Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
eroare
Results 1 to 17 of 17

Thread: eroare

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bistrita
    Posts
    176

    Default eroare

    stie careva de ce imi da erroarea asta, cand inchid de obiei o pagina web. Am xp sp2. si numa de o sapt mi0am instlat windowsul la loc?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	error.gif 
Views:	94 
Size:	13.7 KB 
ID:	17449  

  2. #2

    Default

    Aceasta pare o eroare de memorie!
    Baga in memtest vreo 8 ore in testul #5 si #8 si vezi daca iti da vreo eroare!
    Daca da incearca sa maresti putin voltajul la memorii dupa care incerci din nou testul...daca scapa 8 ore...il lasi peste noapte...daca nu a dat nici o eroare e OK!
    Apropo ai facut overclock la sistem?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bistrita
    Posts
    176

    Default

    Quote Originally Posted by popandaul
    Aceasta pare o eroare de memorie!
    Baga in memtest vreo 8 ore in testul #5 si #8 si vezi daca iti da vreo eroare!
    Daca da incearca sa maresti putin voltajul la memorii dupa care incerci din nou testul...daca scapa 8 ore...il lasi peste noapte...daca nu a dat nici o eroare e OK!
    Apropo ai facut overclock la sistem?
    nu am facut nici un overclock. da zi0mi si cum se baga in memtest #5 sau 8, ca nu stiu ce is alea si de unde se pun. merci

  4. #4

    Default

    Scrie imaginea .iso din aceasta arhiva pe un CD GOL...dupa care dai boot de pe el....va pornii memtest....in rest te descurci ca este usor....
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Ai aici memtest de Windows, este mai simplu si la fel de bun.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  6. #6

    Default

    Dragos...nu prea cred ca este mai eficient atata timp cat windows ruleaza si ocupa din RAM...aceasta portiune fiind ocupata nu se pot realiza teste de scriere si citire.
    Ex:Intr-o aventura de oc am tinut memtest pt windows 12 ore non stop...nu a dat nici o eroare....bun
    Dar am zis sa incerc si pe cel bootabil....dupa 5 ore am primit 25 erori...deci

  7. #7
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Hai sa-ti explic si tie:
    - n-am zis ca este mai bun ci la fel de bun, sunt cazuri in care unele memorii dau eroare in unul sau altul deci nu se poate spune ca unul este mai bun ca altul.
    - in legatura cu memoria ocupata pe care nu o verifica daca este busita nu-ti incarca sistemul de operare sau crapa la incarcare, deci n-are sens sa o verifice.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  8. #8

    Default

    Cum zici tu man dar in nici un caz de testare pe care eu sau tovarasii mei am avut parte memtest pentru windows nu a dovedit a fi un test bun da numai rezultate aiurea....dar vorba ta depinde de memorii.
    Poate ca lu' DFI ii era mai usor sa puna un memtest pt windows in CDul de instalare...ca sa nu mai uble la BIOS pentru integrare...concluzia mea este ca ar trebui sa fi de acord putin si cu mine ca cea mai mare parte a overclockerilor folosesc acest fel de memtest.
    Daca imi puteti dovedii altfel eu ma retrag....

  9. #9
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Criteriile lui DFI au fost cu totul altele cand l-au pus in bios. Memtestul de Windows eu il recomand din 2 motive: este mai rapid si comod, in general daca nu-ti da eroare nu ai probleme cu memoriile, personal am testat memorii OC-ate care in cel de DOS care au mers perfect si in Windows crapau, la cel de Windows partea proasta este ca raporteaza cateodata si aiurea erori.

    LE: "Vrei sa spui ca de cele mai multe ori da erori aiurea....." nici asta nu e adevarat, sunt destul de rare cazurile.
    Last edited by Dragos Saraolu; 28-11-2006 at 19:33.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  10. #10

    Default

    Vrei sa spui ca de cele mai multe ori da erori aiurea.....

  11. #11
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    la cel de Windows partea proasta este ca raporteaza cateodata si aiurea erori.
    Cam des da "false positives" ...

    Dar am o vaga impresie ca erorile alea nu-s decat foarte rar de la partea hardware numita memorie ci mai degraba de la niste alocari tembele facute de niste programe bulite sau virusate... dar ce stiu eu, n-am experienta in software
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

  12. #12
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Aici cred ca ai dreptate mache, dar esti mic si nestiutor si nu te baga nimeni in seama Ce sunt aia virusi sau programe bulite in Windows, calculatorul meu n-are asa ceva!! De cate ori ai auzit fraza asta?
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  13. #13

    Default

    E eroare de soft, 80 % memorile sunt ok.
    Reinstaleaza IE, eventual pune vers. 7, sau incearca un Firefox 2 (depinde de preferinte).

  14. #14
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    aia e eroare soft . daca te uiti bine cele doua valori sunt egale si asta inseamna ca programul incearca sa citeasca date din codul programului = gherla de alocare pointeri . ti se trage de la dll-uri , plugin-uri, codec-uri, update-uri .. soft indian
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  15. #15
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bistrita
    Posts
    176

    Default

    Quote Originally Posted by blue_led
    aia e eroare soft . daca te uiti bine cele doua valori sunt egale si asta inseamna ca programul incearca sa citeasca date din codul programului = gherla de alocare pointeri . ti se trage de la dll-uri , plugin-uri, codec-uri, update-uri .. soft indian

    ok. si rezolv problema daca bag ui ie 7 ?
    sau afecteaza cu ceva eroarea asta>>> inafara de a ma enerva?

  16. #16
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    poate se rezolva eroarea . nu ai ce pierde in afara de timp , numai ca, din pacate, la soft nou apar erori noi . de obicei
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  17. #17
    Administrator
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,619

    Default

    IE7 n-are mai multe bube decat 6 (inca )

    PS: pana instalezi IE7 scaneaza computadoru de virusei, vezi combinatii dragute de programe care-si baga diverse add-onuri sau shell extensions care ar putea cauza probleme...
    navigheişăn, piele, abe-es, ful...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TXDD2048M667HC3DC-M vs. TXDD2048M800HC4DC
    By Cosminel in forum TEAM Xtreem
    Replies: 16
    Last Post: 24-11-2006, 16:39
  2. Eroare
    By Skurin in forum Internet & Networking
    Replies: 0
    Last Post: 16-06-2006, 08:22
  3. Eroare email
    By Behemoth in forum Software
    Replies: 17
    Last Post: 10-05-2006, 14:21
  4. Eroare sau Potential ?
    By Oka in forum Community
    Replies: 26
    Last Post: 14-06-2005, 00:16
  5. Probleme de windows,va rog putzin ajutor
    By ilsu333 in forum Help!
    Replies: 3
    Last Post: 22-03-2005, 17:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •