Greetings all,
intentionez sa-mi schimb ABIT NF7-S v2.0 "dirijat" de un AMD XP-Mobile 2400+@2500 cu ... altceva.
In ultimele 2-3 zile cat am cutreierat net-ul, atentia mi-a fost captata de Venice E3 @ 3000+ fiindca e rezonabil ca pret si are potential de ovk satisfacator, in contrast cu San Diego ale carui performante default dar si ovk sunt mai bune insa diferenta de pret nu este justificata (va rog sa ma contraziceti daca zac in eroare).
In ciuda faptului ca ultimele zile au fost dedicate problematicii in cauza, nu am reusit sa ma conving de mai nimic (exceptand - poate - procesorul) in privinta alegerii noii placi de baza si momentan sunt prea derutat pentru a mai putea compila o decizie "definitiva si irevocabila."
Rog in consecinta pe cei in cunoastere de cauza sa traseze a few guidelines pe directia asta, cu mentiunea ca se urmareste ovk bun spre foarte bun (2600 , 2700, 2800 Mhz pe Venice 3000+ sau altceva), fara watercooling, on air si RPM CPU Cooler < 3000, temperaturi "in parametri" as in nu aproape de limita superioara, stabil 24/7 pentru urmatorii 2 ani.
Marturisesc ca am un oarecare atasament emotional vis-a-vis de ABIT (given the past experience) insa m-am intrebat cum ar fi fost daca as fi ales DFI acum cativa ani.
Oscilez deci intre ABIT si DFI dar nu pot alege modelul, totodata sunt deschis oricarei sugestii (EPOX obisnuia sa intre in TOP5 ovk acum ceva timp).
Un alt segment delicat il reprezinta memoriile, 2*512 Corsair XMS 3200C2PT de pe Mobile nu cred ca mai sunt competitive.![]()
OCForums' @ http://www.ocforums.com/showthread.p...06#post2987106 impreuna cu alte site-uri spun niste lucruri dar am nevoie de a o n-a opinie.
Multumesc anticipat pentru amabilitate![]()
![]()