Results 1 to 2 of 2

Thread: Problema OC Abit KN8-SLI

  1. #1

    Default Problema OC Abit KN8-SLI

    Am urmatoarea configuratie: X2 4400+, Abit KN8-SLI, 2*1GB TEAM Xtreem DDR 500 Micron.Problema e ca atunci cand pun FSB la 250Mhz si multiplierul al proc la 9x, nu se mai aprinde monitorul si trebuie sa scot bateria.
    La 240 Mhz functioneaza corect.
    Ce trebuie sa fac?
    Thanks.
    P.S. Pe o placa Asus A8N-E imi mergea FSB la 270Mhz cu memorile acestea.
    Am uitat sa mentionez ca am actualizat BIOS-ul.

  2. #2

    Default

    Mda, uitasem ca trebuise sa urc voltajul la memorii...
    Acuma procesorul e la 2.65Ghz stabil in SuperPi 32M.
    Totusi e o chestie care nu o inteleg...De ce cand eu puneam procesorul la 9x HTT 280Mhz, memoriile in loc sa fie la 280 erau la 266?
    Si inca o chestie...Cand de exemplu deschid un folder, uneori intarzie cam o sec. sa-l deschida, pe cand cu un Venice 3500+ nu pateam asa ceva...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ABIT KN8 pareri
    By lucassp in forum General Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 20-02-2006, 17:37
  2. Abit An8 Sli 32 X
    By Ettore13 in forum General Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-2005, 10:27
  3. Abit NI8 SLI pareri
    By liviu2005 in forum Abit
    Replies: 5
    Last Post: 28-11-2005, 16:16
  4. Replies: 9
    Last Post: 15-09-2005, 11:47
  5. Problema cu Abit FX5700E
    By al_ex_56 in forum Abit
    Replies: 0
    Last Post: 26-03-2005, 21:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •