Results 1 to 5 of 5

Thread: Amd A64x2 6000+ Windsor + Ga-m57sli-s4 Rev 1.0 Probleme

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Arad
    Posts
    7

    Angry Amd A64x2 6000+ Windsor + Ga-m57sli-s4 Rev 1.0 Probleme

    deci sunt nefericitul poseror a unei placi gigabyte ga-m57sli-s4 rev 1.0 si a unui cpu a64x2 6000+ , problema e ca imperekerea lor a dus la urmatorul rezultat tregic: placa aproape ca ia foc, cpu e rece, update la bios de la f2 la f9 care ii ultima versiune stabila si aceasi problema , update bios la f11b same shit , specific caplaca in cauza a mersin conditi normale cu un cpu a64x2 3800+ , am mai citit pe undevqa ca cica o fi defect cpul, nu stiu, ca pe aceasi plaa rev 2.0 ii tat asa.
    sa imi iau cu cipsetul 590? nu cred ca ii o solutie rentabila. astept sfaturi
    cpu a64x2 6000+, ga-m57sli-s4 rev 1.0, 2gigi princeton, gf7900gs, 2 x wd 2500ks, 1 x wd800jb, case in aer, sursa homemade by a friend!

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Arad
    Posts
    7

    Unhappy

    same mobo cu a64x2 5200 i ok, am ajuns la concluzia ca cpul ii defect
    cpu a64x2 6000+, ga-m57sli-s4 rev 1.0, 2gigi princeton, gf7900gs, 2 x wd 2500ks, 1 x wd800jb, case in aer, sursa homemade by a friend!

  3. #3
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    crezi ca sunt echivalente la consum ? 54 A fata de 92 A ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	amd.jpg 
Views:	217 
Size:	82.5 KB 
ID:	23312  
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Arad
    Posts
    7

    Default

    sursa mea ii de 600w nu mkai stiu cati amperi , hai ca nu ajunge acolo dar totusi 500w imi da ca varf de putere, si incercarea sa facut fara alti comsumatori gen hdd, unitati optice brizbrizuri. si concluzia mea la data acea era ca cpul e defect , si lam trimis la furnizor si sa adeverit, so azi am primit un nou cpu si sper sa fie functional. promit ca o sa revin si cu niste oc pe cel de 5200 sa vad paa unde poate sa traga .
    cpu a64x2 6000+, ga-m57sli-s4 rev 1.0, 2gigi princeton, gf7900gs, 2 x wd 2500ks, 1 x wd800jb, case in aer, sursa homemade by a friend!

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Arad
    Posts
    7

    Default

    al doile x2 6000 busit? nu cred cristoase nu cred, sursa ii ok, nu scoate 600w dar ajung usor la 500 si nu am caderi de tensiune pe rails si amperaj am 30A nu inteleg nimic! cred ca o sa imi cumpar un p3 si scap de griji
    cpu a64x2 6000+, ga-m57sli-s4 rev 1.0, 2gigi princeton, gf7900gs, 2 x wd 2500ks, 1 x wd800jb, case in aer, sursa homemade by a friend!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •