Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Intebare configuratie AMD
Results 1 to 13 of 13

Thread: Intebare configuratie AMD

  1. #1

    Default Intebare configuratie AMD

    Intrebare configuratie (de ceva timp lucrez pe MAC, astfel incit nu mai sint la curent). Trebuie sa iau pentru o ruda niste componente(vrea sa faca un upgrade de la Socket A). Nu tebuie cine stie ce performanta: filme, muzica, spatiu pe HDD, jocuri - nu pretentioase - si invatat Photoshop. Pretul nu trebuie sa depaseasca 750 RON.
    Din insiruirea de mai jos nu sint sigur de placa de baza si de HDD, asa ca m-ar ajuta foarte mult pareri despre intreaga lista, eventual optiuni:
    Procesor AMD ATHLON64 X2 3800+ SK AM2
    Memorie CORSAIR Value Select DDR2 kit 2 x 512 MB 667 MHz
    Sursa SIRTEC HPC-370-P12S
    Hard disk HITACHI 120 GB 8 MB S-ATA 2
    Placa de baza ASUS M2N-MX SE[/COLOR]
    [/COLOR][/COLOR][/B]
    Toata afacerea merge la 725 RON.

    Multumesc anticipat pentru interes.

  2. #2
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    dupa dezastruoasa serie deskstar/ultrastar "deathstar" dupa unii ibm a vindut divizia de discuri lui hitachi . trebuie sa mai treaca un deceniu ( daca intre timp nu se renunta la discuri ) sa ma convinga cineva sa iau hitachi .
    din 2003 folosesc numai seagate ( pt scsi ) sau wd cind nu gasesc pe stoc seagate
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  3. #3

    Default

    A, in cazul HDD, l-am luat pe cel mai ieftin. Dar ce ziceti de placa de baza?

  4. #4
    Member aurelian17's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Galati
    Posts
    270

    Default

    Incearca Abit KN9 mie mi se pare o placa de baza decenta. Nu stiu care e diferenta de pret intre Asus-ul ales de tine si Abit.
    [ C2D E8400 | Scythe Andy Sammurai Master | Gigabyte EP45UD3R | Crucial Ballistix Tracer 2x1gb + Mushkin 2x2gb 1066 black + Team Xtreem 2x2gb 1066 | BFG GTX260MAXCORE/XFX 8400GS | Benq FP73G | Raid0: 2xWD AAKS 320gb +Samsung 320Gb | Creative X-fi XTreme Gamer Fatal1ty Pro + Creative Inspire 4400 | Corsair 520HX | ANTEC 1088AMG | APC CS 500VA]

  5. #5

    Default

    Mutumesc, am vazut ca ai X2 la 3800. Spune-mi te rog, cum se decurca in multitasking?

  6. #6
    Member aurelian17's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Galati
    Posts
    270

    Default

    Eu sunt multumit de el. La facultate am C2D 6400 (2x512 ram) si in aplicatiile (Matlab, Autocad, Eclipse, NetBeans) pe care lucrez acasa lucrez si la facultate si sincer sa fiu n-am simtit diferenta. Depinde si ce vrei sa faci cu el.
    [ C2D E8400 | Scythe Andy Sammurai Master | Gigabyte EP45UD3R | Crucial Ballistix Tracer 2x1gb + Mushkin 2x2gb 1066 black + Team Xtreem 2x2gb 1066 | BFG GTX260MAXCORE/XFX 8400GS | Benq FP73G | Raid0: 2xWD AAKS 320gb +Samsung 320Gb | Creative X-fi XTreme Gamer Fatal1ty Pro + Creative Inspire 4400 | Corsair 520HX | ANTEC 1088AMG | APC CS 500VA]

  7. #7
    Member lucianac79's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Roman
    Posts
    25

    Default

    ATENTIE M2N-MX SE are doar doua sloturi de memorie, deci daca optezi pentru aceasta placa de baza recomandabil sa pui pentru inceput un singur modul de ram.
    Cineva a recomandat sa mergi pe un Abit KN9, eu as recomanda un KN9S, insa va trebui sa mai puna bani pentru o placa video, sau poti sa te uiti la Abit AN-M2/AN-M2HD.

    Ca si idee de multitasking, eu am dat drumul la o conversie cu RatDVD si am jucat in acelasi timp Medal of Honor Pacific Assault, fara sa am caderi de frame-uri. Eu am un X2 4200, si 3 Gb de ram(2x1gb+2x512@667).
    [AMD]X2 4200+@2920[AC]Arctic Freezer 64 Pro PWM +AF1225, AF12025, AF9225 [Chieftec] GPS550AB A [Foxconn] TSAA804 [Abit] AX78 [Sapphire] 3850 [Kingmax 2x1024/8500 [Seagate] 500Gb S-ataII [Quantum ]Atlas V 17Gb on [Adaptec] 19160 SCSI [Asus] DVD-RW 1814BLT S-ata DVD-RW 2014L1T[AeroCool] GateWatch2 [Samsung] TFT 226BW A4tech X750BF


  8. #8

    Default

    a, stai linistit, nu are nevoie de mult ram(cred ca deocamdata 1 gb ii e suficient). Cred ca o sa-l foloseasca cel mult pentru jocuri, filme si uneori Photoshop, daca reuseste sa il invete. De multitasking intrebasem pentru o curiozitate personala. MUltam de detalii, o sa ma mai informez, ca e timp.

  9. #9

    Default

    Nu merge pe se de la asus. Daca si-au pastrat sistemul de notatii SE vine de la placa ieftina si slaba. Vad ca e cu video onboard. Eu as merge pe placa asta de baza:
    http://www.shopit.ro/componente-pc/p...yte/ma69g-s3h/
    Are si video mai bun. Stiu ca e mai scumpa, dar merita diferenta.

  10. #10

    Default

    Da, ma gindeam intre timp la o Mobo fara video onboard. Dar ce video ar fi mai bun undeva la 200 RON? Ma gindeam la asta: GIGABYTE nVidia GeForce 7300 GT 256 MB PCIe ori la un Gainward, cam tot pe acolo. Ce ziceti? MAi am saptamina asta, deci inca mai am loc de intors si de sfatuit.

  11. #11
    Sburatorul fedayn's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Iasi
    Posts
    395

    Default

    Si eu as vrea un upgrade, si nu gasesc o placa de baza decenta pentru un X2 sub 2,5 mil, iar de la 2,5 pana la 3,2 cat e un Gigigbait cu P35, deja nu mai are sens de zgarcenie, pentru ca pe placa aia poti pune un 21X0 si sa scoti ceva mai ok decat un sistem cu A64; deci este vreo placa de baza pentru X2 in jurul sumei de 2 mil., cu posibilitati decente de OC?
    Duron AppleBread + NMB 80mm 5v // Asus A7N8X-X // 2x256 // Seagate IDE 320GB 7200.10 // Radeon 9100 // Audigy 2 + Logitech X-530 // Spire 380W 120mm

  12. #12

    Default

    Defineste "posibilitati decente de oc.

  13. #13
    Carpe noctem djdano's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    327

    Default

    Quote Originally Posted by fedayn
    Si eu as vrea un upgrade, si nu gasesc o placa de baza decenta pentru un X2 sub 2,5 mil, iar de la 2,5 pana la 3,2 cat e un Gigigbait cu P35, deja nu mai are sens de zgarcenie, pentru ca pe placa aia poti pune un 21X0 si sa scoti ceva mai ok decat un sistem cu A64; deci este vreo placa de baza pentru X2 in jurul sumei de 2 mil., cu posibilitati decente de OC?
    Eu am o GA-M55PLUS-S3G si duce foarte bine OC, chiar daca la prima vedere nu prea pare... Nu sunt insa sigur ca mai e de gasit prin magazine...

    Pe la 200 de lei mai e si M55S-S3, dar si asta s-ar putea sa fie greu de prins...
    Hardcore till I die.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amd NEWS
    By Artanis in forum AMD
    Replies: 1186
    Last Post: 05-09-2011, 09:40
  2. Decese AMD
    By moru in forum AMD
    Replies: 11
    Last Post: 17-02-2007, 09:39
  3. Cumpar procesoare vechi sau noi defecte
    By CrysMM in forum Closed
    Replies: 9
    Last Post: 21-12-2006, 21:05
  4. Replies: 16
    Last Post: 07-09-2006, 12:32
  5. VIND: 2 SISTEME COMPLETE AMD Athlon 2000+
    By silb_ro in forum Closed
    Replies: 8
    Last Post: 11-12-2005, 09:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •