Page 2 of 23 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 31 to 60 of 662

Thread: P5B/Deluxe/WiFi & stuff

  1. #31
    Member Leo's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by HARDCORE
    super ciudat , doar la pornire? eu aveam la tot ce implica pornire sau repornire
    si acum ca prin minune nu mai am deloc.

    Da , deci doar la pornire mai am ... prima pornire pe zi ca sa zic asa , in rest nu mai face
    Silent enim leges inter arma

  2. #32
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by maniax
    poate careva sa posteze va rog cum anume se OC pe aceasta placa, ca ma pierd prin biosul ei, la AB9 a fost foarte simplu..
    Cum se overclockeaza pe aceasta placa CE ANUME (in principiu cresti FSB-ul cat si daca iti permite ramul, de preferat in mod 1:1)?
    Daca in BIOS-ul placii asteia te pierzi (LoL!!!...) apai atunci inseamna ca nu ai avut vreodata ocazia sa-ti bagi nasul intr-o placa semnata DFi . Deci eu nu am mai vazut BIOS asa de "subtire" pana la ASUS-ul asta (pana acuma am avut numai AMD si BIOS-uri Award/Pheonix, nu AMI).
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  3. #33

    Default

    Quote Originally Posted by Leo
    Da , deci doar la pornire mai am ... prima pornire pe zi ca sa zic asa , in rest nu mai face
    Nu mai trebuie sa faca dublu restart nici atunci, la mine cel lutin porneste din prima de fiecare data, optit pornit socs din priza oricum.
    Q6600@ 3.8 Ghz | Scythe Infinity dual fan | Asus P5K Deluxe Wifi| EVGA 9800 GTX 820/2400 | Corsair DHX4GB |CORSAIR PSU-620HX | 2XWD80JD RAID 0 & 3X WD5000AAKS | Pioneer 20X 215 SATA | Cooler Master 690 CASE | Dell E228WFP 22" | Logitech Elite & Razer Diamondback & Func 1030 black | Winfast PVR3200 PcieX | X-Fi Extreme Music |Logitech Z4e & Altec Lansing AHP 512 | D-LINK Gaming Router 4300, Saitek P2600 Rumble Pad.
    http://www.hwbot.org/user.do?userId=11339

  4. #34
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    o rugaminte la posesorii de p5b deluxe cu sau fara wifi, si la cei cu p5b & CO.

    daca puteti posta niste teste de copy si write in Everest la fsb 400 x 8 sau x 7 si la testul de photoworxx ca ceva la mine e dubas rau .
    Last edited by HARDCORE; 10-10-2006 at 23:10.
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  5. #35
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Pot confirma si eu ca nu mai exista acel enervant dublu restart dupa aplicarea noului BIOS. De niciun fel.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  6. #36
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    Pot confirma si eu ca nu mai exista acel enervant dublu restart dupa aplicarea noului BIOS. De niciun fel.
    hehe nici sefu nu mai are , deci suntem 3 cu van helsing 4 care nu mai avem dublu start deci Asus chiar a rezolvat porcaria, cele 6 mailuri care le-am trimis la support la ASUS nu au trecut neobservate, impreuna cu printscreenuri si cu poze
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  7. #37
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by HARDCORE
    cele 6 mailuri care le-am trimis la support la ASUS nu au trecut neobservate, impreuna cu printscreenuri si cu poze
    Asa-asa!!! Deci care va sa zica ne-ai pus la toti pile la Asus head quarters, huh? Care va sa zica tu crezi ca datorita faptului ca le-ai trimis TU, Stan Papuşă din Cherhanaua din Deal, mail lor, ei s-au conformat si au rezolvat problema, nu? LoL. O fost in plan treaba asta si uite ca o dat Domnu si au rezolvat-o. Nota bene pentru asta. Oricum si asa cum era, placa de baza este super potenta; parerea mea. Cel putin la mine e rock solid la 400x8 si cele mai mici voltaje si temperaturi gasite de mine. Si potential mai este kklau, insa momentan nu e nevoie.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  8. #38
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    man whooo nu am zis ca eu am sesizat problema la asus si ei au rezolvat-o brrrr whooo amice eu am afirmat ca si eu am fost printre cei care au trimis la ei o caruta de emailuri si mi s-a si raspuns la cateva din ele, iar acum ma bucur ca problema a fost rezolvata punct . Nu are rost sa citesti printre randuri, citeste totul, incearca sa intelegi si dupa aia exprimate
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  9. #39
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Haoleuuu...
    Dar chiar ca nu sti de gluma, pe cuvantul meu. Usor se mai aprinde focul, dar belea este sa-l mai si stingi .
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  10. #40

    Default

    A mai remarcat careva ca Vanderpool Technology e acum gri si nu poate fi modificat/setat?

    Stie careva la ce Core Temperature mai exact intra TCC si micsoreaza frecventa si VID-ul? In PDF-ul de la Intel nu se specifica.

    Care dintre optiunile TM si PECI sunt necesare pentru ca TCC sa functioneze corect la nevoie?
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  11. #41

    Default

    Salut,

    Dupa update-ul de bios de la versiune 0507 la 0711 (P5B Deluxe rev. 1.03 G) optiunea Hardware Monitor a devenit inutilizabila. Dau enter pe ea, se blocheaza biosul si unica varianta de-a iesi din bios e butonul reset. Problema mai aparea si la cineva cu P5B tot cu ultimul bios si am vazut aceeasi chestie si pe un forum italian. Pe aici sunt ceva posesori de P5B-uri. Bios bug? (cu 0507 mergea)

  12. #42
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by Raptor
    A mai remarcat careva ca Vanderpool Technology e acum gri si nu poate fi modificat/setat?

    Stie careva la ce Core Temperature mai exact intra TCC si micsoreaza frecventa si VID-ul? In PDF-ul de la Intel nu se specifica.

    Care dintre optiunile TM si PECI sunt necesare pentru ca TCC sa functioneze corect la nevoie?
    La mine Vanderpool Technology nu este greyat, pot sa-l modific dupa bunul plac (insa oricum nu cred ca ai nevoie de aceasta optiune). Pune PECI Enable.

    Quote Originally Posted by GNR
    Salut,

    Dupa update-ul de bios de la versiune 0507 la 0711 (P5B Deluxe rev. 1.03 G) optiunea Hardware Monitor a devenit inutilizabila. Dau enter pe ea, se blocheaza biosul si unica varianta de-a iesi din bios e butonul reset. Problema mai aparea si la cineva cu P5B tot cu ultimul bios si am vazut aceeasi chestie si pe un forum italian. Pe aici sunt ceva posesori de P5B-uri. Bios bug? (cu 0507 mergea)
    Dreptu-i ca ingheata BIOS-ul dupa ce dai ENTER pe Hardware Monitor, insa numai pentru cateva secunde (10-15 secunde maxim). Ai asteptat cel putin atata timp inainte sa dai reset la PC?
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  13. #43

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    Dreptu-i ca ingheata BIOS-ul dupa ce dai ENTER pe Hardware Monitor, insa numai pentru cateva secunde (10-15 secunde maxim). Ai asteptat cel putin atata timp inainte sa dai reset la PC?
    Nu o sa incerc.

  14. #44
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by GNR
    Nu o sa incerc.
    Eh, eu ti-am dat un sfat; daca esti capos sa nu incerci!
    Last edited by R/\ZV/\N; 21-10-2006 at 03:34.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  15. #45
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Cred ca a uitat sa puna o virgula, atit, si uite ce a iesit )
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  16. #46

    Default

    Scuze, intr-adevar am uitat de virgula. La ora aia intram in "stand by". Am incercat si asa e: dupa ~ 15s devine activa.

  17. #47

    Default

    Pina la urma cele doua optiuni din BIOS:
    "Configure SATA as" si "JMicron Controller Mode" trebuie setate in mod IDE sau AHCI? Ma intereseaza in cazul instalarii WinXP. Mai trebuie pus vreun driver de pe discheta (F6)? Pt. ca am gasit pe undeva ca driver-ul pt. JMicron functioneaza corect doar astfel.
    In cazul in care am un singur HDD - mai instalez "JMicron RAID controller driver"
    Am vazut ca pe CD-ul PB apare un folder make disk atit la chipset cit si la JMicron.
    Pina la urma e necesara crearea vreunei dischete la instalarea WinXP?
    La sunet ce driver ati instalat AD1988 simplu sau DTS?

    Multumesc

  18. #48
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Offf, greu la deal cu ...
    AHCI necesita disketa la instalare, la fel si JMicron ala daca il activezi. Nici una din cele 2 optiuni nu iti va folosi la ceva.
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  19. #49

    Default

    Quote Originally Posted by Gogu
    Offf, greu la deal cu ...
    AHCI necesita disketa la instalare, la fel si JMicron ala daca il activezi. Nici una din cele 2 optiuni nu iti va folosi la ceva.
    Pina acum n-am avut de-a face cu Intel+bios (cel putin in ultimul timp); am trecut de la AMD(A64) unde treburile erau mai simple. JMicron e activ, nu? doar ca nu stiam ce mod sa selctez (am DVD-RW pe PATA). Tot aici am vazut ca de exemplu daca ai HDD NCQ trebuie sa activezi AHCI.
    Deci sa inteleg ca cele 2 optiuni ramine pe mod IDE? Plus e necesara instalarea driverului "JMicron RAID controller driver"?

  20. #50
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Deci...AHCI e inutil, parerea mea si a multora, dar il poti activa daca nu te deranejaza sa reinstalezi Windows si sa-ti ceara discheta. JMicron il pui de mod IDE si nu ii pui nici un driver, il lasi in pace ca altfel o sa te streseze rau.
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  21. #51

    Default

    Acum e clar. Iar la driverul de sunet: AD1988 simplu sau DTS sau nu conteaza? Multumesc.

  22. #52
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    No idea, folosesc X-Fi, nu ma incurc cu pocnitori de AC-uri.
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  23. #53
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Deci in BIOS, pe AHCI puneti doar SATA, JMicron-ul il lasati pe IDE, iar in Windows cand intra NU BAGATI NICIUN DRIVER LA JMicron!!! Lasati driverul de windows sa-si faca treaba in locul pocnitorului ala de JMicron (daca ii bagati driverul, 1 ca o sa o ia razna unitatile optice si 2 nu mai scapi apoi de el nici cu uninstal). Cel mai bine este sa dati disable la intrarea corespunzatoare lui din device manager - aceea cu semnul intrebarii - si cu asta basta.

    Se poate activa AHCI-ul chiar daca nu ati instalat driverele de la bun inceputul instalarii SO-ului - acel F6.
    Iata cum se poate face acest lucru...
    Luati driverul - este ultimul de pe site de la Intel - atasat mai jos si schimbati-i extensia din rar in exe. Se va crea apoi cu el o disketa. Apoi - urmariti imaginea de mai jos caci asa trebuie sa arate in Device Manager AHCI-ul instalat; a se vedea si controlerul JMicron care este Disable!!! - o singura data va duceti pe Primary IDE Channel si dati update driver cu driverul AHCI de pe disketa nou creata din fisierul atasat. Apoi dati restart. Se intra in BIOS si se va pune HDD-ul pe SATA AHCI mode. Se salveaza noile setari ale BIOS-ului si se va reboota. In mod normal ar trebui ca lucrurile sa fie gata si sa booteze XP-ul normal, cu drievrul AHCI functional.

    AHCI-ul este pentru HDD-uri cu NCQ. Se va simti o oarescare diferenta fata de driverele RAID sau IDE normale ale windowsului.

    Se poate folosi disketa si la instalarea pe curat a XP-ului - F6 required first.

    Bafta!

    P.S.
    Stie cineva de unde pot achizitiona si eu placa - este optionala si nu vine in pachet cu mobo-ul - care are Optical Output pe ea, pentru ASUS P5B Deluxe WiFi/AP?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	AHCI.JPG 
Views:	186 
Size:	129.8 KB 
ID:	16670  
    Attached Files Attached Files
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  24. #54

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    Stie cineva de unde pot achizitiona si eu placa - este optionala si nu vine in pachet cu mobo-ul - care are Optical Output pe ea, pentru ASUS P5B Deluxe WiFi/AP?
    Am eu asa ceva: http://www.shopbot.com.au/p-19061-278620.html . Am testat-o pentru ca mi-a trebuit Optical OUT si merge. Merge pe orice placa, eu am probat pe un Shuttle! Astept o oferta decenta pe PM!

  25. #55
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Razvan, marea problema cu AHCI este ca in zilele noastre lumea nu prea mai are floppy in computer, si nu prea ai alta optiune
    Eu unul nu mai am floppy de 2 ani de zile, si mi se pare aberant ca un produs de ultima generatie sa aiba drivere ce se pot instala NUMAI de pe discheta.
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  26. #56
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by Gogu
    Razvan, marea problema cu AHCI este ca in zilele noastre lumea nu prea mai are floppy in computer, si nu prea ai alta optiune
    Eu unul nu mai am floppy de 2 ani de zile, si mi se pare aberant ca un produs de ultima generatie sa aiba drivere ce se pot instala NUMAI de pe discheta.
    Special pentru tine Gogule :
    " If you can't use a floppy, you can always download "Intel(R) Matrix Storage Manager"(iata61_enu.exe) from the intel site, use winrar to extract the setup files load cmd.exe or create a .cmd file and use "Setup.exe -A -P<PATH>" to extract the drivers from the setup without installing the whole software(or get the "this computer does not meet the minimum requirement.." error message)

    exemple: "Setup.exe -A -Pc:\intelAHCIdrivers" will extract the 32 and 64bits drivers in c:\intelAHCIdrivers
    ".

    Sursa AICI.

    Cauta pe pagina la Intel RAIDAHCI Software - Intel Matrix Storage Manager v6.1.0.1002.exe. De asta ai tu nevoie daca nu ai Floppy (o piesa rudimentara deja, relicva prin calculaoarele noastre, insa stii cum se spune... un rau necesar ; nu strica sa ai asa ceva prin carcasa calculatorului sau oricum, la-ndemana).
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  27. #57
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Hmm, interesant, multam. Ma duc sa testez pe un laptop first, sa vad ca merge
    Si nu, floppy nu e un rau necesar, e o idiotenie antica si sunt idioti cei care au facut Windows XP sa NECESITE floppy la instalare. Chiar sunt curios cum o sa fie cu Vista, daca si ala cere driveri de pe floppy....
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  28. #58

    Default

    " If you can't use a floppy, you can always download "Intel(R) Matrix Storage Manager"(iata61_enu.exe) from the intel site, use winrar to extract the setup files load cmd.exe or create a .cmd file and use "Setup.exe -A -P<PATH>" to extract the drivers from the setup without installing the whole software(or get the "this computer does not meet the minimum requirement.." error message)

    exemple: "Setup.exe -A -Pc:\intelAHCIdrivers" will extract the 32 and 64bits drivers in c:\intelAHCIdrivers
    ".

    Cum se face mai exact chestia asta ca m-a cam bagat in ceata faza cu setup.exe-A-P?
    M-am descurcat pina la urma; dupa care banuiesc ca urmeaza: Primary IDE Channel + update driver cu driverul AHCI de pe HDD+restart+bios (AHCI)
    Last edited by GNR; 22-10-2006 at 00:48.

  29. #59
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by GNR
    Cum se face mai exact chestia asta ca m-a cam bagat in ceata faza cu setup.exe-A-P?
    LoL, eu am ales the easyest way . Nu mi-am batut capul sa extrag driverele de acolo, insa presupun ca poti incerca sa ignori cate un parametru ca sa vezi ce se intampla. Eu ti-am dat cireasa, de lingurita faci tu rost , insa daca dezlegi nodul gordian posteaza aici rezultatul ca sa stie tot poporul. Asa este frumos.

    Quote Originally Posted by Gogu
    Si nu, floppy nu e un rau necesar, e o idiotenie antica si sunt idioti cei care au facut Windows XP sa NECESITE floppy la instalare. Chiar sunt curios cum o sa fie cu Vista, daca si ala cere driveri de pe floppy....
    Pai este un legacy pe care o groaza de lume INCA il foloseste. Si daca este folosit, deci INCA se cere prezent, Microsoftul s-a conformat si cred ca se va conforma in continuare; insa nu aici este buba ci la o multime de alte softuri care, la fel, INCA au nevoie de floppy disk (scoate tu floppy-urile din PC-urile operatorilor de pretutindeni sa vezi ce se intampla => HENŢ, caci cu asa ceva stiu sa lucreze, ce sa-i faci... Pe mine cel mai mult ma dispera/enerveaza tupeul cu care vinzatorul iti cere 2RON/buc., mai mult decat pe un blank CD/DVD).
    Deja deviem de la topicul thread-ului, sorry...
    Last edited by R/\ZV/\N; 22-10-2006 at 00:57.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  30. #60

    Default

    Am reusit sa extrag driverele, folosind linia comanda in cauza. Dupa aia trebuie sa vad ce si cum se face (Primary IDE Channel + update driver cu driverul AHCI de pe HDD+restart+bios+AHCI).

    Am mai gasit in fisierul readme de pe cd:

    1. DETERMINING THE PROCESSOR TYPE
    2. CHOOSING THE EXECUTABLE
    3. RUNNING THE EXECUTABLE

    Alegerea executabilului se face functie de SO sau procesor? Ex. SO/CPU 32/64? => executabil banuiesc 32 (chiar daca procesorul e pe 64)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 39
    Last Post: 30-05-2008, 13:12
  2. Funny PC stuff
    By mache in forum Community
    Replies: 32
    Last Post: 26-01-2006, 21:14
  3. Funny stuff
    By augostino in forum Community
    Replies: 0
    Last Post: 23-03-2005, 19:29
  4. Comanda de modding/quiet stuff
    By Gogu in forum Closed
    Replies: 20
    Last Post: 02-11-2004, 23:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •