Gigabyte finally debuts its Radeon HD 5870 Super Overclock card - racirea e foarte probabil fix acest Zalman proaspat-anuntat, iar cele de mai jos sunt probabil adevarate, si e posibil ca nu numai temperaturile, ci si consumul sa fie mai mic (cum s-a intamplat in cazul fostelor solutii cu pcb imbunatatit Gigabyte)
The speedy HD 5870 SOC features an Ultra Durable VGA design with a 2oz copper PCB, five NEC Proadlizer film capacitors that provide more stable power, voltage read points, and a dual-slot fansink boasting two inclined fans and four copper heatpipes that's supposed to keep the card 13 degrees (Celsius) cooler than the reference solution.
GeForce GTX 460 to Arrive in Early June - deocamdata eu vreau sa vad GTX480/470 in magazine... insa... Rumour: Nvidia Geforce GTX 400 set for extremely thin availability
Chiar daca sursa acestui zvon e Charlica de la Semiaccurate, si mie mi se par suspecte sfortarile partenerilor de a arata cateva cutii deschise cu placi Nvidia Thermi... Fermi arrived to EU partners, Soon in retailThe rumour suggests two major AICs have allocated less than 100 cards for entire Europe. Clearly, with such numbers, Nvidia is falling far short of anything resembling availability.