Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 662

Thread: P5B/Deluxe/WiFi & stuff

  1. #61
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Da (pai XP 64bit version numai pe CPU pe 64 biti ruleaza si viceversa). Nu ai citit pe site la ASUS, pe linkul dat de mine mai sus? Chiar si in citatul pus mai sus se poate observa acest lucru.

    Si NU FOLOSI ce este pe CD-ul placii de baza pentru ca este vechi; ia ce ti-am zis eu sau fisierul atasat de mine, daca ai floppy disk, pentru ca sunt ultimele versiuni, la zi.

    Ai scos driverele din cab-uri sau numai ai extras ce-i in prima arhiva? Daca da, cum?
    Last edited by R/\ZV/\N; 22-10-2006 at 02:11.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  2. #62
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Nu merge cu IATA61 ala, tocmai am incercat si nada, nu vrea sa instaleze driverul de AHCI.
    You can fuck off to Tibet and I shall have men, nutters from Parkhurst, dressed in yeti suits up Everest with meat cleavers ready to chop your tarty fucking legs off.

  3. #63

    Default

    Quote Originally Posted by Gogu
    Nu merge cu IATA61 ala, tocmai am incercat si nada, nu vrea sa instaleze driverul de AHCI.
    Eu doar am extras driverele nu le-am instalat inca. Am dezarhivat exe.ul, am creat un director pe C si am aplicat linia comanda. Dupa aia, nu stiu cum se procedeaza. Banuiesc ca asa cum era scris si mai sus cu update driver.... din ce scrie Gogu se pare ca nu merge metoda. Sau ala pe forum la Asus nu a descris complet procedura.

    Ce am mai descoperit in BIOS (poate voi stiti deja) daca la timing-uri pui 5 in loc de 6 se poate face OC fara alte modificari. La mine a mers FSB 400 (2.8 GHz), 1:1 cu RAM-ul. Mai mult n-am incercat ca nu stiu cit tine cooler-ul box.
    Last edited by GNR; 22-10-2006 at 14:24.

  4. #64

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    Luati driverul - este ultimul de pe site de la Intel - atasat mai jos si schimbati-i extensia din rar in exe. [/COLOR][/B]
    Poti da un link te rog, de unde de pe site-ul intel? Eu nu am gasit arhiva.rar, e ceva, dar cu zip, care dezarhivata devine exe cu data 22.06.2006 iar pe site-ul lor zic ca: v.6.1.0.1002 din 8/1/2006?

    Daca tot exista IATA61.exe de ce nu poate fi instalat pur si simplu, ci trebuie extrase driverele..............
    Last edited by GNR; 22-10-2006 at 14:55.

  5. #65
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Am reusit intr-un final, pe laptop de fapt, ca pe desktop inca nu am incercat.
    Pentru laptop e simplu, dar nu cum a zis Razvan, numai ca nu sunt driveri decit pt. laptop, dar banuiesc eu ca se pot inlocui driverii propriu-zisi cu aia din IATA61 si va merge si pe desktop.

  6. #66
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by GNR
    Ce am mai descoperit in BIOS (poate voi stiti deja) daca la timing-uri pui 5 in loc de 6 se poate face OC fara alte modificari. La mine a mers FSB 400 (2.8 GHz), 1:1 cu RAM-ul. Mai mult n-am incercat ca nu stiu cit tine cooler-ul box.
    Despre care parametru vorbesti tu? Unde anume ai pus 5 in loc de 6? Ca "timingurile" este cam vag, generalizat: timingurile mele de exemplu sunt 8.4.3.4 (cateva dintr ele) la 400x8.

    Quote Originally Posted by GNR
    Poti da un link te rog, de unde de pe site-ul intel? Eu nu am gasit arhiva.rar, e ceva, dar cu zip, care dezarhivata devine exe cu data 22.06.2006 iar pe site-ul lor zic ca: v.6.1.0.1002 din 8/1/2006?

    Daca tot exista IATA61.exe de ce nu poate fi instalat pur si simplu, ci trebuie extrase driverele..............
    Man eu pur si simplu am citit toata pagina aia de pe forumul ASUS (cea din link) si am urmat pas cu pas ce au zis aia pe acolo. Am dat search pe pagina la Intel la ce zic aia de pe forum. Voi ati citit cu atentie cap-coada ce au zis aia pe acolo?
    Cat despre treaba cu driverul am mai zis ca eu l-am instalat de pe diskata, insa v-am oferit si o alta varianta pentru cei fara floppy, varianta pe care insa NU am incercat-o. De aceea am si zis ca daca va rezolvati prin metoda B sa postati aici CAP-COADA frumos, intr-un singur post, cum ati facut, asa cum v-am povestit si eu, ca sa se stie pe viitor si de altul care se izbeste de asa ceva.
    Numai bine.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  7. #67

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    Despre care parametru vorbesti tu? Unde anume ai pus 5 in loc de 6? Ca "timingurile" este cam vag, generalizat: timingurile mele de exemplu sunt 8.4.3.4 (cateva dintr ele) la 400x8.
    Din ce imi aduc aminte timing-urile pe default sint ceva de genul: 6-6-6-15-6; daca modificam FSB-ul pauza (fatal error si nimic). Dupa ce am pus peste tot 5 in loc de 6 a mers FSB 400 fara probleme.

    Te-am rugat sa imi dai un link cu locatia de pe site-ul Intel de unde ai luat ultima versiune de driver pt. AHCI (pt.viitoarele versiuni). Instalarea lui tu ai facut-o din Win cum ai scris mai sus sau la instalarea WinXP?
    Last edited by GNR; 23-10-2006 at 00:50.

  8. #68
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Faza cu AHCI la laptop am rezolvat-o simplu : http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=457699
    Merge pentru ICH7(R/M) si ICH6(R/M) cam orice versiune. Cu skill se poate face sa mearga si pe ICH8R cred, inlocuind citeva .inf si ce mai trebuie pe acolo, dar mi-e lene acuma.

    Pe desktop(ICH8R) cica se instaleaza IATA si atit, ar trebui sa mearga, dar ma cam indoiesc...mai caut.

  9. #69
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Dublu post. Sorry.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  10. #70
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by GNR
    Te-am rugat sa imi dai un link cu locatia de pe site-ul Intel de unde ai luat tu ultima versiune de driver pt. AHCI. Instalarea lui tu ai facut-o din Win cum ai scris mai sus sau la instalarea WinXP?
    Uh... Mai, tind sa cred ca ti-e lene sa arunci macar o pivire. Deci la Intel pe pagina exista un meniu in stanga care contine un alt submeniu DOWNLOADS unde se vede de la o posta ASTA

    Si da, eu am facut-o din Windows.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  11. #71

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    Uh... Mai, tind sa cred ca ti-e lene sa arunci macar o pivire. Deci la Intel pe pagina exista un meniu in stanga care contine un alt submeniu
    Nu mi-a fost lene, dar arhiva data de tine era diferita de cea pe care, de exemplu, am luat-o de pe site (era zip iar in ea era direct executabilul).

    Mersi oricum.

  12. #72
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by GNR
    Nu mi-a fost lene, dar arhiva data de tine era diferita de cea pe care, de exemplu, am luat-o de pe site (era zip iar in ea era direct executabilul).

    Mersi oricum.
    OK, no problem; insa ce am pus eu pe forum este exact ce ai luat si tu de pe site de la Intel. Identic, aceeasi versiune.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  13. #73

    Default

    First of all - there is a way to get AHCI working without borrowing a floppy drive. Procedure is quite simple:

    1. connect your hard drive to ICH8R controller and set it to IDE in BIOS. Set JMicron's SATA port to IDE as well (or disable it like I did).
    2. install XP SP2 without worrying about RAID drivers.
    3. reboot and enable JMicron SATA and set to AHCI in BIOS.
    4. load Windows - it will ask for JMicron RAID drivers. Install them.

    if you want AHCI on ICH8R then connect your hard drive to JMicron, set ICH8R to AHCI and load Windows. Then install Intel Matrix Storage drivers.

    Practic din ce am inteles eu muti cablul HDD-ului si cauti sa vezi care conectori sint pt. ICH8R si care pt. JMicron.

    Sursa:http://forums.anandtech.com/messagev...VIEWTMP=Linear

  14. #74
    Bunny Fastard Caligula's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Clubul Violatorilor de Imbecili
    Posts
    1,455

    Default

    Atentie la Intel Matrix Storage Manager, daca folositi RAID0 activati "Volume write-back cache" (default mi-a venit dezactivat).
    Atasat aveti testele de performanta cu HD Tach 3.0, scurt (8M) si lung (32M).
    Rezultatele sunt cel putin imbucuratoare.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	wboff8m.PNG 
Views:	137 
Size:	119.0 KB 
ID:	16680   Click image for larger version. 

Name:	wbon8m.PNG 
Views:	128 
Size:	121.3 KB 
ID:	16681   Click image for larger version. 

Name:	wboff32m.PNG 
Views:	130 
Size:	120.1 KB 
ID:	16682   Click image for larger version. 

Name:	wbon32M.PNG 
Views:	133 
Size:	118.0 KB 
ID:	16683  

    A guilty conscience is more honorable than regret.

  15. #75
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by GNR
    First of all - there is a way to get AHCI working without borrowing a floppy drive. Procedure is quite simple:

    1. connect your hard drive to ICH8R controller and set it to IDE in BIOS. Set JMicron's SATA port to IDE as well (or disable it like I did).
    2. install XP SP2 without worrying about RAID drivers.
    3. reboot and enable JMicron SATA and set to AHCI in BIOS.
    4. load Windows - it will ask for JMicron RAID drivers. Install them.

    if you want AHCI on ICH8R then connect your hard drive to JMicron, set ICH8R to AHCI and load Windows. Then install Intel Matrix Storage drivers.

    Practic din ce am inteles eu muti cablul HDD-ului si cauti sa vezi care conectori sint pt. ICH8R si care pt. JMicron.

    Sursa:http://forums.anandtech.com/messagev...VIEWTMP=Linear
    Pai adica eu explic ca NU TREBUIE sa insatelzi vreun driver la JMicron si tu ce citate bagi mai sus?
    Si-apoi este clar care conectori sunt pentru ICH8R si care pentru JMicron, nu e mare inginerie sa te uiti in manual sau pe placa de baza ca sa-ti dai seama.
    Ideal este sa-ti tii hardurile conectate pe AHCI pe SATA ICH8R, nu pe jegul ala de controler.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  16. #76

    Default

    Era o metoda muncitoreasca sa pui AHCI-ul. Poate pina la urma or nimeri-o si cu driverul pt. JMicron. Pe linkul dat toti tipa legat de JM si driverul audio.

  17. #77
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7

    Default error free???

    Quote Originally Posted by GNR
    Eu doar am extras driverele nu le-am instalat inca. Am dezarhivat exe.ul, am creat un director pe C si am aplicat linia comanda. Dupa aia, nu stiu cum se procedeaza. Banuiesc ca asa cum era scris si mai sus cu update driver.... din ce scrie Gogu se pare ca nu merge metoda. Sau ala pe forum la Asus nu a descris complet procedura.

    Ce am mai descoperit in BIOS (poate voi stiti deja) daca la timing-uri pui 5 in loc de 6 se poate face OC fara alte modificari. La mine a mers FSB 400 (2.8 GHz), 1:1 cu RAM-ul. Mai mult n-am incercat ca nu stiu cit tine cooler-ul box.


    Bine dar ai incercat daca da erori in memtest sau orthos blend???? ca mie daca nu las pe auto si umblu la spd am erori in toate testele fsb 400 corsair xms 6400 auto 5 6 6 18 -daca dau 5 5 5 18 problem ,ar putea cineva sa puna niste setari in bios la chipset pentru o consultare ????poate am gresit eu ceva

  18. #78
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by zbs
    ... ar putea cineva sa puna niste setari in bios la chipset pentru o consultare ????poate am gresit eu ceva
    ...astea ar cam fi unele.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	MemSet.JPG 
Views:	163 
Size:	64.3 KB 
ID:	16698  
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  19. #79
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    ...astea ar cam fi unele.


    astea sunt ale mele pe default,eu vreau doar 5 5 5 18 ,ce fac le setez cu memset ?? cu voltaj maxim??2,1??
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	memset2.JPG 
Views:	160 
Size:	164.9 KB 
ID:	16709  

  20. #80
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Pai nu, incerci sa le setezi manual. Le iei bucata cu bucata si in pasi mici si dupa fiecare schimbare dai Orthos. De setat permanent tot din BIOS trebuie sa aplici, insa pentru teste poti folosi MemSet-ul (mi se pare ca nu pastreaza setarile si la reboot sau daca le pastreaza atunci o face doar cu MemSet-ul pus in startup; vezi su tu acuma...). Si voltajul il cresti atat cat iti permite maximul memoriilor, insa numai daca este nevoie (tu oricum vad ca ai timinguri relaxate asa ca nu vad de ce nu ar merge cu voltajul default)
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  21. #81
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7

    Default

    orice incerc imi da eroare la memorii ori cu memtest ,prime sau chiar superpi .....deci dau spd disabled setez ramu 800(jumper free config) si las aceleasi latente mari care mi le ia pe auto,indiferent de voltaj (auto-2,1maxim)......concluzie : ori sunt eu tampit rau ,ori ramu nu poate ori placa e varzuca .ramu il am de juma de an si a mers ddr 800 cu 4 4 4 12 sau 5 5 5 15 volt auto dar pe alta placa si alt procesor dar nu 1:1 cu procu .tu ce zici ?? cred ca nu setez ceva in bios cum trebuie

  22. #82

    Default

    va intreb si eu ceva:la voi in Everest cand pc-ul e in IDLE, la Overclock arata multi mai mic decat cel normal?Adik Core2Duo are o incorporata o tehnologie gen Cool'n .....ca AMD-urile

  23. #83
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    da asa este ai optiunile de Speed Step si C1E in bios la Cpu , una scade voltajul si una scade multiplicatorul , daca le dai disable nu se mai intampla treaba asta .
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  24. #84

    Default

    am si eu o belea. Sistemul meu nu vrea mai mult de FSB 400. Am un P5B Deluxe, un E6600 si 2 X 512 Corsair Twin2X 6400C5. Ramul il las pe SPD, bag voltaj in el maxim.In procesor bag 1.45V, iar in MCh bag 1,65V ca atat e maxim. Oricat as seta multiplicatorul sistemul booteaza dar la intrarea in Windows da restart .Pot sa fac ceva sau am avut bad luck. Ce ma trage in jos??

  25. #85
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Cel mai probabil te trage in jos nestiinta.
    9x400MHz probabil nu tine cu voltajul ala daca nu cumva ai proc foarte foarte bun si/sau pre-testat. 8x400MHz nu stiu de ce nu ar tine, probabil memoria sau placa de baza, desi cred ca e memoria.
    Continua sa bagi voltaje maxime tu in tot ce prinzi, si poate strici ceva. Succes.

  26. #86

    Default

    ce pot sa zic, m-ai luminat. voltaj maxim am bagat doar in MCH.Memoria merge cu 2.2V iar procesorul cu 1.45V . 9 X 400 tine dar mai sus nu,adik nu vrea FSB mai mare.
    astept si alte sugestii, nu numa de la zei destia care s-au nascut invatzati

  27. #87

    Default

    Din cate stiu eu, modul RAID are incluse toate beneficiile aduse de modul AHCI (NCQ & stuff).
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  28. #88
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    NCQ numai beneficiu nu e pentru desktop, sincer sa fiu. Daca te referi la ICH8R in mod RAID, da, activeaza automat si AHCI, evident.

    ShadowShark, mai citeste si tu ce scrii, ca te contrazici singur. Ba ai dat voltaj maxim in RAM, ba nu ai dat, care e pina la urma ?
    Dupa cum ti-am zis, 3.6GHz cu 1.45V deja e foarte bine, de fapt peste 400MHz FSB iti sare in strap si nu are rost sa incerci. vMCH maxim fara nici o modificare la racirea de NB nu e prea recomandat.
    In functie de BIOS, se prea poate ca la 400MHz FSB, cu BIOS mai vechi, sa nu sara cum trebuie in strap si sa moara, ceea ce ar explica problema ta.
    Sau, pur si simplu placa nu vrea NBCC de 450MHz, si de aia nu vrea FSB mai mare de 400MHz la multiplicator 8x, 7x, etc. Incearca 9x405 de exemplu, cu memoria pusa ca 533(adica 1:1) cu 5-5-5-15, daca nici asa nu vrea, cel mai probabil e de la BIOS.
    Evident, cel mai simplu ar fi setat frumos memoria 533 5-5-5-15, FSB 400MHz, multiplicator 8X, PCI-e 105MHz, intrat in Windows si incercat ClockGen.
    Eventual poate venim la tine sa iti facem noi OC, ca e mai simplu decit sa postezi pentru fiecare optiune din BIOS si fiecare programel de OC pe care nu l-ai incercat.

    PS. Nu sunt zeu, sunt sfertizeu, bunicul din partea mamei traieste in sfere existentiale mai inalte

  29. #89

    Default

    De ce faci afirmatia aia? (un bench, o explicatie, etc) Si in caz ca ai dreptate, cum se poate dezactiva NCQ?
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  30. #90
    A student of the Force Gogu's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,820

    Default

    Offf, greu o fi sa cautati si voi pe net bench-uri, vreti totul mura in gura.
    http://www.storagereview.com/articles/200607/500_7.html

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 39
    Last Post: 30-05-2008, 14:12
  2. Funny PC stuff
    By mache in forum Community
    Replies: 32
    Last Post: 26-01-2006, 22:14
  3. Funny stuff
    By augostino in forum Community
    Replies: 0
    Last Post: 23-03-2005, 20:29
  4. Comanda de modding/quiet stuff
    By Gogu in forum Closed
    Replies: 20
    Last Post: 03-11-2004, 00:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •