Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
AMD 3GHz Club - Page 4
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 91 to 113 of 113

Thread: AMD 3GHz Club

  1. #91
    Member Cyrrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Coast-ARAD
    Posts
    164

    Default

    Da,sa incerc sa ii dau mai mult curent?Defapt merge pina la 3100 dar ii dau superpi si cade.
    Cpu:Intel E5200 3,2Ghz,3Gb*800Mhz,WD 120Gb,Asus 9600GSO TOP 700/1700/2000,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",sursa 450W colorIT.
    Invitati Lockerz!!!Mai am citeva

  2. #92

    Default

    Pai la ce volta ai incercat tu? Please nu-mi spune ca pe auto

  3. #93
    Member Cyrrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Coast-ARAD
    Posts
    164

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru
    Pai la ce volta ai incercat tu? Please nu-mi spune ca pe auto
    1.4500 si la memori 2v
    Cpu:Intel E5200 3,2Ghz,3Gb*800Mhz,WD 120Gb,Asus 9600GSO TOP 700/1700/2000,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",sursa 450W colorIT.
    Invitati Lockerz!!!Mai am citeva

  4. #94

    Default

    Hmm...1,45 este suficient..... La cat ai pus memoriile? Si cu ce latente? Da situ mai multe detalii, ca nu putem ghici ce ai facut

  5. #95
    Member Cyrrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Coast-ARAD
    Posts
    164

    Default

    Memoriile sunt default la 746 si nu stiu de ce ca sunt de 800mhz.Si sunt si puse din bios la 800
    Aici sunt puse 2 poze
    http://crazypc.ro/forum/showthread.p...690#post115690
    Cpu:Intel E5200 3,2Ghz,3Gb*800Mhz,WD 120Gb,Asus 9600GSO TOP 700/1700/2000,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",sursa 450W colorIT.
    Invitati Lockerz!!!Mai am citeva

  6. #96
    Member lucianac79's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Roman
    Posts
    25

    Default

    AMD foloseste niste divizori pentru setarea frecventei memoriei pe AM2. Am uploadat o imagine luata de pe forumul abit, in care sunt aratate frecventele memoriei in functie de divizorul setat in bios, de FSB si de multiplicator.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	am2allmultipliers8009sg.jpg 
Views:	1174 
Size:	566.9 KB 
ID:	26741  
    [AMD]X2 4200+@2920[AC]Arctic Freezer 64 Pro PWM +AF1225, AF12025, AF9225 [Chieftec] GPS550AB A [Foxconn] TSAA804 [Abit] AX78 [Sapphire] 3850 [Kingmax 2x1024/8500 [Seagate] 500Gb S-ataII [Quantum ]Atlas V 17Gb on [Adaptec] 19160 SCSI [Asus] DVD-RW 1814BLT S-ata DVD-RW 2014L1T[AeroCool] GateWatch2 [Samsung] TFT 226BW A4tech X750BF


  7. #97

    Default

    Athlon64 X2 4000+ Brisbane - 1Ghz overclock
    Configuratia este cea din semnatura, temperatura din camera 26-27 grade, pasta folosita este cea cu care vine Tuniq-ul, nu mai aveam AS5.
    OC-ul este stabil Prime, nici o eroare dupa 12h de testare si cateva zile de folosire in aplicatii desktop, jocuri, net etc.
    CPU-ul mai poate fi overclockat dar deocamdata tinta a fost 1Ghz .

    Default settings:

    CPU Clock: 2100Mhz
    CPU Multiplier: 10.5x
    CPU Core Voltage: 1.40v - Setat "Auto" in BIOS indicat 1.40v in Everest
    CPU FSB: 200Mhz
    HTT Multiplier: 5x
    HTT Clock: 1000Mhz
    Memory Bus: 350Mhz
    CPU/DDR Ratio: CPU/6
    Memory Timings: 5-5-5-18
    Memory Voltage: 1.9v
    CR: 2T
    CPU Idle Temp: 29 - 30 grade
    CPU Full Load Temp: 39 - 40 grade


    Overclock Settings:

    CPU Clock: 3100Mhz - overclock 48%
    CPU Multiplier: 10.5x
    CPU Core Voltage: 1.48v - Setat 1.40v in BIOS indicat 1.48 in Everest
    CPU FSB: 296Mhz
    HTT Multiplier: 3x
    HTT Clock: 888Mhz - din pacate aici au fost pierduti cativa Mhz
    Memory Bus: 444Mhz
    CPU/DDR Ratio: CPU/7
    Memory Timings: 4-5-5-12
    Memory Voltage: 2.1v
    CR: 2T
    CPU Idle Temp: 36 - 37 grade
    CPU Full Load Temp: 54 - 55 grade
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	OC_Everest_Overclock Profile.jpg 
Views:	175 
Size:	315.2 KB 
ID:	27295  
    Testing Rig: Asus M2N-SLI Deluxe / Athlon64 X2 4000+ Brisbane / Tuniq Tower 120 /Mushkin 2X1G DDR2 800Mhz / nVIDIA SLI Gygabite 2X8600GT SilentPipeII 512/128 / RAID0 Samsung 2X160GB SATA2

  8. #98
    > Super NooB < triplu_z's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Undeva Departe
    Posts
    954

    Default

    Crapa daca incerc sa rulez ceva
    Dar...macar stiu ca se poate
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3.8ghz.JPG 
Views:	257 
Size:	151.6 KB 
ID:	28535  
    E8600 "T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW

  9. #99

    Default

    Lasa si tu un CPU-Z deschis sa ramana pentru posteritate ca poate iti schimbi semnatura si nu mai stim ce procesor era !

  10. #100
    West Side 4 Ever catalanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    499

    Default

    x2 4400 @3800 cu 1,48V pe aer?Ceva imi zice ca e fake
    E 5200@3.8Ghz 1,37V | MSI P45 NEO2 | 3GB 900 C5 | 8800GTS-X 320 | WD250 | POWERLINE 530W

  11. #101
    > Super NooB < triplu_z's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Undeva Departe
    Posts
    954

    Default

    @ catalanu a pornit 1 singura data am apucat sa fac screen si a crapat cand am vrut sa deschid cpu-z,apoi a inceput sa dea blue screen,iar dupa vreo 5 rebooturi nu mai pornea deloc si a trebuit sa dau un clear CMOS

    L.E. Oricum nu poate fi omologat din moment ce nu am cpu-z si nici sPI screen.Am postat imaginea pt ca e prima data cand frecventa asta pe un AMD al meu,sigura frecventa peste 2.98 ghz defapt, deci record personal
    Last edited by triplu_z; 08-03-2008 at 16:42.
    E8600 "T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW

  12. #102
    > Super NooB < triplu_z's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Undeva Departe
    Posts
    954

    Default

    Inca o sticla de vodka=>inca o tentativa de 3 ghz Update The Club !!!
    AthlonX2 4400+@Scythe Infinity@Asus M2N-E powered by ->NoName PSU(powerlink 450w)
    L.E. Nu pot face sPI imi dao eroare ceva cu rows not in cycle sau ceva de genul.Nu are voltaj indeajuns sau need tweaking?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3024.JPG 
Views:	217 
Size:	227.3 KB 
ID:	29779  
    Last edited by triplu_z; 17-04-2008 at 10:07.
    E8600 "T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW

  13. #103
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2

    Default


    memorie 1gb ddr2800 sycron goldquatro @913mhz
    mb asrock alivenf6p-vsata
    sursa galantic 350w

    merge mai bine dar devine instabil
    pi 29sec

  14. #104
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    iasi
    Posts
    4

    Default phenom

    nu e un x2, un x4, dar e peste 3ghz ..
    phenom x4 9950BE
    asus m3a79-t deluxe
    1g crucial
    corsair 750TX
    bus: 240
    multi: 14
    CPU: 3360
    Ram: 640
    Vcore: 1.45(in bios), 1.47(cpu-z)
    Vdimm: 2.28
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3360 super pi 2.JPG 
Views:	148 
Size:	185.6 KB 
ID:	34201  

  15. #105
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    iasi
    Posts
    4

    Default

    stres...
    bus 230
    multi 15
    cpu 3450
    ram 613
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=433594
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3450 super pi.JPG 
Views:	137 
Size:	180.6 KB 
ID:	34230  

  16. #106

    Default

    Frumos, ma bucur sa vad threadul acesta inca in viata

  17. #107

    Smile Ma primiti si pe mine? :P

    Ma primiti si pe mine?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	superpi oc.jpg 
Views:	138 
Size:	277.7 KB 
ID:	39683  

  18. #108
    Retired!
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    839

    Default

    Pai te`or primi baietii cu AMD-urile ( tare ma bate si pe mine gandul sa ma incurc cu o astfel de platforma )

    Ia zi, ce mobo ai ?
    Retired from activity for a undetermined period of time.
    Maci betar bo$$ HymuraX ! Hev marsi !

  19. #109
    Moderator Vladutz20's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    560

    Default

    Venim din urma si noi Monstru ce sa facem ?. Minoritari dar multumiti de performantele procesoarelor noastre in daily use si gaming ca in benchmarkuri nu prea o ducem bine
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3DMark06 oc.jpg 
Views:	135 
Size:	335.6 KB 
ID:	39687  

  20. #110

    Default

    Mare dezamagire phenomul asta, mi-au crapat 2 intr-o luna, a doua oara a crapat si placa de baza
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3946.JPG 
Views:	126 
Size:	171.0 KB 
ID:	39691  

  21. #111
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    iasi
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Scoris View Post
    Mare dezamagire phenomul asta, mi-au crapat 2 intr-o luna, a doua oara a crapat si placa de baza
    adica ti-au murit 2 procesoare intr-o luna?
    eu am de 6 luni un phenom 9950, care a vazut sub 1.35 doar cand a fost pus prima data, de atunci e in 1.4-1.43 (pentru 4 stickuri de 1gb vrea mai mult voltaj) la 3ghz si n-am avut nici o problema cu el.

    esti sigur ca nu ti-a crapat tie din alte motive?
    Last edited by EXxx; 20-04-2009 at 02:53.

  22. #112

    Default

    Si mie mi a crapat un PhenomII940 ... si aveam maxim 1.45v pe el, au o buba, sau am fost noi cu ghinion ! Oricum dupa ce o "picat" se manifesta tare tare ciudat.

  23. #113

    Default

    920 pe Sapphire PC-AM2RS790G cu bios de jetway ( mai stabil ultima versiune pt. cine utilizeaza cu igp la fsb>260)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	spi.jpg 
Views:	129 
Size:	397.0 KB 
ID:	39749  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amd NEWS
    By Artanis in forum AMD
    Replies: 1186
    Last Post: 05-09-2011, 10:40
  2. [hwbot] SuperPI ranking
    By mbot in forum Hwbot.org Ranking
    Replies: 2902
    Last Post: 03-02-2010, 18:56
  3. Cumpar procesoare vechi sau noi defecte
    By CrysMM in forum Closed
    Replies: 9
    Last Post: 21-12-2006, 22:05
  4. Replies: 16
    Last Post: 07-09-2006, 13:32
  5. VIND: 2 SISTEME COMPLETE AMD Athlon 2000+
    By silb_ro in forum Closed
    Replies: 8
    Last Post: 11-12-2005, 10:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •