Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
AMD 3GHz Club - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 61 to 90 of 113

Thread: AMD 3GHz Club

  1. #61

    Default

    Gata, am primit bijuteria. Asta am scos la prima strigare. Fara vmod la placa, nu pot urca mai sus . Neglijati secundele in SPI, am memorii slabe

    10nx to OCboy pentru proc
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	spi.JPG 
Views:	256 
Size:	196.8 KB 
ID:	19741  
    [ ASROCK 939-DUAL SATA2 ] [ 3700+ E4 @3GHZ 1.4V & Freezer 64 PRO ] [ 2x512 TCCC ] [ 7600GS DDR3 ] [ Maxtor Diamondmax10 300GB SATA, LG 4167B,TEAC CD-W552G ] [ SLK3000B & S12-380 ] [ Hyundai B90A ]

  2. #62

    Default

    Foarte misto procul

    Dar vezi ca ar trebui sa urce si mai mult fara vmod (din cate stiu eu placa ta poate sa dea macar 1,45 sau 1,5v in proc). Pe de alta parte, din cate am vazut eu, placa ta de baza este foarte cunoscuta pentru usurinta cu care ii poti face vmodul pentru vcore, cunosc personal pe cineva care a facut acest lucru dupa instructiuni gasite pe net.

    Oricum, cu procul asta nu ai nevoie de mai mult de 1,5 ca sa faci macar 3200.

    Bafta!

  3. #63
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Mda si procu meu am reusit sa il fac 3200 la 1,5V cam.Cu memoriile nu stiu ce sa fac.Nu vor nici cum sa faca pi la peste 450(225) .Trebe sa caut cv setari ca imi vine sa le arunc pe geam.
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  4. #64
    gotta find a way klau1st's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bistrita
    Posts
    225

    Default

    Ma primiti si pe mine ?

    Click image for larger version. 

Name:	boo.jpg 
Views:	222 
Size:	112.8 KB 
ID:	21709
    When a man is faced with his own death he finds the impossible less of a barrier
    E8600ES(Q814A527) 4,4 GHz@1,35v,ASUS P5K VANILLA, CRUCIAL BALLISTIX 667, ATI HD2900GT 256MB, SAMSUNG HD322HJ 320 GB, DELL P991, CORSAIR VX 450W---XP SP3---

  5. #65

    Default

    We welcome the mighty sempron....

  6. #66

    Default

    lol, acu am vazut si eu ca este un asemenea thread

    poza mea e buna?

    cred ca nu mai posteaza nimeni aici
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3G.JPG 
Views:	195 
Size:	66.1 KB 
ID:	24096  
    Last edited by miskaaa; 05-10-2007 at 07:49.

  7. #67

    Default

    Pai de ce nu incerci tu sa postezi ca toata lumea, adica un screen de CPU-Z macar?

  8. #68

    Default

    bine dom sef Monstru

    hai sa vedem
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3000 704-2BT.JPG 
Views:	203 
Size:	144.2 KB 
ID:	24102  

  9. #69

    Default

    Eeee ...vezi...asa mai merge....welcome to the club

  10. #70

    Default

    Mi s-a facut si mie dor de Athlon64....asa ca am pus mana pe un X2 5600+ Windsor, l-am urcat lejer la 3Ghz cu 1.30v (voltajul stock) si apoi l-am dus gentil la 3318Mhz cu 1,40v

    Dual Prime stable la 3010Mhz cu 1.30v(a facut cateva ore dar am uitat sa dau screen, si nu am mai avut rabdare sa il las atat de mult a doua oara)
    SuperPi la 3318Mhz cu 1,40v = 25,375s
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Prime@3Ghz.JPG 
Views:	173 
Size:	255.3 KB 
ID:	24437  
    Last edited by Monstru; 14-10-2007 at 13:10.

  11. #71
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Ne dezvalui si noua racirea sau e secreta?
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  12. #72

    Default

    Nu e nimic secret, Ac Freezer 64 Pro, temp ambient normala, etc

  13. #73
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Sapt asta pun mana pe un X2 4000 Brisbane.Sa vad ce o iesi
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  14. #74
    Member Cyrrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Coast-ARAD
    Posts
    164

    Default

    Pe mine ma primiti
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	sgfef.jpg 
Views:	214 
Size:	204.6 KB 
ID:	24476  
    Cpu:Intel E5200 3,2Ghz,3Gb*800Mhz,WD 120Gb,Asus 9600GSO TOP 700/1700/2000,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",sursa 450W colorIT.
    Invitati Lockerz!!!Mai am citeva

  15. #75

    Default

    Welcome

    Un screen cu un Prime/Orthos sau macar un SuperPi nu ar strica (in primul post vezi categoriile la cer poti inscrie screen-shoturi).

  16. #76

    Default

    un mic update se poate?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3024-x.JPG 
Views:	154 
Size:	132.7 KB 
ID:	24770   Click image for larger version. 

Name:	3060.JPG 
Views:	130 
Size:	121.9 KB 
ID:	24780  
    Last edited by miskaaa; 27-10-2007 at 08:38.

  17. #77
    OC Club alex17 GTX's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    975

    Default

    Da un PM unui moderator si roaga-l sa faca update. M1 se ocupa de club.
    E8400 Q746A | 2Gb Gskill D9GMH | DFI LanParty P35 DK T2R-S |
    Gainward Bliss 9800 GTX| Antec Nine Hundred |Tuniq Tower

  18. #78
    Member Cyrrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Coast-ARAD
    Posts
    164

    Default

    Sorry de asteptare.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	superpi.jpg 
Views:	157 
Size:	241.7 KB 
ID:	26552  
    Cpu:Intel E5200 3,2Ghz,3Gb*800Mhz,WD 120Gb,Asus 9600GSO TOP 700/1700/2000,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",sursa 450W colorIT.
    Invitati Lockerz!!!Mai am citeva

  19. #79
    Crazypc Club atomidude's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    down under
    Posts
    416

    Default

    Am si eu un X2 5000+ Black Edition pe care l-am dus la 3.1 GHz doar din multiplicator, la tensiune stock. Nu cred ca se pune, e pur si simplu jenant de usor sa faci overclock la bestia asta mica Folosesc un cooler Zalman CNPS8000, la turatia minima, foarte cool in full load. Sigur faptul ca e versiune la 65W si merge OC la 3.1 GHz la tensiunea stock ajuta. Numa' bun pentru un HTPC!
    Placa de baza e de la Gigabyte, GA-MA69GM-S2H si folosesc 2X1 GB sticks de generic DDR2 800.
    Last edited by atomidude; 01-01-2008 at 13:43.

  20. #80

    Default

    Sal, nu stiu daca e locul potrivit, am si eu un fx62, din cate stiu procesoarele care au particula fx ar trebui sa aiba multiplicatorul deblocat, ei bine fx-ul meu nu vrea nicicum sa porneasca cu multi peste 15, default e 14, cu 15 porneste, merge ok dar cu 16 nicicum nu vrea, placa de baza e ASUS M2N-E, ram-ul e generic ddr2-800, daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat i-as multumi din toata inima.

  21. #81

    Default

    FX62 la 3014Mhz, patetic dar asta e
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	fx62@3013.JPG 
Views:	139 
Size:	201.9 KB 
ID:	26726  

  22. #82

    Default

    E...tu nici nu i-ai dat voltaj cum trebuie

  23. #83

    Default

    Raporteaza cpuz aiurea, tensiunea era 1,59

  24. #84

    Default

    Au.....si doar 3Ghz.....ciudat....totusi Windsor urca mai sus de atat

  25. #85
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru
    Au.....si doar 3Ghz.....ciudat....totusi Windsor urca mai sus de atat
    Urca mai mult dar nu cu ce placa de baza are el acolo.Cu un DFI mai vorbim.
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  26. #86

    Default

    Stai linistit ca nu am vazut prea multe AMD-uri cu frecvente mai mari decat ce am dat eu pe Asus M2N-SLI Deluxe pe la noi ...Din pacate a lui este M2N-E, si nu stiu exact ce anume i-au "scos".

  27. #87
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    nu era m2n32sli deluxe pe ce ai dat tu?
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  28. #88

    Default

    Ba da...uitasem Era M2N32SLI-Deluxe WIFi bla bla bla edition, avea prea multe litere si cifre in denumire ca sa le tin minte pe toate

  29. #89
    Member Cyrrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Coast-ARAD
    Posts
    164

    Default

    Al meu nu merge mai mult de 3ghz de ce?Ce sa ii fac zicetimi voi ca vreau sa il duc macar pina la 3200 daca merge.Compu e cel din semnatura.
    Cpu:Intel E5200 3,2Ghz,3Gb*800Mhz,WD 120Gb,Asus 9600GSO TOP 700/1700/2000,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",sursa 450W colorIT.
    Invitati Lockerz!!!Mai am citeva

  30. #90

    Default

    Pai ai crescut voltajul? Ai setat corect raportul FSB/DRAM ca sa nu te limiteze memoria????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amd NEWS
    By Artanis in forum AMD
    Replies: 1186
    Last Post: 05-09-2011, 09:40
  2. [hwbot] SuperPI ranking
    By mbot in forum Hwbot.org Ranking
    Replies: 2902
    Last Post: 03-02-2010, 17:56
  3. Cumpar procesoare vechi sau noi defecte
    By CrysMM in forum Closed
    Replies: 9
    Last Post: 21-12-2006, 21:05
  4. Replies: 16
    Last Post: 07-09-2006, 12:32
  5. VIND: 2 SISTEME COMPLETE AMD Athlon 2000+
    By silb_ro in forum Closed
    Replies: 8
    Last Post: 11-12-2005, 09:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •