Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
P5B/Deluxe/WiFi & stuff
Page 1 of 23 12311 ... LastLast
Results 1 to 30 of 662

Thread: P5B/Deluxe/WiFi & stuff

  1. #1

    Default P5B/Deluxe/WiFi & stuff

    Tocmai am facut saltul de la un Barton la C2D + P5B Deluxe. M-am pierdut in optiunile din BIOS, majoritatea nu le-am mai vazut pana acum. Am sa pun aici toate optiunile care ma intereseaza:

    - FSB Termination Voltage: Auto/1.2/1.3/1.4/1.45 (Default: Auto)
    - NB VCore: Auto/1.25/1.45/1.55/1.65 (Default: Auto). Este asta tensiunea care trebuie sa o ridic pentru a creste FSB-ul? 1.65V nu este prea mult? Cam cat e nevoie pentru FSB de 400 MHz?
    - SB VCore: Auto/1.5/1.6/1.7/1.8 (Default: Auto). Are sens sa ma ating de asta?
    - ICH Chipset Voltage: Auto/1.057/1.215 (Default: Auto). Aceeasi intrebare ca mai sus. Cu ce se ocupa acest ICH Chipset?

    Cu ce se ocupa urmatoarele?
    - C1E Support: Enabled/Disabled
    - Max CPUID Value Limit: Enabled/Disabled
    - CPU TM function: Enabled/Disabled
    - Execute Disable Bit: Enabled/Disabled
    - PECI: Enabled/Disabled
    - Intel SpeedStep: Auto/Disabled. Aceasta optiune a disparut odata cu instalarea ultimei versiuni de BIOS (0614). Oricum tineam pe Disabled.

    Cam ce valori sunt recomandate pentru urmatoarele optiuni astfel incat sa nu fie ridicol de mari dar nici sa nu puna in pericol stabilitatea?
    - DRAM Write Recovery Time: 2/3/4/5/6 (Default: 6)
    - DRAM TRFC: 20/25/30/35/42 (Default: 42)
    - DRAM TRRD: 0-15 (Default: 10)
    - Rank Write to Read Delay: 0-31 (Default: 10)
    - Read Precharge Delay: 0-15 (Default: 10)
    - Write to Precharge Delay: 0-31 (Default: 10)

    - Static Read Control: Auto/Disabled/Fast/Faster

    Care este tensiunea "default" pentru DDR2? Care este o tensiune safe pentru functionare 24/7? Aceleasi intrebari si pentru un E6600. Cam ce tensiune ar fi necesara (aproximativ, un interval) pentru rularea la 3 GHz? Care ar trebui sa fie tensiunea pe NB pentru un FSB de 400 MHz?
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  2. #2

    Default

    Vad ca nimeni nu raspunde aici. Ma gandeam ca poate ar fi util un topic despre P5B si variantele sale. Rog un moderator sa-mi mute primul post in topic-ul despre placi de baza si sa stearga postul asta.
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Am si eu aceleasi intrebari si nedumeriri ca si tine. Abia am asamblat un E6400 pe o Asus P5B Deluxe WiFi/AP si niste Corsair 2x1Gb 6400C4. Am pus ultimul BIOS, P5BD0614 si apoi m-am priceput sa pun FSB-ul la CPU la 350. In rest pauza totala. Stau si ma uit ca vitelul la poarta noua. Am cautat si pe net, dar nu gasesc ce fac optiunile descrise mai sus de Raptor. Pe AMD ma pricep; asta am avut pana acuma. la Intel sunt cobza.
    Ceva ajutoare?

    Cum overclockez? Nu vad niciun divizor nimic. Cum fac sa mearga 1:1 CPu si RAM? Bagati si voi pls sfaturi (puteti sa injurati in voie la noobul din mine, insa pls help!!!).
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  4. #4
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    - FSB Termination Voltage si
    - NB VCore

    Astea 2 trebuie sa le ridici daca vrei sa cresti FSB u .. pentru 400 la i975 ajunge si daca las astea la default.. la i965 nu stiu cum e..

    - C1E Support si
    - Intel SpeedStep

    Daca astea sunt la Enabled, respectiv Auto, atunci cand procesorul nu este folosit scade multi si vCore ul inapoi ( La fel cum e si CnQ la AMD ).
    Tensiunea "default" pentru DDR2 cred ca variaza.. pe la 1.8 este ( cred ).
    O tensiune safe pentru functionare 24/7 cred ca este 2.2v ( asta depinde si de ce chipuri sunt pe DIM uri .. ).
    Pentru 3G ajunge si vdef, sau chiar 1.2v , sau mai putin

    R/\ZV/\N , in bios ai posibilitate sa setez pt memorie chesti ca : 667 , 800 , etc ( nu stiu exact cum e la Asus ) si 667 este 1:1 cu strapu 1066 ( daca nu gresesc.. ) .

    E6400 ala al tau, cred ca tine linistit un 8 x 400 cu memoriile in 1:1 ..

    LE : 533 este 1:1 cu strap 1066
    Last edited by M3kk; 17-09-2006 at 18:54.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  5. #5

    Default

    Offtopic: ce e un strap?
    Ontopic: 1:1 pentru DDR 667 ar fi FSB 333 deci banuiesc ca "strap" de 1333 (whatever that may be).
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Deci atunci cand overclockez CPU-ul si dau restart apoi la PC se opreste intai si apoi porneste. De ce? Care-i baiul? Asa este normal sa faca?
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  7. #7
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Da, e normal, cel puţin în cazul P5B. Aşa mi-a făcut şi mie pe sistemul asamblat săptămâna trecută (P5B Deluxe WiFi + E6600). La început mă gândeam că e ceva în neregulă, dar după câteva restarturi am realizat că aşa e setat BIOS-ul, probabil în timpul ăsta verifică valorile modificate şi nu porneşte placa până nu "îşi dă seama" că e OK.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  8. #8
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    darkzone legat de HDD: ce ai pus in BIOS la SATA? IDE, RAID sau AHCI si cum ai facut?
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  9. #9

    Default

    Recomandat este sa pui AHCI astfel incat HDD-urile cu NCQ si alte chestii mai avansate sa mearga. Eu n-am stiut treaba asta si l-am avut setat pe IDE, iar acum, dupa ce mi-am pus Windows XP, daca schimb pe AHCI nu mai vrea sa booteze. Asta e... pana la urmatorul reinstall.
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  10. #10
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    darkzone legat de HDD: ce ai pus in BIOS la SATA? IDE, RAID sau AHCI si cum ai facut?
    Am pus AHCI din prima, înainte de instalarea sistemului de operare. Parcă şi la P5W DH e aceeaşi problemă.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  11. #11
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    AHCI sau RAID? De ce intreb? Pai pentru ca l-am pus prima oara pe ACHI si am avut probleme in XP dupa ce s-a instalat, in sensul ca la instaluri de programe pe care in mod normal le instalam de data aceasta imi dadeau tot felul de balarii si nu le-am mai putut instala. Pe site la ASUS se spune ca nu se recomanda a se instala ACHI-ul decat NUMAI IN VISTA, tocmai din cauza acestor "balarii".
    Am dat jos XP-ul si apoi in BIOS am RAID in loc de IDE sau AHCI. Am bagat discheta cu driverul (F6 la instalul XP-ului). Apoi o data instalat SO-ul, am bagat driverul pentru chipset si ce mai era de bagat, dar si driverul JMicron (am o unitate optica pe IDE).
    Am gresit cu ceva? Este OK cum am facut?
    Daca voua va merge AHCI-ul va rog explicati-mi si mie cum ati facut.
    Vreau sa stiu daca la mine, asa cum am procedat in descrierea de mai sus, HDD-urile imi merg la adevaratul lor potential.

    In alta ordine de idei...
    Acuma, cand in BIOS am SATA setat ca RAID, la restart de pc HDD-urile mi se inchid si pornesc apoi in timpul POST-ului. Inainte cand le aveam puse ca IDE nu se comportau asa. De ce oare? Asa lucreaza controlerul, ICH8-ul? Asa face si la voi?

    Multam.

    P.S.
    In BIOS, la POWER, ati pus Enable sau Disable ACPI 2.0 si ACPI APIC-ul? Cel din urma cu ce naiba se manaca? Eu pe sistemul cu AMD, APIC-ul il am dezactivat. Din cate stiu eu, acolo, mai aloca un calup de intreruperi in plus si este pentru multiprocesor. In BIOS-ul P5B-ului tot acest lucru vrea sa insemne? Daca da, atunci no need it.
    Last edited by R/\ZV/\N; 19-09-2006 at 18:19.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  12. #12
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Pe sistemul respectiv erau 4 HDD-uri SATA şi 2 HDD-uri PATA, plus un DVD-RW. Am pus SATA-urile pe primele 4 porturi (1 şi 2 în RAID 0), un HDD PATA l-am conectat cu un Serillel la al 5-lea port SATA, unitatea optică pe JMicron ca Master şi al doilea HDD PATA ca Slave pe acelaşi JMicron. Am setat AHCI doar pe JMicron, altfel nu-mi vedea opticul şi HDD-ul. Pe SATA am pus, evident, RAID, după care am ales din meniu (Ctrl+F11, parcă) cele două HDD-uri pentru matrice, restul le-a văzut separat. N-am avut nici un fel de probleme după instalarea SO, totul a rulat normal. În schimb, pentru JMicron n-am mai instalat driverul, l-am lăsat ca Standard IDE ATA Controller.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  13. #13
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    1- Eu am pus HDD-urile pe ACHI-ul de pe ICH8. De aceea am avut belele in Windows. HDD-urile mele nu sunt legate in niciun fel de RAID, insa RAID am bifat la optiunea SATA in BIOS.
    2 - Sa inteleg ca e mai bine daca nu instalez driverul JMicron in Windows?
    3 - Legat de problema cu HDD-urile la restart si cu APIC-ul... Nimic-nimic?...
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  14. #14
    Your Best Dj 4 Events! DjLeco's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucuresti,Dr Taberei.
    Posts
    1,273

    Talking Nu

    Nu instalati Driverul JMicron in windows, lasati standard IDE!

    http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=4736
    GAMING™: Sandy Bell 2600K@4800Mhz/1,320Vcore||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||MSI GTX 680 & Nvidia 3D Vision||ASRock P67 B3 Extreme 6||4Gb G.Skill RipjawsX@2133Mhz 8.10.10.28/1T@ 1,56V||2xCorsair Force 3 S-Ata 3SSD+6TB||Creative X-Fi Platinum Fatal1ty||Corsair TX850W||BenQ XL2410T 3D LED 120Hz||Antec 1200||Win Xp Pro+Win 7 Pro Licence

  15. #15

    Default

    Cat de mult inseamna 1.625 VCPU in BIOS si 1.54V raporat pentru folosire 24/7 cu Scythe Infinity?
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  16. #16
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Ambele valori sunt cam mari pentru C2D Mai ales pentru 24/7. Pentru un bench e OK, dar nu mai mult. Cel puţin eu nu l-aş ţine aşa.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  17. #17

    Default

    Mda probabil ca n-o sa stau la tensiunea aia... ajunge pe la 75C in orthos
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  18. #18
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Multam pentru raspunsuri. DjLeco am luat la cunostinta si respectivul thread cu bune si rele. Am vazut acolo ca unii nu ating valori prea mari ale FSB-ului in overclock. La mine cu ultimul BIOS P5BD0614 si la prima strigare, asa dupa ureche (ma repet, e primul meu contact cu Intel si setari cam zero barat dupa creierii mei pe aceasta platforma) mi-o stat in 3200MHz 1:1 cu ramul, adica 800x4 (totul pus pe default) insa dupa circa juma de ora mi-a inghetat sistemul (C2D E6400 racit de Ninja si 2x1Gb Corsair 6400C4). Am marit niste voltaje, tot dupa ureche si acuma sta la viteza amintita, insa vreau sa ma edific serios despre cele 4 voltaje ce se pot schimba in BIOS, in afara de Vcore.
    VA ROG, le puteti explica? Ca nu prea gasesc pe net, de exemplu, ce naiba este cu voltajul la FSB Termination; apoi stiu ca ICH este tot una cu SB-ul, caz in care de ce sunt 2 voltaje distincte si pentru unul si pentru celalalt? Cam care ar fi valorile pe care voi le precticati pentru aceste voltaje si limitele lor safe?

    Dar la punctul 3 nu-si da nimeni cu presupusul?... Please?...

    Jdemii de multumiri cunoscatorilor!
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  19. #19
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Găseşti aici toate detaliile. N-are rost să le mai scriem şi aici încă o dată.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  20. #20
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  21. #21
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    Quote Originally Posted by R/\ZV/\N
    ai testat? ai dublu start sau nu?
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  22. #22
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Nu, n-am apucat sa testez; am fost plecat cu treaba. Insa tocmai ma pregateam sa intreb si eu acelasi lucru . Tocmai pe duminica sau luni o sa am timp de asta. Insa daca face cineva primul pas si-l testeaza il rog sa posteze aici impresii.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  23. #23

    Default

    L-am pus eu 0711 merge ok nici o problema inca, ceva setari de sunet foarte interesante.
    Q6600@ 3.8 Ghz | Scythe Infinity dual fan | Asus P5K Deluxe Wifi| EVGA 9800 GTX 820/2400 | Corsair DHX4GB |CORSAIR PSU-620HX | 2XWD80JD RAID 0 & 3X WD5000AAKS | Pioneer 20X 215 SATA | Cooler Master 690 CASE | Dell E228WFP 22" | Logitech Elite & Razer Diamondback & Func 1030 black | Winfast PVR3200 PcieX | X-Fi Extreme Music |Logitech Z4e & Altec Lansing AHP 512 | D-LINK Gaming Router 4300, Saitek P2600 Rumble Pad.
    http://www.hwbot.org/user.do?userId=11339

  24. #24
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASUS rulzzzzzzzzzzzzzzzzz
    din fundul strafundul palmanilor mei , biosul 0711 aduce linistea si pacea

    fara dublu start
    dupa cum a zis si spiderr se intampla dublu start doar prima data dupa ce ai dat restart dupa rescrierea biosului, recunosc ca mi-a picat fata de dezamagire, si dupa aceea cand am dat restart la sistem sa pun lateralul fiindca am dat Clear Cmos .... miracol!!!!
    400 x 8 din prima cheie, sariti fratilor ca merge, in sfarsit dupa lungi asteptari
    Last edited by HARDCORE; 07-10-2006 at 09:24.
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  25. #25
    Member Leo's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    43

    Default

    Heh , l-am pus si eu , se pare ca la fiecare merge diferit! La mine tot asa prima oara a mai facut duble reset , si peurma nu .....Dar azi de dimineata cand am aprins pc-ul ... surpriza un mic "dublu reset" la fsb-ul "obisnuit" pt mine 360 !


    PS: se pare ca asus nu e "rulz" decat la cateva placi probabil ( cine are bulan sa prinda una buna ) la mine mai mult de fsb 360 nu este deloc orthos stable ! Si cu alt cpu , si cu alte mem .... nimick ... mah gandesc sa iau un 6600 ca sa am multiplicatoru mai mare
    Last edited by Leo; 07-10-2006 at 11:31.
    Silent enim leges inter arma

  26. #26
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default hehe a 2 zii

    e a 2 zii de cand am pus biosul 0711 si nu am dublu start deloc, nici la pornire, nici la restart, nici la iesit din bios la 400 x 8 , ROCK SOLID !!! Orthos stable si totul la prima cheie
    am testat si la fsb 360 , nici un dublu start nici la fsb-ul ala, si nici la 425 deci si peste fsb 400. Leo nu cred ca e de la placa de baza cat de la setarile pe care le ai facute. Ai dat Clear CMOS dupa ce ai pus biosul nou ?
    Last edited by HARDCORE; 08-10-2006 at 13:45.
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  27. #27
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Ati zis carvea "sarumana" la nea? ...
    Acuma am venit si eu acasa si abia astept sa pun si eu BIOS-ul cel nou sa vad ce se intampla la mine.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  28. #28
    Member Leo's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    43

    Default

    Da man , am dat si clear masa mare , tot nu vrea , plus ca eu inca mai am dublu reset numai la pornire , si asa face de fiecare data ... oricum pe mine nu mah deranja dublu resetu. De la rami nu cred ca este vreo problema , pt ca la mine nu tine nici macar 361 si rami la 725 tin fara nici o problema , plus ca i-am testat la 800 la altcineva .
    Silent enim leges inter arma

  29. #29
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    super ciudat , doar la pornire? eu aveam la tot ce implica pornire sau repornire
    si acum ca prin minune nu mai am deloc.
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  30. #30
    Member maniax's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    120

    Default

    poate careva sa posteze va rog cum anume se OC pe aceasta placa, ca ma pierd prin biosul ei, la AB9 a fost foarte simplu..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 39
    Last Post: 30-05-2008, 14:12
  2. Funny PC stuff
    By mache in forum Community
    Replies: 32
    Last Post: 26-01-2006, 22:14
  3. Funny stuff
    By augostino in forum Community
    Replies: 0
    Last Post: 23-03-2005, 20:29
  4. Comanda de modding/quiet stuff
    By Gogu in forum Closed
    Replies: 20
    Last Post: 03-11-2004, 00:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •