de genu' "sistemul e in semnatura, ce sa fac?".
    Aficionado

    Aficionado

  5. #5
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Default

    Multam man da' tot n-ai raspuns la nici una din intrebarile mele...eu tot nelamurit raman...si mai ales cu temperatura ca vad ca tu5tb-ul meu nu face fata >> 65de grade !!!

  6. #6
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    Nu, nu este o temperatura normala.
    Ai o pasta termoconductoare de calitate?
    Ventilatie corespunzatoare in carcasa?

  7. #7
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Default

    Pasta e cea care a venit cu titanu cu5tb (cupru, 5000 rpm) iar in carcasa am 1 ventilator
    care trage aer in carcasa unu sub sursa cre scoate aer + inca unu slot sub placa video care trage afara si el (+ala de la hdd si sursa)....si temp de sistem e cam pe la max 30 de grade.
    Trebuie schimbat cooleru, sapt viitoare iau un epox 8rda3i cu ngorce2 sa ma astept la o schimbare in bine a temp ?
    Ce sa-i mai fac carcasei ?...un blow-hole si inca unu lateral am inteles ca ar fi OK da asta inseamna ca tre sa ma apuc de decupat ....astept sfaturi pls....

  8. #8
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    Pasta cu care vin coolerele TITAN este destul de slaba din punct de vedere al performantei(titan grease).
    Iti recomand Arctic Silver 5, gasesti la TAPE cu 250 mii.
    Am folosit-o si eu, diferenta fata de as a fost de aprox 4 grade in full load si 2-3 grade in idle pe un cooler Gigabyte de cupru la turatie maxima(barton@2300Mhz)
    Din cate ai descris tu suferi foarte mult la capitolul ventilatie in carcasa, ataseaza niste poze ca sa ne facem o idee despre cum arata carcasa si ce poate fi facut.

  9. #9
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    1. Cumpara o carcasa+sursa de firma.
    2. Schimba pasta termoconductoare cu AS5.
    3. Eventual ia si alt heatsink, ala e slab si FOARTE zgomotos
    --------------------

    Pe urma mai vedem cu overclocking-ul.
    Aficionado

    Aficionado

  10. #10
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Default

    Dupa cum vb tu dio eu is BNR-ul....is si oameni fara prea multi bani care vor sa traga de pc-urile lor...
    Pisu thank's pt sfat si maine o sa ai si o poza cu sit meu sa vad ce mai zici....si daca vrei uita-te si postu meu cu memoriile tot de la crazy overclocking sa vad ce zici...ok?...pls

  11. #11
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    Nu ce zic io, ce spunem toti, este un forum.
    Dio a dat niste sfaturi absolut normale, daca nu le urmezi nu ai ce sa faci, iti trebuie si bani daca urmaresti ceva performanta din sistemul tau.
    Cheltuielile pot fi reduse dar un overclocking bun si stabil se poate obtine doar cu componente de calitate=>BANi
    Scuze de off-topic.

  12. #12
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Default

    Ai dreptate Pisu, n-am ce face ma oftic si eu cand ma uit in buzunar si apoi vad sistemele voastre...da-mi trece repede . AS5 o voi comanda in curand pe net, pt ca eu sunt in iasi si reprezentanta tape nu este aici.
    Cat despre sursa si carcasa, la carcasa nu cred ca o sa am bani si despre sursa am vazut ceva ,tot solutie buget pe emag.ro un deluxe 400-500w cu 2 ventilatoare, ce ziceti ?
    Iar cooleru de proc tot nu cred c-o sal schimb, ci ash vrea sa pastrez radiatoru ca tot tre sa fie bun de ceva cuprul ala chiar daca n-are plea multe conducte mai mult lamele, si sa inlocuiesc ventilatoru de 36,31 CFM cu unu thelmaltake de 12x12 cu viteza variabila in fct de temp si cu un maxim de 95.22 CFM la 4500 rpm, de la elsaco, ce ziceti ???
    Si inca o intrebare daca iau ventilatoru cum il prind de radiator avand in vedere ca e 12x12 si radiatoru e 8x8, am vazut la voi ceva de genu niste lamele metalice care se prindeau nush cum, ceva prin pozele sist voastre...pls help aici...

  13. #13
    ***** reader theo85ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    303

    Default

    M-am tinut de cuvant si iata si pozele...scuzati calitatea da numai cu telefonul am putut face poze, pt ca altceva n-am.

    P.S. : Nu cred ca ventilatia in carcasa e f proasta (30 grade max) ci mai degraba cooleru, la concluzia asta am ajuns facand un simplu test : am scos panourile laterale ale carcasei iar temp la proc nu a scazut in full load decat 2 grade de la 65 la 63 deci nu cred ca de vina e carcasa ci mai degrama cooleru...am sa incerc cu schimbarea ventilatorului da trebe sa stiu cum il prind...help pls...!!!

    [attachmentid=996] [attachmentid=997] [attachmentid=998]
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Image_05_.jpg 
Views:	92 
Size:	63.2 KB 
ID:	823   Click image for larger version. 

Name:	Image_06_.jpg 
Views:	111 
Size:	64.8 KB 
ID:	824   Click image for larger version. 

Name:	Image_07_.jpg 
Views:	107 
Size:	38.9 KB 
ID:	825  

  14. #14
    OC Addict PesteImputit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    cu nasu in PC
    Posts
    783

    Default

    daca vrei neaparat un adptor de la 80mm la 120 mm cautal pe userul QD...
    are el
    Q6600 G0 @ TR Ultra 120 | Abit IP35PRO cooler mod | 2x2Gb Mushkin XP2-6400 | 2x Ati 3850 on TR HR03A | 2x WD2500KS | Seagate ST3250620AS | WD5000KS @ PackardBell external rack | SevenTeam 750EAD | CM Stacker 831 | Behringer FCA-202 + Eurorack UB1002 | Monitor Audio B2 + JVC JA-S77 | Logitech G5+G15|.... etc
    overcklocked .... laptop ?
    Overclocked C4

  15. #15
    PSP-Hax0r Z3RG's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by theo85ro
    Azi am facut un schimb cu unu si i-am dat xp-ul meu 1800+ (palomino) + vreo 700k pe xp2400 (tbred-ul) lui. Oka pana aici, ajung acasa sii dau pana la fsb 300 cu 1.7v de la 1.65 toate bune pana cand am vrut mai mult si atunci a inceput buba : nu avrut nici in ruptu capului mai mult de 150, nici la 2v core....daca mai are cineva asha ceva va rog raspundeti daca se poate mai mult pt ca eu cred ca ar trebui sa se poate. Acu sta pe la 57-58 de grade (apropo ce temp e periculoasa pt acest proc ? ) cu titanu meu tu5tb la 5000rpm care face ca trenu...oricum sper ca dupa trecerea sapt viitoare la nforce2 sa vrea mai mult...si am depasit recordu cu amaratu meu de sistem 8297 de pct-e in 3dmark2001se !!!!

    [attachmentid=970] [attachmentid=971]


    Sistemul este urmatorul:

    AMD XP2400+ (@2250 Mghz), Titan TU5TB, Epox 8K3A, 2 X 256 DDR TwinMos PC3200, Leadtek GeForce FX5200 A340TD (@315/510), HDD WD 80GB, Sursa No-Name 350W
    Salut...
    Despre coolerul tau (Se numeste CU5TB si nu TU5TB) iti pot spune un lucru...
    Nu este prea eficient... Am si eu asa ceva dar in afara de zgomot nu face nimic... Ca sa imi tina un barton 2500+ in 41*C idle a trebuit sa mai montez 2X120mm fans + 2X90mm fans in carcasa.... Ti-as sugera un Thermaltake Volcano 11 sau 12.... asta vreau eu sa l iau cat mai curand...
    In rest.. bafta la overclocking

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Schimbare username
    By Andrei80 in forum Cereri si Reclamatii
    Replies: 82
    Last Post: 26-03-2016, 18:52
  2. SChimbare cooler STock C2D
    By ingerulol in forum Crazy Cooling
    Replies: 5
    Last Post: 22-10-2007, 01:23
  3. Sfat schimbare nick
    By spiderr in forum Community
    Replies: 35
    Last Post: 14-05-2007, 12:23
  4. Schimbare ventilatoare sursă?
    By burebista in forum Silent Computing
    Replies: 10
    Last Post: 16-03-2006, 08:43
  5. Schimbare racire 6600 PCI-eX
    By Neo in forum Crazy Modding
    Replies: 5
    Last Post: 21-11-2005, 22:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •