Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
DFI LP UT P35-T2R overcloking
Results 1 to 29 of 29

Thread: DFI LP UT P35-T2R overcloking

  1. #1

    Default DFI LP UT P35-T2R overcloking

    Am achizitionat urmatoarea placa de baza DFI LP UT P35-T2R + un procesor e2180 (fpo-batch L725B262). Vreau sa-i fac un overclok sa vad cat duce placa asta mai ales procul dar are un bios extrem de bogat si ma c-am pierd prin el. Cine a mai facut overclok la placa asta de baza rog sa ma ajute in privinta asta. Va multumesc

  2. #2
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Bun, si ce vrei sa faci mai exact?
    Cu procesorul ala nu o sa vezi ce poate maxim palca..
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  3. #3

    Default

    macar sa vad ce poate procul asta

  4. #4

    Default

    Cum naiba e sa dai pe o placa de baza de ori mai mult decat un procesor?

  5. #5
    OC Club alex17 GTX's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    975

    Default

    hmmm ... not good.
    elmysterio: inainte sa cumperi o placa de baza DFI LanParty te-ai documentat putin? Placile DFI nu sunt facute pentru oricine (noobi) si ca sa ai rezultate bune cu ea trebuie sa ai ceva cunostiinte in o/c. Pur si simplu nu prea ii plac setariile auto, trebuie tweaking mult etc... intelegi ideea. Mai bine luai o placa la jumatate de pret sau chiar mai putin si un proc mult mai bun si iti era si mult mai usor sa faci un o/c decent. (bineinteles dupa ce te documentai). Nu vei primi alt raspuns decat ceva in genul : "pune mana si documenteaza-te bine, testeaza, iar apoi daca ai probleme spune-ne si incercam sa te ajutam daca putem". Din intrebarea "cum sa fac o/c?" nu intelege nimeni nimic. Asa ca fa ce am spus mai sus si revino dupa aceea daca ai probleme cu CEVA ANUME.

    E8400 Q746A | 2Gb Gskill D9GMH | DFI LanParty P35 DK T2R-S |
    Gainward Bliss 9800 GTX| Antec Nine Hundred |Tuniq Tower

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by hulubei
    Cum naiba e sa dai pe o placa de baza de ori mai mult decat un procesor?
    pai ma pregatesc pt peryn

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by alex17 GTX
    hmmm ... not good.
    elmysterio: inainte sa cumperi o placa de baza DFI LanParty te-ai documentat putin? Placile DFI nu sunt facute pentru oricine (noobi) si ca sa ai rezultate bune cu ea trebuie sa ai ceva cunostiinte in o/c. Pur si simplu nu prea ii plac setariile auto, trebuie tweaking mult etc... intelegi ideea. Mai bine luai o placa la jumatate de pret sau chiar mai putin si un proc mult mai bun si iti era si mult mai usor sa faci un o/c decent. (bineinteles dupa ce te documentai). Nu vei primi alt raspuns decat ceva in genul : "pune mana si documenteaza-te bine, testeaza, iar apoi daca ai probleme spune-ne si incercam sa te ajutam daca putem". Din intrebarea "cum sa fac o/c?" nu intelege nimeni nimic. Asa ca fa ce am spus mai sus si revino dupa aceea daca ai probleme cu CEVA ANUME.

    da am mai auzit chestia asta cu documentatul pentru placa asta de baza, ca e foarte bogata in bios si trebuie sa caut forumuri unde sa citesc cum se face iar (noobi) nu sunt pt ca am mai overclokat dar pe 965_s tot dfi si a mers bine numai ca ma tinea procul pe loc din cauza fsb wall

  8. #8

    Default

    Uitati o problema la aceasta placa de baza: de ce dupa ce instalez everestul 4.00 ultimate, intru in el dar dupa ce se incarca imi zice: THE motherboard P35 blacklist(apare exact cum apare la antivirusul kaspersky cand nu ai bagat licenta buna). Dar in cazul de fata ce treaba are licenta? Pentru mine e un caz tabu care pana acum nu am intalnit asa ceva (repet placa e noua luata de o zi din magazin). Poate voi stiti ceva in legatura cu asta

  9. #9
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    4.00 e old.. foloseste 4.1 sau 4.2.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  10. #10

    Default

    elmysterio incearca sa scrii corect romaneste (semne de punctuatie, litera mare la inceputul propozitiei, etc) si sa sintetizezi totul intr-un singur post altfel vei lua o pauza pe forumul asta !

  11. #11

    Default

    In testul care l-am facut am pus la fsb cpu 330mhz.
    Daca pun 350mhz calculatorul meu face asa : porneste, da sa intre in msdos dar se restarteaza. I-am dat si voltaj 1,5v la procesor si tot nu merge. Care e cauza ? Nu duce procul asta mai mult ? Sau mai trebuie umblat si alta parte ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3,3 mhz.JPG 
Views:	185 
Size:	168.1 KB 
ID:	25657  

  12. #12

    Default

    Am incercat setarile de mai jos dar nu merg. De ce ?

    CPU Feature
    - Thermal Management Control: Disabled
    - PPM(EIST) Mode: Disabled
    - Limit CPUID MaxVal: Disabled
    - CIE Function: Disabled
    - Execute Disable Bit: Disabled
    - Virtualization Technology: Disabled
    - Core Multi-Processing: Enabled

    Exist Setup Shutdown: Mode 2
    CLOCK VC0 divider: AUTO
    CPU Clock Ratio: 8x
    - Target CPU Clock: 3520Mhz
    CPU Clock: 440FSB
    Boot Up Clock: AUTO
    DRAM Speed: 333\667


    PCIE Clock: 105Mhz

    Voltage Settings
    CPU VID Control: 1.40v
    CPU VID Special Add: AUTO
    DRAM Voltage Control:2,10v
    SB 1.05V Voltage: 1.07v
    SB Core/CPU PLL Voltage: 1.55v
    NB Core Voltage:1,6v
    CPU VTT Voltage: 1.58v
    Vcore Droop Control: Disabled
    Clockgen Voltage Control: 3.45v
    GTL+ Buffers Strength: Weak
    Host Slew Rate: Weak
    GTL REF Voltage Control: disable

    DRAM Timing
    - Enhance Data transmitting: FAST
    - Enhance Addressing: FAST
    - Channel 1 CLK Crossing Setting: auto
    - Channel 2 CLK Crossing Setting: auto
    -
    CAS Latency Time (tCL): 5
    RAS# to CAS# Delay (tRCD): 5
    RAS# Precharge (tRP): 5
    Precharge Delay (tRAS): 18
    All Precharge to Act: auto
    REF to ACT Delay (tRFC): auto
    Performance Level: auto
    Read delay phase adjust: AUTO
    MCH ODT Latency: auto
    Write to PRE Delay (tWR):auto
    Rank Write to Read (tWTR): auto
    ACT to ACT Delay (tRRD): auto
    Read to Write Delay (tRDWR): auto
    Ranks Write to Write (tWRWR): AUTO
    Ranks Read to Read (tRDRD): AUTO
    Ranks Write to Read (tWRRD): AUTO
    Read CAS# Precharge (tRTP): auto
    ALL PRE to Refresh: auto

    PCIE Slot Config: 1X 1X
    CPU Spread Spectrum: Disabled
    PCIE Spread Spectrum: Disabled
    SATA Spread Spectrum: Disabled

  13. #13

    Default

    Prea mult voltaj in Northbridge as zice eu.....asta pe langa faptul ca s-ar putea sa nu tina procul FSB 440. Incearca si tu sa pui SB Core/CPU PLL Voltage : 1.75v...

  14. #14
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Schimba procu si rami .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  15. #15

    Default

    De ce cand pun aceste setari imi intra in msdos dar cand sa intre in windows imi apare un ecran albastru cu nu stiu ce cod ca nu il pot descifra deoarece se restarteaza imediat ? E din cauza memoriilor? Sau a CPU ?

    CPU Feature
    - Thermal Management Control: Disabled
    - PPM(EIST) Mode: Disabled
    - Limit CPUID MaxVal: Disabled
    - CIE Function: Disabled
    - Execute Disable Bit: Disabled
    - Virtualization Technology: Disabled
    - Core Multi-Processing: Enabled

    Exist Setup Shutdown: Mode 2
    CLOCK VC0 divider: AUTO
    CPU Clock Ratio: 10x
    - Target CPU Clock: 3500Mhz
    CPU Clock: 350 FSB
    Boot Up Clock: AUTO
    DRAM Speed: 333\667


    PCIE Clock: 100Mhz

    Voltage Settings
    CPU VID Control: 1,55v
    CPU VID Special Add: AUTO
    DRAM Voltage Control:2,20v
    SB 1.05V Voltage: 1.07v
    SB Core/CPU PLL Voltage: 1,95v
    NB Core Voltage:1,45v
    CPU VTT Voltage: 1.40v
    Vcore Droop Control: Disabled
    Clockgen Voltage Control: 3.45v
    GTL+ Buffers Strength: Weak
    Host Slew Rate: Weak
    GTL REF Voltage Control: disable

    DRAM Timing
    - Enhance Data transmitting: FAST
    - Enhance Addressing: FAST
    - Channel 1 CLK Crossing Setting: auto
    - Channel 2 CLK Crossing Setting: auto
    -
    CAS Latency Time (tCL): 5
    RAS# to CAS# Delay (tRCD): 5
    RAS# Precharge (tRP): 5
    Precharge Delay (tRAS): 18
    All Precharge to Act: auto
    REF to ACT Delay (tRFC): auto
    Performance Level: auto
    Read delay phase adjust: AUTO
    MCH ODT Latency: auto
    Write to PRE Delay (tWR):auto
    Rank Write to Read (tWTR): auto
    ACT to ACT Delay (tRRD): auto
    Read to Write Delay (tRDWR): auto
    Ranks Write to Write (tWRWR): AUTO
    Ranks Read to Read (tRDRD): AUTO
    Ranks Write to Read (tWRRD): AUTO
    Read CAS# Precharge (tRTP): auto
    ALL PRE to Refresh: auto

    PCIE Slot Config: 1X 1X
    CPU Spread Spectrum: Disabled
    PCIE Spread Spectrum: Disabled
    SATA Spread Spectrum: Disabled

  16. #16
    義勇仁礼誠誉忠智 HymuraX's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Constanta
    Posts
    517

    Default

    Incearca sa pui CPU VID control pe auto si sa maresti din CPU VID Special Add cate un pic. Pune multiplicatorul pe 8 si dai bataie. Daca nici asa nu iti iese, mai bine ia o pauza si mai citeste pe net de ceva OC ca se poate lasa cu fum....
    Bafta numai bine


  17. #17

    Default

    Quote Originally Posted by HymuraX
    Incearca sa pui CPU VID control pe auto si sa maresti din CPU VID Special Add cate un pic. Pune multiplicatorul pe 8 si dai bataie. Daca nici asa nu iti iese, mai bine ia o pauza si mai citeste pe net de ceva OC ca se poate lasa cu fum....
    Bafta numai bine
    Am pus cum ai zis tu si iata ce a iesit :

    CPU Feature
    - Thermal Management Control: Disabled
    - PPM(EIST) Mode: Disabled
    - Limit CPUID MaxVal: Disabled
    - CIE Function: Disabled
    - Execute Disable Bit: Disabled
    - Virtualization Technology: Disabled
    - Core Multi-Processing: Enabled

    Exist Setup Shutdown: Mode 2
    CLOCK VC0 divider: AUTO
    CPU Clock Ratio: 8x

    CPU Clock: 350 FSB
    Boot Up Clock: AUTO
    DRAM Speed: 266\667


    PCIE Clock: 100Mhz

    Voltage Settings
    CPU VID Control: auto
    CPU VID Special Add: 102,12%
    DRAM Voltage Control:2,00v
    SB 1.05V Voltage: 1.07v
    SB Core/CPU PLL Voltage: 1,75v
    NB Core Voltage:1,45v
    CPU VTT Voltage: 1.40v
    Vcore Droop Control: Disabled
    Clockgen Voltage Control: 3.45v
    GTL+ Buffers Strength: Weak
    Host Slew Rate: Weak
    GTL REF Voltage Control: disable

    DRAM Timing
    - Enhance Data transmitting: normal
    - Enhance Addressing: normal
    - Channel 1 CLK Crossing Setting: auto
    - Channel 2 CLK Crossing Setting: auto
    -
    CAS Latency Time (tCL): 5
    RAS# to CAS# Delay (tRCD): 5
    RAS# Precharge (tRP): 5
    Precharge Delay (tRAS): 18
    All Precharge to Act: auto
    REF to ACT Delay (tRFC): auto
    Performance Level: auto
    Read delay phase adjust: AUTO
    MCH ODT Latency: auto
    Write to PRE Delay (tWR):auto
    Rank Write to Read (tWTR): auto
    ACT to ACT Delay (tRRD): auto
    Read to Write Delay (tRDWR): auto
    Ranks Write to Write (tWRWR): AUTO
    Ranks Read to Read (tRDRD): AUTO
    Ranks Write to Read (tWRRD): AUTO
    Read CAS# Precharge (tRTP): auto
    ALL PRE to Refresh: auto

    PCIE Slot Config: 1X 1X
    CPU Spread Spectrum: Disabled
    PCIE Spread Spectrum: Disabled
    SATA Spread Spectrum: Disabled
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	350mhz.JPG 
Views:	148 
Size:	201.7 KB 
ID:	25849  

  18. #18
    義勇仁礼誠誉忠智 HymuraX's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Constanta
    Posts
    517

    Default

    bun, daca s-a stabilizat poti incerca mai departe sa vezi cam la cat merge cu voltajul ala, mareste frecventa cu cate 10-15 MHz si baga teste. Inca o intrebare ce memorii ai? (specificatii)


  19. #19

    Default

    Quote Originally Posted by HymuraX
    bun, daca s-a stabilizat poti incerca mai departe sa vezi cam la cat merge cu voltajul ala, mareste frecventa cu cate 10-15 MHz si baga teste. Inca o intrebare ce memorii ai? (specificatii)
    Am 2x1gb
    http://www.kingmax.com/news/news_pro..._p20070307.htm

  20. #20

    Default

    Am facut teste noi
    Dar daca pun cu multi de 9 sau 10 nu merge, aceleasi setari in rest si nici cu FSB cpu 370 multi de 8
    Unde ar mai trebui sa umblu ?

    CPU Feature
    - Thermal Management Control: Disabled
    - PPM(EIST) Mode: Disabled
    - Limit CPUID MaxVal: Disabled
    - CIE Function: Disabled
    - Execute Disable Bit: Disabled
    - Virtualization Technology: Disabled
    - Core Multi-Processing: Enabled

    Exist Setup Shutdown: Mode 2
    CLOCK VC0 divider: AUTO
    CPU Clock Ratio: 8x

    CPU Clock: 360 FSB
    Boot Up Clock: AUTO
    DRAM Speed: 266\667


    PCIE Clock: 100Mhz

    Voltage Settings
    CPU VID Control: auto
    CPU VID Special Add: 103,12%
    DRAM Voltage Control:2,00v
    SB 1.05V Voltage: 1.07v
    SB Core/CPU PLL Voltage: 1,75v
    NB Core Voltage:1,45v
    CPU VTT Voltage: 1.40v
    Vcore Droop Control: Disabled
    Clockgen Voltage Control: 3.45v
    GTL+ Buffers Strength: Weak
    Host Slew Rate: Weak
    GTL REF Voltage Control: disable

    DRAM Timing
    - Enhance Data transmitting: normal
    - Enhance Addressing: normal
    - Channel 1 CLK Crossing Setting: auto
    - Channel 2 CLK Crossing Setting: auto
    -
    CAS Latency Time (tCL): 5
    RAS# to CAS# Delay (tRCD): 5
    RAS# Precharge (tRP): 5
    Precharge Delay (tRAS): 18
    All Precharge to Act: auto
    REF to ACT Delay (tRFC): auto
    Performance Level: auto
    Read delay phase adjust: AUTO
    MCH ODT Latency: auto
    Write to PRE Delay (tWR):auto
    Rank Write to Read (tWTR): auto
    ACT to ACT Delay (tRRD): auto
    Read to Write Delay (tRDWR): auto
    Ranks Write to Write (tWRWR): AUTO
    Ranks Read to Read (tRDRD): AUTO
    Ranks Write to Read (tWRRD): AUTO
    Read CAS# Precharge (tRTP): auto
    ALL PRE to Refresh: auto

    PCIE Slot Config: 1X 1X
    CPU Spread Spectrum: Disabled
    PCIE Spread Spectrum: Disabled
    SATA Spread Spectrum: Disabled
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	360mhz.JPG 
Views:	132 
Size:	200.1 KB 
ID:	25856  

  21. #21

    Default

    Teste noi Cu memoriile Mushkin 2048 MB, XP2-8500, 1066Mhz Cipuri MICRON D9 GMH
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	370mhz.JPG 
Views:	143 
Size:	202.0 KB 
ID:	26316   Click image for larger version. 

Name:	400 mhz.JPG 
Views:	143 
Size:	184.6 KB 
ID:	26317  

  22. #22

  23. #23
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Quote Originally Posted by elmysterio
    Teste noi Cu memoriile Mushkin 2048 MB, XP2-8500, 1066Mhz Cipuri MICRON D9 GMH
    Eu sunt n00b sau chiar nu este nimic special pe acolo?
    Pune rami la 1200 cu fsb ul 400 .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  24. #24

    Default

    Quote Originally Posted by M3kk
    Eu sunt n00b sau chiar nu este nimic special pe acolo?
    Pune rami la 1200 cu fsb ul 400 .
    Am sa fac testul si te anunt ce a iesit

  25. #25

    Default

    Ca sa dau voltaj mai mic la e6850 pe placa de baza umblu la GTL ? Intreb ca nu prea pricep GTL-ul la placa asta de baza
    Last edited by elmysterio; 17-04-2010 at 00:32.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  26. #26

    Default

    Am facut un mic test cu componentele care le am acum si mi se pare ca sistemul e c-am lent in prime. A ajuns pana la test 6 si i-a luat 12 min adică 2 min pe un test ceea ce mi se pare c-am mult. Din cate stiu pe vechea dfi dark 965 cele 6 teste le facea in 6 min adică 1 min pe test. Are probleme placa de baza cumva ? Rog cine mai are procesor e6xxx sa faca un test in aceleasi conditii adik : 9x400fsb, 4-4-4-12 800mhz 1:1, sa lase cu prime 6 teste si sa-l opreasca.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	test proc.JPG 
Views:	56 
Size:	183.0 KB 
ID:	45141  
    Last edited by elmysterio; 24-04-2010 at 20:10.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  27. #27

    Default

    Hellpp !!!!
    Am facut si un test cu orthos
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	orthos.JPG 
Views:	53 
Size:	146.9 KB 
ID:	45158  
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  28. #28
    Elektromodulator eXpander's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bistrita
    Posts
    544

    Default

    Pot rula eu maine cu al meu E6750, dar nu pot cu 9 x 400, doar cu 8 x 400. Daca vrei, posteaza pe-aci, sa nu uit.

  29. #29

    Default

    Am facut teste 8x400fsb 4-4-4-12 800mhz 1:1. Daca poti sa faci aceleasi teste ca in poza sa vad timpul care il scoate compul tau mai ales la orthos, prime ar fi perfect. Multumesc
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3200 prime.JPG 
Views:	55 
Size:	208.6 KB 
ID:	45160   Click image for larger version. 

Name:	spi 1m.JPG 
Views:	52 
Size:	177.5 KB 
ID:	45161   Click image for larger version. 

Name:	3200mhz orthos.JPG 
Views:	55 
Size:	176.5 KB 
ID:	45162  
    Last edited by elmysterio; 27-04-2010 at 22:44.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [hwbot] SuperPI ranking
    By mbot in forum Hwbot.org Ranking
    Replies: 2902
    Last Post: 03-02-2010, 18:56
  2. Cumpar DFI LANParty UT nF4 si PV 7900 sau 7600
    By Techno_Mind in forum Closed
    Replies: 4
    Last Post: 11-12-2006, 11:30
  3. DFI AM2 motherboards
    By Micutzu in forum AMD
    Replies: 3
    Last Post: 30-09-2006, 17:39
  4. Replies: 15
    Last Post: 25-08-2006, 13:54
  5. DFI NF4 LanParty UT-D
    By rob_debruce in forum General Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 27-08-2005, 19:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •