Io votez pentru "gri". Asa parca e facut in Office ...![]()
Nu e vorba de niciun vot. O sa fie o tema default, cu niste culori la care inca nu m-am decis, dar am vreo 2 variante aproape finale, ca sa zic asa.
Pe urma subzidiare o sa vina inca 2 teme, una pe negru si alta pe gri. Ca sa multumim pe toata lumea.
Review-ul lui m3kk din pacate are pozele hostuite in alta parte, am sa-l rog sa mi le dea sa le incarc aici.
Aficionado
Se poate introduce emoticonul asta?
![]()
Boggy doesn't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Q6600 G0@ 2,8GHz, P5N32-E SLI Plus, A-Data Extreme Vitesta 2x1GB 4-4-4-8 @833Mhz
, Sapphire HD4850 Dual Slot @ 700/2240, WD1600JB 160GB IDE + WD6400AAKS 640GB SATAII, Sirtec 500W... Aaa, era sa uit: Neon rosu in carcasa
Hm, parca e din alta tema de emoticoane decat astea pe care le avem...
Aficionado
Il tin pe "Gray Gremlin" dar parca thread-urile sunt prea inghesuite, era mai OK inainte..ceva mai distantate, sa le poti citi mai usor.
Propun un skin gen "Blue-Matrix" din CG, font gri-albastru cu text portocaliu.
Par prea înghesuite pentru ca au gradientul ala ... tema default va fi mult mai aerisita, asta e clar![]()
Aficionado
negru - portocaliu sa mi se potriveasca cu tema de la nokia n900![]()
Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
KTM 400...525 EXC user
I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment
De pe pagina www.crazypc.ro tot nu se poate ajunge pe forum, doar daca schimbi in bara de la browser adresa. Este cam vechi continutul paginii. Nu se poate face un update macar o data pe saptamana sau ceva de gneul acesta.
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16 | Asus P5Q-Deluxe bios-mod | 2x2GB Mushkin & 2x2GB Kingstone |
ASUS EN8800GT 1GB | 1X750GB Samsung SpinPoint F1 & 1X250GB Seagate ST |
Intrebare de baraj: pe aria de publicitate de ce vad doar topic-urile sticky ?
Poate a facut dios ceva dar acum se vad toate posturile.
i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"
Mache are dreptate: e de la AdBlock .
La thread-urile care contin in titlu diacritice, daca apas de pe pagina principala (forum.crazypc.ro) la ultimul post, nu ajunge acolo, ci mereu la prima pagina a respectivului thread.
„Decât o viață în virtute, mai bine una în virtualitate” (Valentin Gora)
„Just because your voice reaches halfway around the world doesn't mean you are wiser than when it reached only to the end of the bar.” (Edward R. Murrow)
Cum pun "thumbs" ale fisierelor atasate in corpul post-ului? Daca pun link direct la attach, atunci imi pune poza la dimensiunea normala, si strica asezarea paginii pentru rezolutiile mai mici (1280 sau 1024).
hmmm interestingnu m-am gandit pana acum, din pacate cu chestii gen imageshack. O sa caut un plugin, ca trebuie sa existe.
Aficionado
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)