Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Folding@home: distributed computing - Page 2
Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 31 to 60 of 457

Thread: Folding@home: distributed computing

  1. #31

    Default

    Quote Originally Posted by burebista
    Hmm, baietii de la Stanford recomanda rularea unei instante chiar si pe dual-core daca vrei sa-i ajuti mai bine, iar daca vrei puncte mai multe rulezi 2 instante.
    Acolo e vorba de un singur core si HyperThreading, la dual-core nu se aplica . O a doua instanta pe al 2-lea core are efecte minore asupra a ce ruleaza pe primul core.

    PS: pana acum se pare ca matose o sa fie cel mai productiv, Core 2 Duo + un GPU prelucreaza foarte mult. Poate se pune si de-o competitie intre noi .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  2. #32
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    eu i-am dat drumu de azi dimineata si nimic abia la 1550 din 5000

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  3. #33

    Default

    Eu pe GPU am facut deja 2130 din 25000 in 1 ora !

  4. #34
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    eu l-am limitat la 80%.
    Incet mai proceseaza Opty asta, pe cony alta era treaba.
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

  5. #35
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    AM pus si eu pe GPU...ca procul asta e terminat pe viata de rapid ce e.
    CPU@2500Mhz usage 80%
    Oare nu mi-o crapa placa video dc o tin mereu asa?Se incinge ceva GPu-ul.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  6. #36
    Hell was full so im Back Cisco Kid's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    in the middle of the ZONE~Brasov
    Posts
    320

    Default

    M-am bagat si eu.
    Obiectul muncii: ce este in semnatura o/c la 2.4Ghz
    Am o intrebare totusi. De ce imi incarca CPU doar 50-60% cand eu am setat acolo pana la 100%
    ::The Beast::
    #DFI LP DK P45 - T2RS Plus
    #E8400
    #MSI 9600GT
    #Mushkin 4Gb PC2 - 8500
    #Thermaltake 500W
    #Antec P182
    ::Additional features::
    #Ninja cooling powah™

  7. #37
    The Puppet Master. Ankh's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    250

    Default

    Probabil iti foloseste un singur core.
    Architect / Photographer

  8. #38

    Default

    Iti incarca doar 50% pentru ca foloseste un singur core, vezi pe pagina anterioara ca am scris cum sa faci sa rulezi doua instante .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  9. #39
    Hell was full so im Back Cisco Kid's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    in the middle of the ZONE~Brasov
    Posts
    320

    Default

    Mie nu mi se pare ca imi incarca doar un core . Dar o sa incerc ce a zis Micutzu, sa vad ce o sa iasa.

    Edit: am incercat ce a scris Micutzu. Sa vedem ce o s aiasa
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	folding.JPG 
Views:	191 
Size:	144.4 KB 
ID:	20727   Click image for larger version. 

Name:	folding1.JPG 
Views:	206 
Size:	182.1 KB 
ID:	20728  
    Last edited by Cisco Kid; 23-04-2007 at 07:40.
    ::The Beast::
    #DFI LP DK P45 - T2RS Plus
    #E8400
    #MSI 9600GT
    #Mushkin 4Gb PC2 - 8500
    #Thermaltake 500W
    #Antec P182
    ::Additional features::
    #Ninja cooling powah™

  10. #40
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    Hai ca am pus la treaba si un comp de la servici: Celeron 2.8ghz, 256ram si video integrata. Nu o face el mare lucru dar cat de cat isi va aduce contributia la salvarea omenirii.

    Numa` sa nu ma dibuiasca astia
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

  11. #41
    .
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    419

    Default

    Quote Originally Posted by matose
    Eu pe GPU am facut deja 2130 din 25000 in 1 ora !
    Am si eu o curiozitate. Ce driver folosesti?
    Nu de alta, dar la mine avanseaza "placinta" (cercul care imi indica daca progreseaza ceva), dar la iterations...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	fah.png 
Views:	231 
Size:	4.9 KB 
ID:	20730  
    Last edited by bausto; 23-04-2007 at 08:49.

  12. #42

    Default

    X1950Pro 512MB DDR3 + ATI Catalyst 7.4 (official)

  13. #43

    Default

    Recensamant nou:

    Celeron Dothan @ 2.33Ghz
    Celeron Prescott @ 2.4Ghz
    AXP Tbred @ 2.0Ghz
    AXP Barton @ 1.86Ghz

    Nu fac toate cat un E6600 cred .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  14. #44
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Pus si varianta 5.04 cu installer(as a service) pt CPU,si varianta 5.91beta3 pt GPU.Merg asa ambele rulate cu succes?Am pus la prima ID1 si la a doua ID2.


    Matose are sanse sa stea primul dc are compul deschis si tot ce face toata ziua e browsing si FOObar. X1900 sparge...ca am vazut asta si la mine..desi n-am apucat sa trimit ceva..dar progresa al naibii de rpd.
    As fi curios sa ruleze si terente ceva pe Quad core.Dc ar fi avut un SLI de X1900...... ..era show.

    PS:Warcraft 3 ma scoate din aplicatie,adica mi-o inchide
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	F@H.JPG 
Views:	191 
Size:	168.4 KB 
ID:	20731  

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  15. #45
    .
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    419

    Default

    Inca unu d-asta si renunt (iar) la folding. SETI parca e cu mai putine batai de cap.
    Consola pt GPU face cum o taie capul si de obicei o taie sa imi spuna early unit end. Clientul GUI merge ok, dar nu vreau sa il tin deschis non-stop, iar consola nu face nimic. Vreo idee?

    P.S. Uneori nici nu vrea sa mai foloseasca GPU core si trece pe GROMACS, deci pe CPU.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	sd.png 
Views:	192 
Size:	14.1 KB 
ID:	20732  

  16. #46

    Default

    M-am bagat si eu cu calc. de la munca
    Saracul la ce viteza are, speedy melc .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	folding.JPG 
Views:	226 
Size:	186.8 KB 
ID:	20733  

  17. #47
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    saracul meu celeron de la munca, n-a muncit intr-un an cat munceste acum.

    Daca as putea avea acces singur singurel vreo 20 minute in laboratorul de info as mai pune la lucru vreo 17 pentium 4 si atunci o sa salte scorul.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	untitled.JPG 
Views:	188 
Size:	70.5 KB 
ID:	20734  
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

  18. #48

    Default

    Stai bine cu Celeron ca eu am un Sempron SkA

  19. #49
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    La mine merg si GPu si CPU..dar se misca ca melcii.....,desi GPu pare ca se misca mai rpd ca CPU.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  20. #50
    .
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    419

    Default

    Pentru GPU ai descarcat clientul consola si atat? Adica ai rulat consola in folderul ei, sau la un loc cu celelalte? Asta pentru ca la mine incurca fisierele pe care le descarca de pe servere (core_10/78). Unul este pentru GROMACS, unul pentru GPU. Daca le rulez in acelasi folder consola GPU ruleaza core GROMACS (deci CPU). Daca le pun in foldere diferite, imi da direct early unit end.

  21. #51
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Eu le am in foldere diferite,si merg.NUmai ca GPU s-a inchis cand am deschis splinter cell.La fel si cu war 3.Singurul care merge nestigherit e cel pt CPu,indiferent de ce rulez.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  22. #52
    666 it's the lucky number bonzo_catalin's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    inner space
    Posts
    1,090

    Default

    Rulez o instanta pe E6600 default . De doua mi-e lene

    Matei , e si normal . Din cate tin minte un 6800Ultra era de vreo 5 ori mai rapid decat un Pentium D .
    As Shamino told to a guy hwo ask us at CEBIT : Don't you play games ? .. The answer was : Oh yeah , we play the best game ever , 3DMark 2001
    By Pedro Rocha

  23. #53

    Default

    Eu am ramas doar cu GPU-ul pentru ca SMT console face figuri. Oricum si la GPU proceseaza tot cu GROMACS core, cel putin WU asta care il am acum !
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	gpu.PNG 
Views:	190 
Size:	69.0 KB 
ID:	20738  

  24. #54
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Quote Originally Posted by Bausto
    consola GPU ruleaza core GROMACS (deci CPU)
    Imi place ca bausto are teorii despre conspiratie legate de compul lui...
    Quote Originally Posted by matose
    Oricum si la GPU proceseaza tot cu GROMACS core, cel putin WU asta care il am acum !

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  25. #55
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    primuuuu

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  26. #56
    666 it's the lucky number bonzo_catalin's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    inner space
    Posts
    1,090

    Default

    Mal joc .

    Mai am 500 si termin si eu .
    As Shamino told to a guy hwo ask us at CEBIT : Don't you play games ? .. The answer was : Oh yeah , we play the best game ever , 3DMark 2001
    By Pedro Rocha

  27. #57
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    La mine apare in log ca a terminat si trimis si la user statistics ... cica am 0 ...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	WU.jpg 
Views:	198 
Size:	157.6 KB 
ID:	20753  
    Last edited by pasatoiutd; 23-04-2007 at 19:14.
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  28. #58
    .
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    419

    Default

    Nu e teoria conspiratiei, e problema de driver. Iar consola pentru GPU nu vroia sa proceseze datele folosind "GPU Core".
    La mine fereastra aia afiseaza "GPU core" si early unit end, iar daca rulez intai consola normala (CPU) apoi cea de GPU, aceasta din urma imi afiseaza exact ce iti afiseaza tie consola normala. Proceseaza datele pentru CPU, cu un CPU core, pentru ca (din cauza unui driver video prost) nu poate sa foloseasca GPU-ul.

  29. #59

    Default

    Trebuie sa copiezi fisierul care ti l-am atasat in C:\WINDOWS\system ! Mie imi dadea o eroare dar dup-aia am copiat fisierul si totul a mers uns ...
    Attached Files Attached Files

  30. #60
    .
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    419

    Default

    Am pus si fisierul asta (am citit GPU FAQ si era mentionat). Poate nu era versiunea potrivita. Incerc si cu asta.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Distributed Computing
    By zap in forum Cereri si Reclamatii
    Replies: 19
    Last Post: 14-12-2004, 19:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •