Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
4x512 tccd in 1T? se poate cumva?
Results 1 to 9 of 9

Thread: 4x512 tccd in 1T? se poate cumva?

  1. #1

    Default 4x512 tccd in 1T? se poate cumva?

    am 4 module de 512 tccd (toate corsair xlpt rev1.2) si vad ca nu vrea sa buteze pc-ul cu 1T la latentele default 2-2-2-5. e vreo solutie sau pur si simplu nu se poate?

    am un dfi ultra-d ad0 si un 3000+

    mersi anticipat.

  2. #2
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Nu se poate .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  3. #3
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Nu poate controllerul de memorie mai mult. 2x512 în 1T sau 4x512 în 2T. Oricum, nu pierzi mare lucru, pune-le în 2T că n-are nici pe dracu'. Dacă tu simţi diferenţa în daily-use, eşti tare. De fapt, nici prin benchuri nu prea o vezi, sau e neglijabilă.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  4. #4
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Idem sau n-a daca vrei n-a reusit nimeni pana acum.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  5. #5

    Default

    Se poate, insa nu pe placa ta de baza. DFI NF4 Xpert, DFI NF4 Venus, DFI RDX200 si DFI CFX3200 sunt singurele placi de baza ce pot rula 4x512MB DDR in 1T, si asta doar la DDR400 si cativa Mhz peste.
    In cazul tau n-ai ce sa faci decat sa ramai in 2T, dar poti compensa cu un overclock consistent la RAM.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  6. #6
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Hopa. Iaca, asta nu ştiam. Bănuiesc că placa "ajută" cumva procesorul ca să ţină 1T ăla, da' cum?
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  7. #7

    Default

    Trasee / drive / latente tweakuite pentru asa ceva. E posibil si pe alte placi 4x512 1T insa sub DDR333.

    Pe de alta parte, DDR500 2-2-2-5/2T > DDR400 2-2-2-5/1T .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  8. #8
    locked 'n' loaded darkzone's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    undercover
    Posts
    540

    Default

    Quote Originally Posted by Micutzu
    Pe de alta parte, DDR500 2-2-2-5/2T > DDR400 2-2-2-5/1T .
    Hi, hi, hi ... asta ştiam Am avut până de curând 4x512MB de BH5-uri în sistem.
    Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein
    Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton


  9. #9

    Default

    mersi colectivului pentru lamuriri.

    din fericire, tocmai ce-am pus mana pe un opteron 165.
    2700mhz (300x9 la 1.38v), ddr500 (5:6) in 2.5-3-3-6 cu 2t desigur, spi32m si prime stabil.
    in 1:1 nu vrea sa buteze defel indiferent de voltaj sau latente.
    deocamdata sunt multumit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ABIT NF7 v2.0 FULL Modding Guide
    By V0rt3x in forum Crazy Modding
    Replies: 10
    Last Post: 24-01-2007, 18:28
  2. Replies: 6
    Last Post: 17-11-2006, 18:29
  3. Replies: 25
    Last Post: 05-09-2006, 14:55
  4. Cum se poate face rost de fan-uri Nexus
    By magicfingers in forum Silent Computing
    Replies: 207
    Last Post: 10-01-2006, 21:56
  5. Vand 2x512 TCCD pcb BP
    By Neo in forum Closed
    Replies: 8
    Last Post: 21-04-2005, 15:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •