Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Twin2x2048-6400C4 (4-4-4-12) +Twin2x1024-6400C4 (4-4-4-12)
Results 1 to 12 of 12

Thread: Twin2x2048-6400C4 (4-4-4-12) +Twin2x1024-6400C4 (4-4-4-12)

  1. #1

    Default Twin2x2048-6400C4 (4-4-4-12) +Twin2x1024-6400C4 (4-4-4-12)

    Twin2x2048-6400C4 (4-4-4-12). Momentan le am pe astea. Ma gandeam sa mai pun inca 1GB, memorii identice, dar cantitate mai mica 2x512. E vreo problema daca pun combinatia asta ? 2x1024 + 2x512

    http://www.itdirect.ro/produs.php?163:625 (2x1024)
    http://www.itdirect.ro/produs.php?166:625 (2x512 )

    Ma gandeam sa pun doar 1Gb, ptr. oricum in XP 4Gb sunt inutili, si ptr. necesitatile mele imi ajunge 3Gb.(e si mai ieftin)
    Last edited by CrissX; 28-08-2007 at 23:40.

  2. #2

    Default

    In final am pus 4x1024 4-4-4-12 Problema e ca la boot vede 4096, dar in XP la My Comp/Prop... vede doar 2 GB. De ce ?

  3. #3
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Doar 2003 Server si Vista pe 64 biti vad 4 Gb.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  4. #4
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Vede si XP ul cu 64biti .

    Dar nu cred ca acolo se afla problema, ca daca pui 4 giga, si folosesti XP normal ( 32 biti ) iti apare ca ai 3 giga si ceva..

    CrissX vezi in bios, daca e ceva legat cu rami peste 2 giga si OS.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  5. #5
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  6. #6

    Default

    am incercat faza cu /3Gb dar nu stiu exact unde trebuie sa scriu asta. Am incercat mai multe posibilitati.

  7. #7
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    exemplu
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windo ws Server 2003, Enterprise" /fastdetect /3GB
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  8. #8

    Default

    Am pus asta in boot.ini , tot 2GB imi vede:


    [boot loader]
    timeout=5
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /fastdetect /3GB

  9. #9
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    placa nu suporta orice in configuratie 4 X ...
    ce model de memorii ai acolo ? placa din semnatura ?
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  10. #10

    Default

    Memoriile sunt cele din acest thread. Da placa e din semnatura. P5B-E. Nu prea mai conteaza ca am instalat un xp x64. Acolo imi vede 4Gb.

  11. #11
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Exista in bios la unele placi de baza o optiune cu remaparea memoriei care trebuie activata, Asus P5B-E nu o are, deci probabil este enable by default.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  12. #12

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu
    Exista in bios la unele placi de baza o optiune cu remaparea memoriei care trebuie activata, Asus P5B-E nu o are, deci probabil este enable by default.
    Am incercat si asta. La bootare imi vedea 3008 MB, in XP doar 2.92MB.
    Dupa ce am instalat XP64, e mult mai bine din toate punctele de vedere.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •