Results 1 to 28 of 28

Thread: Twin2x2048-6400c4 (4-4-4-12)

  1. #1

    Default Twin2x2048-6400c4 (4-4-4-12)

    salut,

    Am si eu una bucata intrebare. Am cumparat acum vreo cateva saptamani 2 bucati din cele mentionate in titlu (4x1Gb). Sunt montate pe un ASUS M2N32-SLI-DELUX. Am mers pe combinatia de ASUS-Corsair pentru ca am citit ca ambii stiu sa vorbeasca EPP.

    Daca las totul in bios pe default memoriile merg le 5-5-5-18 , dupa cateva actualizari ale informatiilor din dotate cu ajutorul pdf-ului asta de pe site de la Corsair zice acolo ca memoriile merg la 4-4-4-14 la 2.1 volti ?

    chestia care ma deruteaza (oarecum) este ca daca setez memoriile manual la 4-4-4-12 merg. Exista unele mici incidente cand si cand, gen restarturi neanuntzate a caror cauza nu am reusit sa o identific inca.


    deci, trebuie sa setez voltajul manual la 2.1v ? orice clarificare, sfat, critica din partea voastra e bine venit(a)


    tkx



    P.S. 1
    exista vreun programas cu ajutorul caruia pot sa vad cu ce voltaj sunt hranite memoriile mele acum ?

    P.S. 2
    in bios in afara de setarea timingurilor la memorii totul lasat pe AUTO

  2. #2
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Daca las totul in bios pe default memoriile merg le 5-5-5-18
    SPD-ul lor spune ca functioneaza la 400 MHz cu timing-urile mentionate de tine. Asta nu trebuie sa te alarmeze... e normal ca timing-urile din SPD sa difere (de obicei fiind mai relaxate) de cele garantate.
    zice acolo ca memoriile merg la 4-4-4-14 la 2.1 volti ?
    Pentru ca memoriile respective folosesc IC-uri Micron D9GMH, e normal ca la latentele si fecventele alea sa necesite o tensiune marita pentru functionarea error-free. 2.1V e destul de safe pentru ele... cu ceva racire rezista foarte bine si la 2.4V si am vazut si cazuri in care unii s-au avantat si la >2.6V cu ele.
    chestia care ma deruteaza (oarecum) este ca daca setez memoriile manual la 4-4-4-12 merg. Exista unele mici incidente cand si cand, gen restarturi neanuntzate a caror cauza nu am reusit sa o identific inca.
    Cel mai bine, pentru verificarea stabilitatii memoriilor, foloseste Memtest86+. La 4 GB, un set de teste complet ar dura ~45 min. Oricum, controller-ul de memorie integrat in procesor este foarte stresat cu 4x 1 GB... s-ar putea sa fie nevoie sa reduci frecventa de functionare sau sa relaxezi timing-urile... n-am studiat cum trebuie problema... inca.
    deci, trebuie sa setez voltajul manual la 2.1v ?
    Absolut!
    exista vreun programas cu ajutorul caruia pot sa vad cu ce voltaj sunt hranite memoriile mele acum ?
    Cel mai "sigur" cred ca este softul care vine cu placa ta de baza (AiBooster daca nu ma insel - ofera si raportare de tensiuni... sau AsusProbe - asta nu stiu daca mai e inclus). Nu-ti recomand sa crezi orice zice un soft de monitorizare hardware... multimetrul e sfant. Dar pentru a-ti forma i idee generala, poti sa cauti pe CD-ul cu care a venit placa.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  3. #3

    Default

    multam pt informatii, o sa urmez litera de lege cele indicate de tine si daca e cazul o sa mai arunc pe sarma vreo 1-2 intrebari


    tkx

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Varzmaster
    ... cu ceva racire rezista foarte bine si la 2.4V ...

    umblam azi gura casca pe net si am gasit pagina asta pe Guru3D.com si am vazut ca baietii au rulat memoriile astea si in 1T hranite fiind cu 2.3v, asadar ma gandeam la ceva racire ala ... sugestiile ar fi foarte apreciate ?
    Last edited by lastOne; 17-08-2006 at 16:53.

  5. #5
    Steeeeee-rike™ alinthebest's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    301

    Default

    Pentru racire pune un fan sa bata pe ele(eventual il pui la 7V).E suficient.

  6. #6

    Default

    Aparent e ceva in neregula cu ram-urile mele

    Sunt setate manual in BIOS la 4-4-4-12-2T la 2.1V (cum zice producatorul), si am rulat memtest86+ v1.65 dupa cum urmeaza :

    pair 1 in sloturile yellow - OK
    pair 2 in sloturile yellow - OK


    pair 1 in sloturile yellow, pair 2 in sloturile black - erori la testul 4 (dupa care am oprit)
    pair 2 in sloturile yellow, pair 1 in sloturile black - erori la testul 4 (dupa care am oprit)


    aveti idee ce si cum ? btw, memtest-ul nu imi identifica chipul sau timingurile la memorii, mai exact in dreptul filed-ului Chipset nu scrie nimic
    Last edited by lastOne; 17-08-2006 at 22:42.

  7. #7
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Doar ca apreciere subiectiva... nu e cea mai fericita combinatie de placa de baza + cantitate de memorie ce ai tu acolo. Incearca sa bagi mai multa tensiune in NB si vezi daca asta face vreo diferenta. Banuiesc ca daca lasi doar doua stick-uri de memorie totul devine ok... nu? Spre exemplu, pe platforma 939, cu 4 module de 512 MB sau 1 GB, trebuia sa rulezi automat cu Command Rate 2T sau sa reduci frecventa de functionare a memoriilor pentru ca era controller-ul foarte stresat.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  8. #8

    Default

    pe forum la Corsair unu tip de la suport imi recomanda sa setez memoriile ca DDR-667 ... le-am setat, am rulat testul #4 cu toate 4 modulele puse si nu mi-a mai dat erori ... dar am vazut niste aberatii in memtest. Aparent nu stie sa aloce toate memoria intr-un singur pass si prin urmare ruleaza testul pe o bucata (108k-3095M) si dupa aceia cand incepe sa testeze ce a mai ramas imi arata cum ca ar testa 4096M-4658M .... WTF !!! care draq 4658 cand toata memorya e 4096 din care usable e 4095


    P.S.
    cu memoria setata ca DDR800 primesc erori doar cand verifica a doua bucata de memorie
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  9. #9
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Din 4 GB memorie totala, fizic instalata in sistem, de regula vei putea folosi doar 3~3.5 GB din motive de un memory hole rezervat pentru ce device-uri pe PCI/PCIe ai instalate in sistem (asta include si dracoveniile de pe placa de baza). Poti incerca remap-area gaurii la adrese peste 4 GB setand Software pentru optiunea Memory Hole Reampping (daca aceasta exista) din BIOS. Si asta ar trebui sa functioneze (sa vezi toti cei 4 GB) impreuna numai cu WinXP x64 (varianta pe 32 de biti aparent nu reactioneaza la setarea respectiva).

    Cat despre memtest, nu te baza pe ce raporteaza. Oricum, daca spui ca la DDR667 nu-ti mai apar erori si iti ruleaza stabil, asa iti sugerez sa-ti lasi sistemul, eventual configurandu-l ca sa vezi toti cei 4 GB de memorie.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  10. #10

    Default

    am luat atata memorie ca imi trebuie si am incercat (influentzat de review-uri) sa aleg componentele astfel incat sa se inteleaga cat mai bine si evident sa mearga si la paramatrii specificati ... daca setez ramul la DDR-667 nu o sa existe o scadere a performantzei ?

    nu sunt interesat de overclock ci de performantza pe care am crezut ca o cumpar ca zic asa si stabilitate


    P.S.
    bine draq ca nu mi-am luat TWIN2X2048-6400C3, dadeam o spinare de bani pe el si parca vad ca tot faze din astea imi facea
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  11. #11
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Nu este o problema cu memoriile. Indiferent ce brand sau tip de DDR800 cumparai te loveai de aceleasi probleme. Te lovesti de niste particularitati relativ cunoscute ale platformei (din pacate nu am gasit la o prima cautare vreun .pdf care sa trateze problema). Incarcarea la maxim a magistralei de memorie poate rezulta in imposibilitatea de rulare in parametri garantati iar de memory hole nu prea ai cum sa scapi.

    Ca fapt divers, poti incerca sa faci niste teste de performanta cu memoria setata in DDR800 si cu ea in DDR667 cu aceleasi timing-uri si probabil vei ajunge la concluzia ca diferenta reala de performanta intre cele doua cazuri este nula.

    Referior la varianta C3... te loveai de aceleasi probleme din moment ce kit-ul foloseste aceleasi IC-uri precum varianta C4.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  12. #12

    Default

    o sa fac niste randari cu ele pe DDR800 si pe DDR667 sa vad ce si cum, multam de ajutor
    Last edited by lastOne; 18-08-2006 at 12:48.
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  13. #13

    Default

    inca o chestie, am luat procul AMD 4600+ pt ca nu are chestiutza aia pe AM2 cu multiplicatorul. Tinand cont de faptul ca nu pot folosii memoriile la DDR800 si sunt nevoit sa le pun la DDR667 s-ar merita sa fac un upgrade la un 5000+ poate chiar un 5200+ ?
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  14. #14
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Ei? Ai facut testele? Referitor la cealalta intrebare... cred ca nu ti-ar strica un pic de overclock la procesor decat sa dai bani in plus pentru altul.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  15. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Varzmaster
    Ei? Ai facut testele?

    am fost plecat in weekend, deseara cand ajung acasa ma pun pe treaba
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  16. #16
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Discutiile offtopic se regasesc aici.

    lastOne: astept niste rezultate.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  17. #17

    Default

    inainte sa postez testele , uite cateva ciudatzenii ala memtest
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Pic_0141a.jpg 
Views:	145 
Size:	81.0 KB 
ID:	15428   Click image for larger version. 

Name:	Pic_0142a.jpg 
Views:	144 
Size:	99.6 KB 
ID:	15429  
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  18. #18

    Default

    testele le-am facut cu Everest Ultimate Ed
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	tests.jpg 
Views:	137 
Size:	98.8 KB 
ID:	15430  
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  19. #19

    Default

    In primul rand daca ai pus Windows XP 32 bit, ai slabe sanse sa te folosesti de 4 GB de ram, peste 2 Gb in XP e absolut inutil desi teoretic ar trebui sa suporte, incearca cu alte sisteme de operare, 2003, etc..
    http://support.microsoft.com/kb/888732/en-us
    http://www.brianmadden.com/content/content.asp?ID=69
    Last edited by sefu; 22-08-2006 at 09:50.
    Q6600@ 3.8 Ghz | Scythe Infinity dual fan | Asus P5K Deluxe Wifi| EVGA 9800 GTX 820/2400 | Corsair DHX4GB |CORSAIR PSU-620HX | 2XWD80JD RAID 0 & 3X WD5000AAKS | Pioneer 20X 215 SATA | Cooler Master 690 CASE | Dell E228WFP 22" | Logitech Elite & Razer Diamondback & Func 1030 black | Winfast PVR3200 PcieX | X-Fi Extreme Music |Logitech Z4e & Altec Lansing AHP 512 | D-LINK Gaming Router 4300, Saitek P2600 Rumble Pad.
    http://www.hwbot.org/user.do?userId=11339

  20. #20
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Quote Originally Posted by lastOne
    testele le-am facut cu Everest Ultimate Ed
    Alea nu-s teste care sa evidentieze performanta real-life... parca era vorba de niste randari.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  21. #21

    Default

    Quote Originally Posted by Varzmaster
    Alea nu-s teste care sa evidentieze performanta real-life... parca era vorba de niste randari.

    am ajuns prea tarziu aseara acasa, si nu am avut timp de randari, fac in seara asta testele pe randare


    Quote Originally Posted by sefu
    In primul rand daca ai pus Windows XP 32 bit
    am XP-ul pe 64bit
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  22. #22

    Default

    am gasit un test pt placa mea de baza, care e de-a dreptul nesimtit, au rulat 4gb la 3-3-3-auto 2T si totul a mers ok cica.
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  23. #23

    Default

    * Ddr800-5-4-4-12-2t 2.1v - 3:06.42

    * Ddr800-5-5-5-15-2t 2.1v - 3:07.71


    * Ddr667-5-4-4-12-2t 2.1v - 3:07.82

    * Ddr667-5-5-5-15-2t 2.1v - 3:09.91
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  24. #24
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    am gasit un test pt placa mea de baza, care e de-a dreptul nesimtit, au rulat 4gb la 3-3-3-auto 2T si totul a mers ok cica.
    Singura diferenta vizibila e tensiunea aplicata modulelor. Incearca sa o cresti la valoarea folosita de ei (2.25V) si testeaza de stabilitate cu HCI Design Memtest (doua procese, cu preferinta independenta pe cate un core, cate doi GB de memorie pe fiecare proces) si vezi daca mai apar erori. Cealalta diferenta o poate constitui BIOS-ul (n-am gasit referire la Anand despre ce versiuni au folosit)... banuiesc ca il ai pe ultimul (singurul) disponibil la ei pe site (verifica totusi sa ai aceeasi versiune).
    * Ddr800-5-4-4-12-2t 2.1v - 3:06.42

    * Ddr800-5-5-5-15-2t 2.1v - 3:07.71


    * Ddr667-5-4-4-12-2t 2.1v - 3:07.82

    * Ddr667-5-5-5-15-2t 2.1v - 3:09.91
    Adica diferente de performanta ~1%. Sper ca te-ai lamurit.
    Last edited by Varzmaster; 23-08-2006 at 01:13.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  25. #25

    Default

    am rev 603 la bios (ultima la ei pe site), am gasit pe net si o versiune 701beta ... dat tind sa cred ca are niste fixuri doar pentru memoriile OCZ


    sincer sa fiu ma asteptam la mai mult decat ~1% diferentze intre DDR800 si DDR667


    m-am mai jucat putin cu DDR667, si daca il mai bibilesc un pic cred ca o sa pot egala DDR800 ca performantza

    * DDR667-4-4-4-10-2T 2.1V - 3:07.66
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  26. #26
    Tech Support Varzmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,178

    Default

    Poti incerca lejer si 4-3-3-x cu voltaj ceva mai ridicat.
    P: Soft is for softies. Real men use soldering irons.™
    N: Heaven is for pussies. Real men go to hell.™

  27. #27

    Default

    o sa fac deseara niste teste, sa vada daca aduce vreun spor de performantza, in orice caz, multam pentru sfaturi/comentarii/indicatii
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  28. #28

    Default

    Quote Originally Posted by Varzmaster
    Poti incerca lejer si 4-3-3-x cu voltaj ceva mai ridicat.

    am probat aseara ... duce 4-3-3-x cu voltajul default (2.1v), cand ajung acasa postez si un timp de render
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •