Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Benchmark Lost Planet
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 115

Thread: Benchmark Lost Planet

  1. #1
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default Benchmark Lost Planet

    Deoarece a aparut demo-ul de la Lost Planet (care include un Performance Test) m-am gandit ca este util ca sa postam rezultatele cu diverse sisteme. Download se poate face de aici cu cele 2 variante: DX9 si DX10 sau de aici mai rapid pentru DX9.
    Propun ca testul sa se faca cu setarile default sau daca aveti alte setari mai puneti 2 printscreen-uri cu ele (aveti un exemplu mai jos: E6400@3200 Mhz, Gigabyte 7900GS 600/800) si sa se precizeze overclock-ul la sistem (in special la CPU si GPU).
    ATENTIE: benchmark-ul nu se opreste, deci cand incepe a doua oara printcreen si dupa aceea iesiti din el.
    Spor la treaba.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Lost Planet 1024x768 decent.JPG 
Views:	302 
Size:	69.6 KB 
ID:	21492   Click image for larger version. 

Name:	Lost Planet 1024x768 decent setari 01.JPG 
Views:	260 
Size:	92.5 KB 
ID:	21493   Click image for larger version. 

Name:	Lost Planet 1024x768 decent setari 02.JPG 
Views:	219 
Size:	94.2 KB 
ID:	21494  
    Last edited by Dragos Saraolu; 22-05-2007 at 21:54.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  2. #2
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    E6400@3200 Mhz, Gigabyte 7900GS 525/740 si al doilea cu 600/800, setari by default la Lost Planet.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Lost Planet 1280x720 default.JPG 
Views:	540 
Size:	73.6 KB 
ID:	21498   Click image for larger version. 

Name:	Lost Planet 1280x720 default OC.JPG 
Views:	531 
Size:	76.5 KB 
ID:	21499  
    Last edited by Dragos Saraolu; 22-05-2007 at 13:03.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  3. #3
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Aveti cateva imagini comparative intre DX9 si DX10, exista ceva diferente, mai ales la luminozitate.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Picture 01 DX9.JPG 
Views:	229 
Size:	74.6 KB 
ID:	21500   Click image for larger version. 

Name:	Picture 01 DX10.JPG 
Views:	224 
Size:	118.0 KB 
ID:	21501   Click image for larger version. 

Name:	Picture 02 DX9.JPG 
Views:	282 
Size:	102.3 KB 
ID:	21502   Click image for larger version. 

Name:	Picture 02 DX10.JPG 
Views:	276 
Size:	119.5 KB 
ID:	21503  
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  4. #4
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Poate sa-mi zica si mie cineva ce naiba e asta?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	error.JPG 
Views:	290 
Size:	88.5 KB 
ID:	21504  

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  5. #5
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    simplu, nu ai ultimul directx instalat

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  6. #6
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Este suficient doar sa cauti acest d3dx9_33.dll pe net si il copiezi in Windows\System32 (nici macar de restart nu ai nevoie), nu iti trebuie neaparat ultimul DX9.

    LE: Cave este dependent de procesor mai mult si sigur de acolo apare diferenta, in rest se stie ca X1950Pro este mai buna la frecvente default decat 7900GS, diferenta apare doar la overclock si dupa cum vezi overclock-ata la 600/800 este egaliate.
    Last edited by Dragos Saraolu; 22-05-2007 at 15:59.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  7. #7
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Mmm...se pare ca X1950pro-ul e mai bun pe zapada.La Cave mi-o iau de la dragos..dar poate fi foate bine si de la proc diferenta acolo.
    Doar X1950pro-ul este fara OC in prima poza,in rest ce se vede in semnatura.
    In poza 2 e si placa OC la 620/1500,and i'm already creaming that 7900GS....

    Setarile sunt la fel ca la dragos,cu mentiunea ca la mine HDR era default medium..si l-am dat LOW ca sa am aceleasi setari.Deci setarile de referinta vor fi cele din primul post.Hai la bataie cei cu 8600GT care le aveti la teste.Vreau sa vad cum musca podeaua...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	bench 2.JPG 
Views:	222 
Size:	78.5 KB 
ID:	21506   Click image for larger version. 

Name:	bench3.JPG 
Views:	198 
Size:	73.7 KB 
ID:	21507  
    Last edited by h3x0r; 22-05-2007 at 16:18.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  8. #8
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    h3x0r stai linistit ca nu ai cum sa ajungi Gigabyte-ul meu oricat te-ai chinui.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  9. #9
    Manic Miner burebista's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    1,196

    Default

    Am dat si eu de curiozitate la frecvente stock: X2 3800+ BFG 7900GS 540/1320.
    1280x800, toate setarile pe high (mai putin AF care e x4 si fara HDR ca nu-mi place).
    Singurul lucru care-mi placa e ca vad in sfirsit un joc care pune ambele core-uri in miscare. In Cave am vazut simultan 97% load pe ambele.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	settings1.jpg 
Views:	172 
Size:	109.6 KB 
ID:	21508   Click image for larger version. 

Name:	settings2.jpg 
Views:	168 
Size:	110.5 KB 
ID:	21509   Click image for larger version. 

Name:	bench.jpg 
Views:	237 
Size:	82.7 KB 
ID:	21510  
    ...un fleac...m-au ciuruit...

  10. #10
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    burebista spune-mi si mie te rog ce program este acela care afiseaza toata informatia aceea pe desktop ca este foarte util si chiar poate fi folosit si aici.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  11. #11
    Manic Miner burebista's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    1,196

    Default

    Dragos, e RivaTuner!

    LE: Am dat si eu unul cu setarile lui Dragos din primul post.

    In Cave bench-ul e aproape pur procesor. Cu single core te invirti pe la 21-23 FPS-uri cu dual-core sky is the limit.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	bench_mediu.jpg 
Views:	179 
Size:	66.8 KB 
ID:	21512  
    Last edited by burebista; 22-05-2007 at 17:43.
    ...un fleac...m-au ciuruit...

  12. #12
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Un bench la 600 core/1500 memorie.Dar deja comparam mere cu pere.De-o parte 7900GS cu sistem core2 bine pompat,si de alta parte un X1950pro pe un A64 jigarit,nici macar dus in 3Ghz.Chiar si fara ajutorul unui core2,tot sunt cu 3% peste in snow. Il astept pe matose cu X1950pro-ul 512mb(600/1600) sa vdm cum sta treaba clock per clock,si sa dea mucii GS-ului.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	a.JPG 
Views:	159 
Size:	74.8 KB 
ID:	21511  
    Last edited by h3x0r; 22-05-2007 at 18:52.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  13. #13
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucureşti
    Posts
    22

    Default

    Benchmarkul dx9.0c pe un 8600GT @ 670/1800, E4300@ 2.95ghz şi 2x1gb ddr800 5-5-5-12.
    Testul a fost rulat pe 1024x768 detalii maxime, filtrare anisotropică 8x, antialisingul a fost oprit având în vedere că placa video are o interfaţă doar de 128bits, din ce am observat jocul e atât de bine pus la punct încât nu are nevoie de acest briz-briz. Sunetul a fost lăsat pe default. Screenshoturile cu the results:

    http://imghost.evonet.ro/out.php/i1249_lostplanet.JPG


    http://imghost.evonet.ro/out.php/i1250_settings.JPG

    http://imghost.evonet.ro/out.php/i1251_settings2.JPG
    Last edited by Abaddon; 22-05-2007 at 23:13.

  14. #14

    Default

    Propun sa punem doar rezultate cu setarile propuse de Dragos in primul post. Mi se par echilibrate ! Sau sa dam cu cele default.... ca asa e greu de urmarit si comparat...

    Primul screenshot e cu 8800GTX (default: 575/1800), iar al doilea e cu putin OC la video 8800GTX (650/2100). Procesorul e un Core 2 Duo E6600 @ 3600MHz. Am folosit setarile lui Dragos!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	8800gtx default.JPG 
Views:	211 
Size:	56.5 KB 
ID:	21513   Click image for larger version. 

Name:	8800gtx 650_2100.JPG 
Views:	209 
Size:	56.3 KB 
ID:	21514  
    Last edited by matose; 22-05-2007 at 18:31.

  15. #15

    Default

    Hmm... nu stiu care e motivul dar mie imi ies toate screenshoturile negre.
    In fine... la setarile default am 61fps pentru snow si 63 pt cave. Demoul e in versiunea DX10, rulat pe Vista64.
    La setari mai cu pretentii, 1600x1200 cu toate setarile la maxim, mai putin AA ce e dezactivat si shaddow resolution ce e setat pe default, am 28fps pe snow si 36 pe cave.
    Damn dc nu merg screenurile ??

  16. #16
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Cu placa defalut si cu placa OC,pe setarile lui Abbadon.Ultima e cu setarile la blana,antialiasing 4X si cu placa OC.Fratele meu alb..da si tu te rog cu setarile default,ca nu sta nimeni sa-si faca setarile ca sa poata face o comparatie concludenta.Either way...8600GT/S got creamed again.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	g.JPG 
Views:	171 
Size:	58.0 KB 
ID:	21515   Click image for larger version. 

Name:	f.JPG 
Views:	153 
Size:	60.7 KB 
ID:	21516   Click image for larger version. 

Name:	h.JPG 
Views:	155 
Size:	51.6 KB 
ID:	21517  
    Last edited by h3x0r; 22-05-2007 at 18:41.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  17. #17
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    h3x0r in primul rand ai grija la limbaj, in al doilea rand recunosc ca numai acel X1950Pro (al lui matose) poate bate un 7900GS, sper ca esti cu sufletul impacat acum, si acela este Pro nu GT si are Vmod, 512 Mb.

    LE: ce importanta are clock per clock, este stupid sa faci asemenea comparatie, ce Intel se compara cu AMD clock per clock, performanta conteaza pana la urma.

    R3lu incearca dupa ce ai facut printscreen sa iesi din joc mai intai si dupa aceea paste in Paint.

    burebista am banuit dar eu nu am reusit sa-l fac sa afiseze atatea niciodata, poate merge alfel pe AMD.
    Last edited by Dragos Saraolu; 22-05-2007 at 19:00.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  18. #18
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Vmodul la placa lui matose nu a reusit..pentru ca nu s-a reusit scoaterea OCP,iar o frecv la core de 650 se obtine cu mari penalitati de frecv pentru memorie.Performanta clock per clock nu e aceeasi la X1950 si 7900GS,si o dovedeste screenul meu de la frecv 600/1500,dat sub A64.

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  19. #19
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucureşti
    Posts
    22

    Default

    Pentru Riva Tuner folosiţi opţiunea Hardware Monitoring, o poţi configura după bunul plac, arată o grămadă de chestii, marele dezavantaj îl constituie pierderea de performanţă.

  20. #20

    Default

    @Dragos: Placa mea nu mai are vmod, ca nu am scos nimic cu el. O sa dau si cu X1950-ul niste teste cat mai curand.

    Deocamdata am dat si la setarile default cu acelasi 8800GTX. Primul screen e cu 575/1800, iar al doilea cu 650/2100!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	default gtx.JPG 
Views:	163 
Size:	92.7 KB 
ID:	21518   Click image for larger version. 

Name:	default OC gtx.JPG 
Views:	165 
Size:	92.9 KB 
ID:	21519  

  21. #21
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    matose in cazul lui 8800GTX vad ca testul Cave este strict dependent de procesor, overclock-ul la placa video nu a adus nici un FPS in plus la ambele setari, in cazul lui 7900GS se simte overclock-ul la placa video, o sa incerc si eu diseara un overclock mai serios.

    Abaddon ai un PM.
    Last edited by Dragos Saraolu; 22-05-2007 at 19:13.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  22. #22

    Default

    1024x768, restul setarilor sunt ca ale lui Dragos.
    Primul screen e cu procesorul la 3Ghz si frecvente default la placa video (600/1600). Al doilea e cu totul default. Am dat si cu oc la placa video dar nu am observat diferente.

    L.E. Pana la urma la ce rezolutie dam? Ca vad mai multe pe aici. Am adaugat si una in 1280x720 cu procul la 3Ghz si placa default.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	11.jpg 
Views:	150 
Size:	72.8 KB 
ID:	21520   Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	144 
Size:	72.5 KB 
ID:	21521   Click image for larger version. 

Name:	111.jpg 
Views:	145 
Size:	298.0 KB 
ID:	21522  
    Last edited by Blackoberst; 22-05-2007 at 20:08.

  23. #23

    Default

    Cel mai bine dam toti default si gata ca e cel mai simplu !

  24. #24
    Manic Miner burebista's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    1,196

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    burebista am banuit dar eu nu am reusit sa-l fac sa afiseze atatea niciodata, poate merge alfel pe AMD.
    Nu Dragos, si eu l-am uitat prafuit in folderul de Downloads, dar intr-o zi ma plictiseam si l-am luat la puricat. De atunci nu ma mai pot desparti de el. Mi-e la fel de util ca SpeedFan sau Firefox.
    In primul rind citeste un pic p'aici cum sa-l setezi dinamic la OC si turatie ventilatoare.
    Apoi din Hardware monitoring click pe Setup, click pe Plugins ca sa-ti alegi ce vrei sa apara in graficul Hardware monitoring.
    Apoi ca sa alegi ce vrei sa apara pe display, click-dreapta pe un grafic, Setup, selectaza casuta din setarea pe OSD. Si tot asa pina pui ce-ti trebuie (daca esti norocos poate monitoriza si anumiti senzori de pe MB sa vezi si tensiuni/temperaturi).

    Acu' nu mai ramine decit sa lansezi RivaTuner Statistics Server si cind intri intr-o aplicatie 3D o sa ai toate alea afisate real-time.

    Sorry de OT da' e pacat de programul asta sa nu-l exploatezi.

    LE: Ca sa fiu totusi si ontopic as sugera sa se faca 2 teste: unul dupa setarile lui Dragos si cu frecvente stock la CPU si GPU (ca sa avem o baza comuna) si unul cu setarile maxime din joc (tot la 1024x768) si cu cit va duce in OC stabil procul si placa video (ca sa vedem de ce sunt in stare sistemele la setari maxime). parerea mea.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	hw_setup.jpg 
Views:	155 
Size:	162.4 KB 
ID:	21524   Click image for larger version. 

Name:	hw_setup_osd.jpg 
Views:	134 
Size:	151.9 KB 
ID:	21525  
    Last edited by burebista; 22-05-2007 at 21:07.
    ...un fleac...m-au ciuruit...

  25. #25

    Default

    Setarile sunt identice cu ale lui Dragos. Ceea ce nu inteleg este de ce scot mai putini FPS in al doilea test cand este net inferior primului.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	LPT.JPG 
Views:	167 
Size:	62.3 KB 
ID:	21526  
    Last edited by C.@M.; 22-05-2007 at 21:03.

  26. #26
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Al doilea test depinde de procesor mai mult si eu il aveam la 3200 Mhz, am trecut si overclock-ul in primul post.

    burebista nu activasem niciodata restul de plugin-uri, mai spune-mi te rog cum ai facut sa-ti afiseze indicatia GPU, de pilda, si pe aceeasi linie impreuna cu frecventa si temperatura ca nu-mi dau seama.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  27. #27
    Hard*Core HARDCORE's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    448

    Default

    am dat si eu, am lasat totul default si am 32 de fps in snow, si 50 in cave average

    la naiba cu ce draci de taste iesi din benchmark ??/ ca cu escape nu merge , doar ctrl+alt+del si am inchis jocul. ca sa pot iesi.
    iar la optiuni ca sa merg inapoi imi zice B ca sa ies???dar nu merge

    oricum controlul este sub orice critica
    Last edited by HARDCORE; 23-05-2007 at 08:01.
    "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

  28. #28
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Click pe butonul din dreapta de la mouse. Precizeaza CPU si GPU HARDCORE, evident pune si printscreen-ul.

    Uite una h3x0r si cu placa video la 666/1866, setarile default la Lost Planet.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Lost Planet 1280x720 default OC 01.JPG 
Views:	182 
Size:	72.4 KB 
ID:	21528  
    Last edited by Dragos Saraolu; 23-05-2007 at 06:59.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  29. #29
    Manic Miner burebista's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    1,196

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    burebista nu activasem niciodata restul de plugin-uri, mai spune-mi te rog cum ai facut sa-ti afiseze indicatia GPU, de pilda, si pe aceeasi linie impreuna cu frecventa si temperatura ca nu-mi dau seama.
    Dragos nu i-am facut nimic asa a iesit default in ver. 2.01. Daca nu vrea, este o setare in tab-ul Power user la Monitoring, EnableOSDGroups ii zice si-i pui valoarea 1 daca nu e nimic acolo (la mine era default 1).
    Mai multe aici.
    ...un fleac...m-au ciuruit...

  30. #30
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Era de la versiune, eu aveam 2.0, merci mult.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HDD BenchMark...
    By ananas in forum Crazy Benching
    Replies: 314
    Last Post: 15-01-2010, 08:02
  2. WinRAR - Benchmark
    By M3kk in forum Crazy Benching
    Replies: 45
    Last Post: 23-12-2008, 00:06
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-12-2006, 11:31
  4. Seriale TV: Lost
    By spiderr in forum Community
    Replies: 17
    Last Post: 10-02-2006, 20:43
  5. Echipa benchmark
    By Micutzu in forum Cereri si Reclamatii
    Replies: 11
    Last Post: 26-01-2005, 21:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •